Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Túl van fújva ez a rúgás, el se találta, számtalan ilyen előfordul egy idegőrlő meccsen. Ennél sokkal aggasztóbb annak ténye, h idegbeteg hülye, illetve h pocsék formában van. Elsőn semmi, utóbbin remélem a mai kettő segít.
Megnézve a videót: azért ilyenek messze nem fordulnak elő számtalanszor. A labda már el volt rúgva, erre idegből belerúg az ellenfélbe. Legutoljára Pepétől láttam ilyet, az mondjuk annyival volt csúnyább, hogy földön fekvő emberrel csinálta, de ez is megért volna egy pirosat. + egy sárgát az is, mikor odacsapott Filipe Luisnak.recrea írta:Túl van fújva ez a rúgás, el se találta, számtalan ilyen előfordul egy idegőrlő meccsen. Ennél sokkal aggasztóbb annak ténye, h idegbeteg hülye, illetve h pocsék formában van. Elsőn semmi, utóbbin remélem a mai kettő segít.
Gyönyörű Laller..kanty írta:Itt a rúgás:
https://streamable.com/6ocg?t=3.9" target="_blank
Ha valaki tőlünk kapott volna egy ilyent, mint Juanfran, akkor 20 percig ápolták volna.
Legalább 1? Mért, volt más 11-es gyanús eset? Mert más rémlik. Az emlitett szituációnál szerintem sokatmondó, hogy vissza sem játszották, meg a játékosaink sem reklamáltak annyira vehemensen, ezért gyanítom, hogy nem történt semmi. Koke kiállítását meg végkép nem értem? Most akkor minden szabálytalanságért sárgának kell járnia, a másodikért meg pirosnak? Mert akkor tőlünk is ki hullott volna néhány ember.legalább egy tizi elmaradt és Kokét is kikellett volna szórni a végén
A tizinél Ney buktatására gondolsz? Azt én is annak láttam, furcsa, hogy nem ismételte semmi. Ok, hogy a kapufa nagyobb volt előtte, de ezt is visszanéztem volna. Lajost - objektíven nézve - sajnos el kellene tiltani, nincs a pályán helye az ilyen viselkedésnek, még akkor sem, ha nyilván az Atma utazik arra, hogy felbosszantsa/provokálja az idegileg labilisabb játékosokat (Ney, Lajos, stb.). A Koké-s eset most nincs meg, majd visszanézem valahol.Nero. írta:Mondjuk attól függetlenül, hogy ez tényleg egy sima piros és szerencse, hogy a bíró nem szúrta ki, lehet azt mondani a csókának, hogy így járt. Ma is csak henteltek, pofáztak, provokáltak,buszoztak, húzták az időt stb. stb. Csak ugye nekik ez elvan nézve mert ők az Atletico Madrid akik már évek óta ezt nyomják. Nagyon pörgős volt a második félidő, nem sok idő volt visszajátszásokra, de nekem meggyőződésem, hogy legalább egy tizi elmaradt és Kokét is kikellett volna szórni a végén.MessiNeymarSuarez írta:Vicces ez a rugás téma, mintha az Atleti nem vágnà a fát... S:D
Nagy szerencsénk van, hogy jelenleg még LE állítja össze a kezdőt.Alfa írta:..... Túlzás nélkül állítom , hogy az utóbbi pár hétben Munir sokkal jobb játékot mutat , én őt kezdetném az Atletico ellen.
Mondjuk attól függetlenül, hogy ez tényleg egy sima piros és szerencse, hogy a bíró nem szúrta ki, lehet azt mondani a csókának, hogy így járt. Ma is csak henteltek, pofáztak, provokáltak,buszoztak, húzták az időt stb. stb. Csak ugye nekik ez elvan nézve mert ők az Atletico Madrid akik már évek óta ezt nyomják. Nagyon pörgős volt a második félidő, nem sok idő volt visszajátszásokra, de nekem meggyőződésem, hogy legalább egy tizi elmaradt és Kokét is kikellett volna szórni a végén.MessiNeymarSuarez írta:Vicces ez a rugás téma, mintha az Atleti nem vágnà a fát... S:D
Remélem elég lesz a mai arra, hogy magabiztosságot szerezzenek, és behúzzuk legalább egy döntetlennel a visszavágótNero. írta:Na a spanom megfordította nekünk, de még mielőtt itt a piedesztárra emelnénk, valljuk be hogy egyik se volt egy lehetetlen szituáció. Mindenesetre a mait nem kell magyarázni, ez most jó volt.
igen, ő "csak" ennyit tud, de ezzel lényegében életben tartott minketBob_Marley írta:Ebben nagyon jó, hogy 20 méteren belül bárhogyan, bármikor képes gólt lőni. Mezőnyben megint elég vékony, de bepattan, ráfejeli, odamegy, gól.Marco írta:Ki más? Ki más? Ki más döntené ezt el? A legnagyobb...
