Offtopic
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Amiket felsoroltatok azt se tudom mi egyébként.
Én euronews, sok NBA csatorna, La Liga, Ligue 1, MLSZ, pár hazai és külföldi hip-hop előadó, Jimmy Fallon.
Zenei csatornák:
Blunted Beatz, MusicDaiIy, Rap Nation, SkyrockFM, SwagyTracks (ezt nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti a hiphop zenét), TheSoundYouNeed

Zenei csatornák:
Blunted Beatz, MusicDaiIy, Rap Nation, SkyrockFM, SwagyTracks (ezt nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti a hiphop zenét), TheSoundYouNeed

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hollywood Hírügynökség, Alteron, TheOtherworldonline, BBCRadio1VEVO, rengeteg előadó VEVO-ja, Videómánia, NBA, ilyesmik....zola8787 írta:Melyik youtube csatornákat szoktátok követni?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Melyik youtube csatornákat szoktátok követni?
Nálam az örök kedvenc az freddyd (jatekpartizan), sajna már szinte teljesen leállt és évek óta ígérgeti az utolsó RPCJS-os videóját, de türelmes vagyok
Mellette az ő agyszüleményét szoktam hallgatni, a Filmbarátok podcastet.
Emellett akiket kb mindenki aki néz: JustVidman, Hollywood hírügynökség, Pamkutya.
Aztán néha belekukkantok: Radics Peti, st22lacika (egészséges életmódot folytatóknak, vagy kezdőknek nagyon ajánlom), Movies Top, KockaSajt, Nutrend TV.
Ja és haverok állandóan küldözgették Bartos videóját. Eleinte undorodtam tőle szó szerint, azóta meg ha nevetni akarok rákattintok egy-két csideójára, das csidejáááóóóó, úgy bizony dá
Nálam az örök kedvenc az freddyd (jatekpartizan), sajna már szinte teljesen leállt és évek óta ígérgeti az utolsó RPCJS-os videóját, de türelmes vagyok

Emellett akiket kb mindenki aki néz: JustVidman, Hollywood hírügynökség, Pamkutya.
Aztán néha belekukkantok: Radics Peti, st22lacika (egészséges életmódot folytatóknak, vagy kezdőknek nagyon ajánlom), Movies Top, KockaSajt, Nutrend TV.
Ja és haverok állandóan küldözgették Bartos videóját. Eleinte undorodtam tőle szó szerint, azóta meg ha nevetni akarok rákattintok egy-két csideójára, das csidejáááóóóó, úgy bizony dá

-
- Barça C
Nem tudom, ismeritek-e Tiv tivy-t, de nagyon nagy arc, érdemes megnézni:
https://youtu.be/0QRuqQJyyZ4
Ja, és lenne egy olyan kérdésem, hogy vannak-e ehhez hasonló focis fórumok?

Ja, és lenne egy olyan kérdésem, hogy vannak-e ehhez hasonló focis fórumok?
Barca Real 2 jó barát. 

Ehh kinőttem már az ilyesmiből..Bob_Marley írta:Tim csendben van még.Biztos este akar lecsapni, hisz ez az ő napja.
Várjuk az idei "szívatást".
Egyébként én is mehetek a cetelemhez,ennek a nyavalyás macskának intézem a papírjait.

Soha,de soha ne vegyetek külföldről élő állatot

köszöntem

https://soundcloud.com/morning-show-hu/ ... unk#t=2:40soadroli írta:ez a balázsos cucc fent van valahol neten? mármint a hanganyag
ez a balázsos cucc fent van valahol neten? mármint a hanganyag 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tim csendben van még.
Biztos este akar lecsapni, hisz ez az ő napja.
Várjuk az idei "szívatást". 

Persze, küldöm a nyomtatványt, bal felső sarokba a neved, jobb felső sarokba a Cetelem kódomat kell írni...daffy írta:Az jó,fizethetek majd részletekben?recrea írta: Van az a pénz, amiért elviszlek Auchanba meg vissza

Vagy, mennyi idős is a húgod?

Az jó,fizethetek majd részletekben?recrea írta: Van az a pénz, amiért elviszlek Auchanba meg vissza

Van az a pénz, amiért elviszlek Auchanba meg visszadaffy írta:Miután beköltöztem a barlangba beomlott az egyetlen be(ki)járatrecrea írta:Az passz (az online), ez valami 0%-os áruhitel, cserébe sokkal drágább, mint neten. És, ha egyszer megcsúszol vele, akkor jön a gubanc sztem, onnan viszlát 0%.
Olyan messze nem lakhatsz mindentől
Az a gond,hogy a fizetésem nem rossz,de most 2 hónapig a suli befizetés,majd a húgom ballagása miatt nem futja egy összegben rá,ezért jönne részletre. A monitorom meg most hunyt el

Miután beköltöztem a barlangba beomlott az egyetlen be(ki)járatrecrea írta:Az passz (az online), ez valami 0%-os áruhitel, cserébe sokkal drágább, mint neten. És, ha egyszer megcsúszol vele, akkor jön a gubanc sztem, onnan viszlát 0%.

