Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A PSG kezdője elég nagy meglepetés. Nem hittem volna , hogy Blanc felküld egy ennyire defenzív csapatot. Egyébként ki fog vkp-t játszani ? Ha Marquinhos, akkor egy szélső védőnek kell majd középen játszani ami nem túl szerencsés , ha viszont Marquinhos megy középre akkor pedig talán Maxwell megy vkp-nak ami megint nem nagy ötlet. Majd ha valaki ezt a meccset nézi az megírhatná , hogy hogyan oldották meg.palesz77 írta:......
Remélem örömökben gazdag estéd leszvisca el barca írta:fúh ha mindketten kiesnek én tuti sokkot kapokazért az már ilyen duplaorgazmus kategória nálam
Krónikus betegséggel rendelkezik, mely folytonos fájdalommal jár a sarkában és a talpában(nem tudom a magyar megfelelőjét) és ez eléggé megnehezíti az életetét. Azt nyilatkozta, hogy símán a sétálás is fáj neki néha. Próbálták kezelni mindehogy de nem igazán találnak rá gyógymódot. Novemberben USA-t is megjárta de nem járt sikerrel. Azóta megpróbál együtt élni a fájdalommal és úgy játszani de sajnos az egész éves teljesítményére kihat. Nagyon sajnálom mert ennél sokkal több van benne.palesz77 írta: Szerintem nem serules miatt. Vagy ha igen, akkor amugy is erett a csere, szornyu volt ma. Ha letamadtak rendre nagyon zavarba jott, es rossz dontest hozott. Mondjuk a tobbiek se remekeltek, de szerintem o meg kozuluk is lefele logott ki. Allen sokkal jobban jatszik, mellette meg Can jateka is feljavult valamelyest.
Szerintem nem serules miatt. Vagy ha igen, akkor amugy is erett a csere, szornyu volt ma. Ha letamadtak rendre nagyon zavarba jott, es rossz dontest hozott. Mondjuk a tobbiek se remekeltek, de szerintem o meg kozuluk is lefele logott ki. Allen sokkal jobban jatszik, mellette meg Can jateka is feljavult valamelyest.Tromort77 írta:Szegény Henderson, remélem jobbra fordul az állapota, bár nem tudom, hogy most azért jött-e le.
Néha a csapatnak, meg az edzőnek is jót tesz a váltás, ez igy volt szerintem a Dortmund és Klopp esetében is. A Liverpoollal nehéz fába vágta a fejszéjét, de itt lehetősége van (illetve lehetősége lehet, ha a vezetőség és a szurkolók is úgy gondolják) hosszabb távra tervezni, és felépíteni egy csapatot. Egy Real Madridnál ezt aligha tehetné meg.visca el barca írta:szegény kloppnak rossz lesz nézni mit hagyott ott, miértpudlit elég komolyan szétkapják ma este
Ki a kommentátor? Léderer? Világi?palesz77 írta:Hátha valaki elfelejtette, pedig nézné. 21:05-kor az RTL2-n Dortmund-Pool.
Ezt most látom, hát ez mekkora gagyi volt.
Azt hittem csak a spanyoloknal van ilyen hulye szabaly, de igazabol meg se lepodok..Tromort77 írta:Ha nem került a jegyzőkönyvbe akkor nem lehet utólag büntetni. Pont most Marcelo színészkedése kapcsán is ez a helyzet.
Ha nem került a jegyzőkönyvbe akkor nem lehet utólag büntetni. Pont most Marcelo színészkedése kapcsán is ez a helyzet.palesz77 írta:UEFA-nál van videó alapján utólagos eltiltás? Mert akkor azért Luisnak is kinéz szerintem 1-2 meccs, 2 olyan megmozdulása is volt, ami narancssárgás eset, aztán ha jól rémlik lap nélkül hozta a meccset..
Kapott sárgát, a 70-edik percben, azt viszont nem tudom hogy van-e video szerinti tiltás, nem emlékszem ilyenre mostanság a BL-re hogy valakit eltiltottak utólag, ha viszont Suarezt eltiltják nagy bajban leszünk.palesz77 írta:UEFA-nál van videó alapján utólagos eltiltás? Mert akkor azért Luisnak is kinéz szerintem 1-2 meccs, 2 olyan megmozdulása is volt, ami narancssárgás eset, aztán ha jól rémlik lap nélkül hozta a meccset..
És először még ő rúgott vissza sarokkal csak nem találta el...Chino írta:A legkeményebb, hogy még Arnold kapott sárgát.