messideco írta:Lesz topic majd az Európa-bajnokságnak?
Kinek szurkoltok a tornán a magyarokon kívűl?
Sajnos Hollandia selejtezőbeli kudarcával nincs nekem második csapat, majd esetleg a torna alatt választok szimpatikus válogatottat, esetleg egy-egy ember miatt követem pl. az ukránokat és a törököket is pl.
Az esélyesek közül mint mindig, most is természetesen Németországnak szurkolok.
Mivel Szlovákiában élek, szeretném, ha ők is minél tovább jutnának. A törököket is kedvelem, még a 2000-es évek elején kezdem velük szimpatizálni Hakan Sükürék idejében. A 2002-es bronzérmes csapatuk szerintem brutálisan jó volt, a brazilokat is ők tudták a leginkább megszorongatni. Sajnálom is, hogy azóta nem nagyon jutottak ki világeseményre. Kivéve 2008-at, ahol megint csak jó kis meccseket toltak. A horvátok elleni elődöntőjük az EB egyik legjobb meccse volt szvsz, ahol szépen megfogyatkoztak eltiltások, sérülések miatt. De ezek után letudtak hozni a németekkel egy őrült meccset.
Szóval szerintem bennük lehet bízni, hogy most is látványos meccseket fognak játszani.
És ha már szóbakerült a szurkolás, azért nem lenne rossz egy törökországi EB/VB a közeljövőben. Ott biztos lenne hangulat.