Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én türelmes ember vagyok és mindig hosszútávban próbálok gondolkozni. De egy a lényeg menjünk tovább most az hogy ehhez az kell most lövünk vagy Madridban már oly mindegy.recrea írta:Sztem most kell a győzelem.Bob_Marley írta:keine panik befog majd valamikor esni.Ha nem most akkor Madridban.

Sztem most kell a győzelem. Csak sajnos kellett volna a korai gól.Bob_Marley írta:keine panik befog majd valamikor esni.Ha nem most akkor Madridban.
Most essen be legalább 1 az Atleti kapujába, és majd MadridbanBob_Marley írta:keine panik befog majd valamikor esni.Ha nem most akkor Madridban.

Iszonyat fegyelmezett és bátor Atletico, feltolva. Mi lassú játék, pontatlanság. Rúgtak egy remek gólt, Koke a közös kedvencük zseniálisan megcsinálta, majd Torres berúgta kötényben. Aztán rá nem sokkal összehozott két sárgát. Második elég szigorú volt. Emberelőnyben vagyunk, de fásult a csapat. Legalábbis eddig, de bízzunk a jobb folytatásban, van még hátra 135 perc.palesz77 írta:Bocsi, fociztam. Nyitva, valaki írja le mi volt eddig légyszi.