Az a gond,hogy a fizetésem nem rossz,de most 2 hónapig a suli befizetés,majd a húgom ballagása miatt nem futja egy összegben rá,ezért jönne részletre. A monitorom meg most hunyt el

Az passz (az online), ez valami 0%-os áruhitel, cserébe sokkal drágább, mint neten. És, ha egyszer megcsúszol vele, akkor jön a gubanc sztem, onnan viszlát 0%.

Valami online? Kis porfészekünkben nincs ilyen üzlet,de még a környéken semrecrea írta:Auchan asszem, nekem legalábbis anno nem említettek cetelemet, igaz, csak érdeklődtem.daffy írta:Nem tudtok olyan boltot,ahol cetelemes hitel nélkül tudok vásárolni részletre monitort vagy tv-t és esetleg még ajánlott üzlet is?
Auchan asszem, nekem legalábbis anno nem említettek cetelemet, igaz, csak érdeklődtem.daffy írta:Nem tudtok olyan boltot,ahol cetelemes hitel nélkül tudok vásárolni részletre monitort vagy tv-t és esetleg még ajánlott üzlet is?
Nem tudtok olyan boltot,ahol cetelemes hitel nélkül tudok vásárolni részletre monitort vagy tv-t és esetleg még ajánlott üzlet is?
Facebook meg az insta témát is eléggé telibe találta. Gyakorlatilag a mai világ már semmi másról nem szól, minthogy mit tudunk villantani a másiknak, mire lehet feszíteni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt most tényleg szépen összerakta, s én is nem hiába tettem tapsikolós fejet.
De azért ő nagyon durván áttud esni a ló túloldalára és bizony a becsületsértés fogalmát is kimeríti pár tette, ami viszont nagyon elítélendő nálam.

Szerintem ez meg nem ilyen egyszerű, mert mindenben ezt sugallják beléd. Mármint nem azt hogy kövesd xy-t, de azt hogy ezt egyél, mert így nézel ki, ezt csináld mert ez lehetsz ez kell még stb stb, miközben ez egy hamis kép és egy olyan kép, amit soha nem érsz el. Mindegy ez egy hosszabb dolog lenne, s múltkor már írtam erről, de ez sokkal komplexebb szerintem mintsem annyit mondani, hogy xy hülye ha ezt teszi.Én is igazad adok Balázsnak. De aki annyira hülye, hogy az említett személyeket követi, és állítja maga elé példának, és emiatt frusztrált, az valahol meg is érdemli.

