Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk.crixus írta:...
Valaki szerezhetne egy jóminőségű hosszabb összefoglalót az oda meg a visszavágóról mert én se találtam. Emlékszem a visszavágót még a TV se adta.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=BX060iCLHv4
Kis múltidézés, sajnos nem a legjobb emlékekkel, és nem vmi jó minőségben(semmilyen másmilyet nem találtam )
Durva, milyen gólt [auto_cenzúra] be, itt az ideje a BL-ben is visszavágni, Kupában és Bajnokságban már megvolt, remélhetőleg ez is meglesz![]()
Őszíntén szólva egyre jobban parázok a meccstől, Felix Brych lesz a bíró, akinek elvileg Messi a kedvenc játékosa, szóval talán legalább a Messi elleni favágásnál szigorúbb lesz.
Mondjuk sajnos nincsenek jó emlékeink vele sem, egy meccset vezetett ha jól tudom, a 2012-es Chelsea-Barca odavágót.
nem értem miről beszélsz, a szélső hátvédek nem voltak sérültek. juanfran, godin, meg f. luis biztos kezdő, melléjük jön sztem savic.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Godinon kívül lehet tudni a többi alapvédőiről az Atletinek? Szóval csak Godin épül fel, és a többi 3 poszton nem alapemberek lesznek?

Attól függ miben. Védekezésben biztos nem, pontrúgásokban sem.. Bőven jelenthetnek veszélyt, ha meg úgy játszik az MSN, mint szombaton - kétlem, hogy úgy fognak -, akkor ezt a védelmet ugyanúgy nem törik fel. Bőven veszélyes lehet az Atma, de csak a srácokon múlik, hogy meglesz-e a meccs, mert azért jobbak vagyunk náluk. De nagyon oda kell figyelni.mess2009 írta:. egy azért van amiben én alapvető különbséget látok: az Atletico gyengébb csapat, mint a Real.
Pedig sajnos jó szokása..mess2009 írta:(Torres remélem nem ellenünk táltosodik meg?!)
Nincs kőbe vésve, hogy 90 perc alatt lekéne rendezni egy BL-negyeddöntőt,sőt... Az 1-0 egy elég jó eredmény első meccsen.Feast4 írta:1:0 szerintem kevés lenne.Egy 2:0 kellene és nem kéne gólt kapni.Akkor már azt mondom meg is vagyunk.De egy vékony győzelem nem hiszem hogy elég lenne.Alcantara írta:Tippem 2:0 ma estére.
Nagyon bízom abban, hogy egy másik arcát mutató csapatot fogunk látni a pályán.
Előzetesen kiegyeznék egy 1:0-ás eredménnyel is, lényeg ne kapjunk gólt és senki ne sérüljön meg, főleg a hátsó alakzatban.
1:0 szerintem kevés lenne.Egy 2:0 kellene és nem kéne gólt kapni.Akkor már azt mondom meg is vagyunk.De egy vékony győzelem nem hiszem hogy elég lenne.Alcantara írta:Tippem 2:0 ma estére.
Nagyon bízom abban, hogy egy másik arcát mutató csapatot fogunk látni a pályán.
Előzetesen kiegyeznék egy 1:0-ás eredménnyel is, lényeg ne kapjunk gólt és senki ne sérüljön meg, főleg a hátsó alakzatban.

Örülök, ha valaki figyel. Azt írtam, h szerintem nyerünk, szóval mea culpa, tartok tőle, h a lötyögés miatt is kell egyet nyomnom, de sztem erre kevesen számítottak. Ettől függetlenül a holnapira is azt mondom, h nyerünk.Bob_Marley írta:Te vagy az oka.recrea írta:Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.És jössz egy mea culpaval.
![]()
Amúgy tényleg nehéz bármit mondani, főleg kupameccs előtt, ott aktuálisan 1-1 kapufa is dönthet, les nem les, sárgásodás, bármi. Ne kapjunk gólt és akkor baj nem lehet, ebben szinte biztos vagyok. Akkor a másodikon ütünk gólt.
Örülök, hogy más is így látja. Előre megvolt beszélve, hogy ki hány %on pörög a Real ellen, ezen semmit nem változtatott Cruyff halála.visca el barca írta:a két meccs között az a különbség, hogy a holnapinak lesz, a szombatinak nem volt tétje. és hagyjuk ezt a cruyff emléke féle maszlagot.Kovbal88 írta:Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Te vagy az oka.recrea írta:Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.

Cseppet se lennék elégedett egy 1:1-es döntetlennel. Egy gólos győzelemmel is csak akkor, ha mi nem kapunk gólt. Ha most nem támad fel a csapat, akkor később se.Kovbal88 írta: Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.

a két meccs között az a különbség, hogy a holnapinak lesz, a szombatinak nem volt tétje. és hagyjuk ezt a cruyff emléke féle maszlagot.Kovbal88 írta:Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.

Nagyon meg kéne úszni gól nélkül, mert egy gólos előny kevés leszS.Agüero írta:Meg sem lepődök, tipikus.- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.![]()
Csakhogy kis barátainkat idézzem.
2-0-ra behúzzuk szerintem.

Meg sem lepődök, tipikus.- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.