Nero szerintem arra utalt, hogy majd az elődöntőben összekerülünk velük. Tavaly elkerültük őket, idén lehet úgy alakul, hogy pont ellenük meccselünk a döntőért - már ha mindkét csapat továbbjut ugye.
Vagy a döntőben is találkozhatunk velük, ha az elődöntőben nem. Van egy sejtésem, hogy ők PSG-City győztesét kapják, és igy meg lesz nekik a döntő. Az Barca-Atletico párharc győztese meg nyilván a Bayernt kapja.
De remélem nem igy lesz. Annak örülnék, ha továbbjutásunk esetén mi kapnánk a City-PSG győztesét, ebből valószínűleg Barca-PSG lenne, azok meg jó kis meccsek szoktak lenni. A Bayern pedig remélem bosszút áll a 2 évvel ezelőtti kiesésükért a Madridon, és igy összejönne a Barca-Bayern (számomra legalábbis) állomdöntő.
az első meccsünkön nekem úgy rémlik jól bejöttek a ziccerek ha volt is néhány kihagyott, aminek be kellett menni az be is ment. akkor inkább a Real ziccerek maradtak ki - illetve: akár be is mehetett volna néhány...
Nekem kicsit másképp rémlik. Tényleg volt egy jó periódusa a Realnak, a második félidő elején, meg azt leszámítva is volt 1-2 nagy helyzetük, de a meccs nagy részében nagyon alárendelt szerepben voltak, tőlünk is kimaradt jó néhány helyzet, a végén még majdnem Piquevel is gólt lövettek.

:
Egyébként én nem nagyon izgulok. Úgy érzem, hogy bár Zidane-nal javultak Benitezhez képest, és szorosabb meccsre számitok, mint ősszel, a győzelmünket szinte biztosra veszem. A Barca vs. Real topicban én is fejtegettem, hogy talán ez egy kicsit szürkébb Klasszikus lesz, de most már ezt egyáltalán nem érzem a levegőben.