Én is igazad adok Balázsnak. De aki annyira hülye, hogy az említett személyeket követi, és állítja maga elé példának, és emiatt frusztrált, az valahol meg is érdemli.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Balázs jól megmondta.
Sarka kitartott Kata meg már védekezett is,persze beszélt össze vissza.
Lehet rá akármit mondani, hogy nagyképű,stb...de értékekben rendben van a csávó. Nekem szimpatikus hogy nincs kipakolva a felesége,sem a gyerekei a placcra, hogy tessék csámcsogjatok rajtuk. Pedig az a csaj se néz ki rosszul egyébként.
Tegnap a politikának is odaszólt egy díjátadón, teljesen jogosan.
http://www.blikk.hu/hoppa/durva/sebesty ... om/3clklm7
1:16tól érdemes meghallgatni, tökéletesen igaza van.
Ennyi politika talán belefér...mert ez inkább közélethez vonatkozik. Ha nem akkor ezt a részét moderáljátok.
Sarka kitartott Kata meg már védekezett is,persze beszélt össze vissza.
Lehet rá akármit mondani, hogy nagyképű,stb...de értékekben rendben van a csávó. Nekem szimpatikus hogy nincs kipakolva a felesége,sem a gyerekei a placcra, hogy tessék csámcsogjatok rajtuk. Pedig az a csaj se néz ki rosszul egyébként.
Tegnap a politikának is odaszólt egy díjátadón, teljesen jogosan.
http://www.blikk.hu/hoppa/durva/sebesty ... om/3clklm7
1:16tól érdemes meghallgatni, tökéletesen igaza van.
Ennyi politika talán belefér...mert ez inkább közélethez vonatkozik. Ha nem akkor ezt a részét moderáljátok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
“Én a Sarka Katánál is bírom amikor azt mondja: fogadd el magad, tehát nagyon jó, meg szép minden. De az a nő, aki napi X órát tölt az edzőteremben, ahonnan utána átmegy egy divatbemutatóra, onnan elmegy ide vagy oda és napi hat órát edz, van bébiszitter és mindenki megoldja a dolgot, ami egyébként az övé lenne, azért így rohadt könnyű. Amikor beleállsz, amikor vásárolsz, gyereket nevelsz, viszed a háztartást, takarítasz, fölszedsz néhány kilót és nem úgy nézel ki, ahogy azt elvárod magadtól, akkor azért sokkal nehezebb azzal szembesülni, hogy fogadd el magad…
Napi X óra edzőterem után a Dukaiék, Sarkáék meg a Zimányék... mindenki mondja és nyomja ezt a new age-s fogadd el magad, mi vagyunk a nők dumát, na azért gyerekek, napi 8 órában minden nő el tudná magát fogadni, csak nincs lehetősége, nincs egzisztenciája, hogy ezt megtegye, nem tud elmenni 3-szor, 4-szer edzeni a héten, és igenis baja van önmagával. Baromi könnyű mondani valamit, hogy közben a ráfordított idő nem életszerű. És ezeknél a fent említett nőknél ez sokszor nem életszerű, mert ez az életük, hogy konditeremről konditeremre járnak, hogy vásárolnak, ide-oda mennek, és most nem a Liluról beszélek, csak arról a new age-s, celebes, csajos vonalról, hogy fogadjuk el magunkat, mikor mindenünk megvan és semmi dolgunk. Hát édeseim, így nagyon könnyű. Ha 3 gyereket nevelsz, háztartást vezetsz, főzöl, mosol, iskolába mész, leckét írsz, és felcsúszik 3-4 kiló akkor nem tudod lenyelni a dumát, hogy fogadd el magad.
A Facebook is akkora csapda ezeknek a nőknek, ez az egész őrület, hogy lemegyünk az edzőterembe és kiposztoljuk, majd négyen beírják, hogy de csinos vagy és a nő abból gondolja, hogy ő tényleg milyen csinos... hát ez akkora képzavar az egész társadalomnak, az egész Facebook, meg az Instagram, komolyan, minden probléma ebből ered. Látod, hogy mások milyen jól néznek ki, követsz másokat és rendesen fáj, hogy neked nem ilyen az életed. Szomorú vagy, hogy te nem tudsz edzeni, hanem a munkahelyeden kell ülni és dolgozni, de te követed és nézed mit csinál. Az ember a saját boldogtalanságának ágyaz meg azzal, hogy százakat követ a Facebookon, és azzal sanyargatja magát, hogy mindenkinek jó, csak neki rossz. Megpecsételed a sorsodat. Követsz másokat, majd azt mondod: ő jobban néz ki, milyen ruhában van, nekem hogy néz ki a hajam, nem szeret a férjem és milyen rossz nekem. Nem csinál ez az ember mást, mint álvalóságban élő embereket követ és tönkreteszi saját magát. Ez szörnyű.”
Sebestyén Balázs
http://www.origo.hu/itthon/20160330-lo- ... ankan.html
Ahogy mondani szokták több kérdésem van mint előtte.
Napi X óra edzőterem után a Dukaiék, Sarkáék meg a Zimányék... mindenki mondja és nyomja ezt a new age-s fogadd el magad, mi vagyunk a nők dumát, na azért gyerekek, napi 8 órában minden nő el tudná magát fogadni, csak nincs lehetősége, nincs egzisztenciája, hogy ezt megtegye, nem tud elmenni 3-szor, 4-szer edzeni a héten, és igenis baja van önmagával. Baromi könnyű mondani valamit, hogy közben a ráfordított idő nem életszerű. És ezeknél a fent említett nőknél ez sokszor nem életszerű, mert ez az életük, hogy konditeremről konditeremre járnak, hogy vásárolnak, ide-oda mennek, és most nem a Liluról beszélek, csak arról a new age-s, celebes, csajos vonalról, hogy fogadjuk el magunkat, mikor mindenünk megvan és semmi dolgunk. Hát édeseim, így nagyon könnyű. Ha 3 gyereket nevelsz, háztartást vezetsz, főzöl, mosol, iskolába mész, leckét írsz, és felcsúszik 3-4 kiló akkor nem tudod lenyelni a dumát, hogy fogadd el magad.
A Facebook is akkora csapda ezeknek a nőknek, ez az egész őrület, hogy lemegyünk az edzőterembe és kiposztoljuk, majd négyen beírják, hogy de csinos vagy és a nő abból gondolja, hogy ő tényleg milyen csinos... hát ez akkora képzavar az egész társadalomnak, az egész Facebook, meg az Instagram, komolyan, minden probléma ebből ered. Látod, hogy mások milyen jól néznek ki, követsz másokat és rendesen fáj, hogy neked nem ilyen az életed. Szomorú vagy, hogy te nem tudsz edzeni, hanem a munkahelyeden kell ülni és dolgozni, de te követed és nézed mit csinál. Az ember a saját boldogtalanságának ágyaz meg azzal, hogy százakat követ a Facebookon, és azzal sanyargatja magát, hogy mindenkinek jó, csak neki rossz. Megpecsételed a sorsodat. Követsz másokat, majd azt mondod: ő jobban néz ki, milyen ruhában van, nekem hogy néz ki a hajam, nem szeret a férjem és milyen rossz nekem. Nem csinál ez az ember mást, mint álvalóságban élő embereket követ és tönkreteszi saját magát. Ez szörnyű.”
Sebestyén Balázs

http://www.origo.hu/itthon/20160330-lo- ... ankan.html
Ahogy mondani szokták több kérdésem van mint előtte.