Ebben nagyon jó, hogy 20 méteren belül bárhogyan, bármikor képes gólt lőni. Mezőnyben megint elég vékony, de bepattan, ráfejeli, odamegy, gól.Marco írta:Ki más? Ki más? Ki más döntené ezt el? A legnagyobb...
Ha megkapja pozícióban a védővel a nyakán, akkor fizikailag annyira erős hogy lepörgeti, elnyomja a védőket, de itt szerintem sokkal inkább arról van/volt szó, hogy összjátékban viszont nem tudja úgy kivenni a részét. Ha nem kapja meg a komfortzónájában és nem a védővel kell "verekedni" akkor elhagyja a labdát, rosszul passzol. Ettől függetlenül egy hihetetlenül értékes támadónk, de neki nem a passzkészség az erőssége. Technikailag nagyon képzett, s bárhonnan be is veri, de sokszor egy sima egyszerű passzt, indítást nem tud kivitelezni.palesz77 írta:Mondjuk ez azért így bőven nem igaz, rossz napjain tényleg nulla, de jobb napokon meg akkora labdákat tud adni mint Messi kis túlzással.. Bokából úgy pörgeti be sokszor a védelem mögé, hogy azt tanítani kéne, és jó indításai is szoktak lenni. De ez tegnap tényleg nulla volt, az a helyzet meg 3 m-ről.. Na az kabaré volt.visca el barca írta:akkor mint mindeninek, neked is leírom, ha kell 120. alkalommal. suarez teljesen hülye a passzjátékunkhoz. és tök mind1, hogy tikitaka, vagy csak egy passz, ő ebben borzalmasan gyenge. neki az kell, hogy megkapja, aztán 6 védőn fizikálisan átveri magát és beveri. vagy megkapja a beadást és félollóból, kapásból 20-ról beveri. ő egy befejező csatár, az összjátékban semmilyen szinten nem tud részt venni. ez az első meccsén is így volt, a hatodikon is, meg így lesz a 145.-en is
Nem azt várom el tőle , hogy olyan labdákat adjon mint Messi vagy Ini mert neki nem ez a feladata, ahogy te is mondtad egy vérbeli befejező . DE annyi szerintem elvárható tőle , hogy egy egyszerű oldalpasszt tudjon adni ami úgy nagyjából pontos. Amíg ment neki a játék ezek meg is voltak és néha ő is bekapcsolódott az összjátékba egy-két passz erejéig sőt voltak neki pontos keresztlabdái is.visca el barca írta:
akkor mint mindeninek, neked is leírom, ha kell 120. alkalommal. suarez teljesen hülye a passzjátékunkhoz. és tök mind1, hogy tikitaka, vagy csak egy passz, ő ebben borzalmasan gyenge. neki az kell, hogy megkapja, aztán 6 védőn fizikálisan átveri magát és beveri. vagy megkapja a beadást és félollóból, kapásból 20-ról beveri. ő egy befejező csatár, az összjátékban semmilyen szinten nem tud részt venni. ez az első meccsén is így volt, a hatodikon is, meg így lesz a 145.-en is
Mondjuk ez azért így bőven nem igaz, rossz napjain tényleg nulla, de jobb napokon meg akkora labdákat tud adni mint Messi kis túlzással.. Bokából úgy pörgeti be sokszor a védelem mögé, hogy azt tanítani kéne, és jó indításai is szoktak lenni. De ez tegnap tényleg nulla volt, az a helyzet meg 3 m-ről.. Na az kabaré volt.visca el barca írta:akkor mint mindeninek, neked is leírom, ha kell 120. alkalommal. suarez teljesen hülye a passzjátékunkhoz. és tök mind1, hogy tikitaka, vagy csak egy passz, ő ebben borzalmasan gyenge. neki az kell, hogy megkapja, aztán 6 védőn fizikálisan átveri magát és beveri. vagy megkapja a beadást és félollóból, kapásból 20-ról beveri. ő egy befejező csatár, az összjátékban semmilyen szinten nem tud részt venni. ez az első meccsén is így volt, a hatodikon is, meg így lesz a 145.-en is