Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Főleg a braziloknál.LG írta:
Gyorsan tudnak ám változni a dolgok ebben a sportban.
2006 tavaszán Ronaldinhoról sem gondolta volna senki, hogy 2 év múlva elmegy, sőt, olyan szerződésről szóltak a hírek, hogy innen vonult volna vissza.Én valahogy nem olyannak nézem, aki 2 év múlva elmenne egy PSG-be egy Barcából...
Számomra az a hihetetlen, hogy sokan jobban megbecsülik túloldalt Neymart, mint itt...ntibi67 írta:LG-nek.Teljesen igazad van.Nem írok ide sűrűn,de minden nap elolvasom a hozzászólásokat.Az a tapasztalatom,hogy tömegesen vannak olyan írások,hogy azokat akár a Madridom oldalon is olvashatnám.Multkor is az egyik "szurkoló" társ,Suarez reklamálásával kapcsolatban azt írta,hogy UGAT.Azt hittem nem jól látok.
Nehogy azt hidd! A további sikerek csak növelnék az elvárásokat. Nézd meg idén is hiába vagyunk jók, egy gyengébb meccs után simán a pokolba van küldve a fél csapat Luis Enrique-vel együtt. Ha meg lenne most tripla, de szeptember-október gyengébben sikerülne, máris jönnének az olyan hsz-ek, mint: LE már nem képes motiválni a csapatot, meg amúgy is ilyen kerettel bárki BL címet nyert volna. Messi sétálgat, túlértékelt. Rakitic sosem volt elég jó a Barcába, stb...MQuCsabi írta:Amennyiben idén is triplázunk és ezzel történelmet írunk, jövőre szerintem mindenki aláírná, ha semmit nem nyerünk.
nem hinném, h ettől az "ajánlattól" jobban hajtana. ezzel amugy sincs gond, viszont én rajta látom leginkább azt, hogy fizikálisan teljesen kipurcant. most komolyan, szerinted ér annyit ez az egész bohóckodás, hogy jövőre az egyik topjátékosunk nulla felkészüléssel a háta mögött vágjon neki az idénynek úgy, hogy jó eséllyel már decemberre kipukkad?MQuCsabi írta:veb, azért azt vedd figyelembe, hogy történelmi triplázás lenne. Persze, hülyeség széthajtani a játékosokat, de azért az megoldható szerintem (megoldható lenne, ha a grundon játszanának, nem ennyi pénzért) , hogy könnyített edzéssel készüljön a csapattal, vagy később csatlakozzon. Csak, ugye itt jönnek képbe a 'spondzori' szerződések...
Nekem a mai Neymar nagyon adta. Amikor meg kiintett a közönségnek jól mutatta, hogy mennyire akar ez a kölyök ha épp a focival van elfoglalva és nem a vedojejenek a provokálásávalSamper írta:A hátralévő időszak nagyrészt azon múlik, hogy formába lendül-e újra Neymar, vagy nem. Nélküle nehéz gólt rúgni.
Ezt én sem írhattam volna le szebben.Samper írta:A hátralévő időszak nagyrészt azon múlik, hogy formába lendül-e újra Neymar, vagy nem. Nélküle nehéz gólt rúgni.
Szerintem ha így lenne, akkor már megtette volna a 2013-14-es szezonban, mert bizony az nagy csalódás volt, és nagyon kilátástalan volt a csapat, és már akkor voltak szép számmal jelentkezők érte, és Messivel sem volt annyira nagy barátságban mint most, plusz kevésbé illeszkedett be.visca el barca írta:
ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
Ezek az akarathianyos meccsek mindenképp árulkodóak.De remélem nem lesz igazad.Alcantara írta:Szerintem ebben az évben nem lesz jóllakott a csapat és Neymar.
Nem ünneprontás, de szerintem nem nyerjük meg a BL-t.
Túl sok a kifacsart, sérült játékosunk.
(Tévedés jogát fenntartom)
Lassan azt érzem, hogy te már azt várod mikor leszünk rosszak és maradunk ketten.visca el barca írta:ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..Normandia írta: Nem mondom, hogy innen megy nyugdíjba, de hogy most menne azt nem hiszem. Még 3-4 évet itt lesz, most így érzem.
ezen minden évben siránkozunk, aztán mégis mindig megnyerünk mindentNormandia írta:Ahhoz, hogy "süllyedjen a hajó" vagy viharfelhőnek, vagy léknek kellene lennie. Még egyiket sem látom. Én pont attól félek, ha megnyerik az La ligát és a BL-t, netalán a kupát, hogy nem lesz több motíváció. Ebben jövőre nézve nagyobb veszélyt sejtek. Ne legyen igazam.visca el barca írta: ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
Ahhoz, hogy "süllyedjen a hajó" vagy viharfelhőnek, vagy léknek kellene lennie. Még egyiket sem látom. Én pont attól félek, ha megnyerik az La ligát és a BL-t, netalán a kupát, hogy nem lesz több motíváció. Ebben jövőre nézve nagyobb veszélyt sejtek. Ne legyen igazam.visca el barca írta: ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..Normandia írta: Nem mondom, hogy innen megy nyugdíjba, de hogy most menne azt nem hiszem. Még 3-4 évet itt lesz, most így érzem.