Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért Piquét nem olyan könnyű annyira felhúzni, hogy átmenjen hentesbe és kiszórja magát. Suarezzel előbb sikerrel járhatnak. Nekünk viszont még könnyebb dolgunk vanCastiel írta:http://www.fociclub.hu/2016/04/02/el-cl ... que-ellen/
Nem lepődnék meg rajt, de mondjuk nem is tudom elítélni sem. A siker szempontjából abszolút lehet erre játszani! Mondjuk nekünk a pepe-ramos kettőssel lehet könnyebb lenne.
Csak hát az mint tudjuk, ha mi csináljuk,színészkedés, meg undorító, meg blablabla...

Várjuk meg a jövőhetet.MessiNeymarSuarez írta:Eközben a Real Madrid kőkemény félelmetes ellenfele jól kikapott 3-0-ra a Leverkusentől, vicc
"Majdnem" olyan erősek mint az Atleti... Majdnem
Arról nem beszélve hogy a nőjének elmondott mindent ami az öltözőben volt, aki meg nem volt rest kipakolni a sajtónak.LG írta:Casillas azért került ki a csapatból, mert már csak árnyéka volt régi önmagának. Az elmúlt években inkább egy bohócra hasonlít, mint a világ egyik legjobb kapusához, vissza kéne vonulnia, hogy ne rombolja tovább amit felépített.noname írta:Volt amikor szerényen nyilatkoztak és rendesek voltak. Ki is rakták ezért Casillast a csapatból.![]()
![]()
Sokan itt mártírnak állítják be, pedig igazán nem az. Meg rémlik nekem, hogy tőle is jött vmi disznóság a Barca felé, de már nem emlékszem rá, hogy mi volt.

A 08/09-es szezonban az egyik Clásico előtt még vezettek - a győzelemnek hála előztük emg őket asszem -, aztán mondta hogy nem aggódik, mert a visszapillantóból néznek minket. Legalábbis nekem totál rémlik ez a sztori, de javítsatok, ha csak haluztam..LG írta: Meg rémlik nekem, hogy tőle is jött vmi disznóság a Barca felé, de már nem emlékszem rá, hogy mi volt.
Casillas azért került ki a csapatból, mert már csak árnyéka volt régi önmagának. Az elmúlt években inkább egy bohócra hasonlít, mint a világ egyik legjobb kapusához, vissza kéne vonulnia, hogy ne rombolja tovább amit felépített.noname írta:Volt amikor szerényen nyilatkoztak és rendesek voltak. Ki is rakták ezért Casillast a csapatból.![]()
![]()
Igazából azért hoztam fel példának, mert képtelenek szerényen nyilatkozni.... Mikor olvastál ilyet Ini-től, Messitől, L.E-től...vagy akár Wengertől, Buffontól stb?csababarca írta:Mégis mit kéne nyilatkozniuk?
Szerintem ezekben semmi nagyképűség nem volt, egészséges önbizalom, máshogy nem is lehetne hozzáállni egy meccshez.
Annyira engem sem zavar, de lehetne szerényebben, pl.: az ellenfél nagyon jó formában van, de bízunk benne, hogy győzni tudunk, vagy vmi ilyesmi, máris jobban hangzik.csababarca írta:Mégis mit kéne nyilatkozniuk?
Szerintem ezekben semmi nagyképűség nem volt, egészséges önbizalom, máshogy nem is lehetne hozzáállni egy meccshez.
Kicsit több tiszteletet kérnék! Azért a liga 3., Madrid 2. számú csapatáról beszélünk!Castiel írta:Lucas V.MessiNeymarSuarez írta:Danilo : "We will win at Barcelona. We are thinking on a game-by-game basis and we will win"
Haha, kicsit nagy az önbizalom...
Tőlünk is lehet kicsit meredek lenne előre ilyet kijelenteni, pedig otthon vagyunk és mi vagyunk esélyesnek kikiáltva...
Már csak a "mi vagyunk a Real Madrid" szöveg hiányzik
Nem félünk a Barcától. Az őszi mérkőzés nagyot ütött, most úgy akarunk Barcelonába utazni, hogy nyerjünk. Ez több, mint egy bosszúküldetés, egyszerűen mindenáron meg akarjuk nyerni a meccset. Nem félemlít meg minket a Barcelona, tiszteljük őket, ahogyan az összes többi ellenfelünket, de mi vagyunk a Real Madrid, és akárhova is menjünk, a győzelem a cél. Ez alól a Camp Nou sem kivétel”.
Ugye nem hitted hogy ez kimarad?![]()
Lucas V.MessiNeymarSuarez írta:Danilo : "We will win at Barcelona. We are thinking on a game-by-game basis and we will win"
Haha, kicsit nagy az önbizalom...
Tőlünk is lehet kicsit meredek lenne előre ilyet kijelenteni, pedig otthon vagyunk és mi vagyunk esélyesnek kikiáltva...
Már csak a "mi vagyunk a Real Madrid" szöveg hiányzik

Nem jó ez a lista, mert nem tudtak dönteni, hogy a leginkább besült játékosok, vagy a leggyengébbek kerüljenek bele. Okunowot is elhoztuk a Masiara/Barca B-be, játszott kb 10 meccset, aztán Európa alsó polcán lévő bajnokságaiban karistolt, a Realnál Congo dettó... Ennyi erővel tele lehetne tenni a listát olyanok saját nevelésű játékosokkal, akik tét nélkül játszottak 1-2 meccset, hogy aztán megkezdjék élethosszig tartó alsóbb osztályú karrierjüket. Keirrison egy árva meccset nem játszott nálunk, mit keres itt?Bob_Marley írta:Reizigert én is bírtam, ő se lőtt gólt egyébként.csababarca írta:Reizigert nem bántani,én nagyon bírtam!![]()
Voltak itt vakok bőven, de nekem az a 2000es évek eleji csapat is szerethető volt.![]()
Giovanni is rajta volt a listán, szerintem ő is pl azokban az időben nem volt rossz. Simán odatenném inkább Overmarsot ha már szóba került.
És nosztalgia, azért Overmarstól ez nagy gól volt, mármint csapat szinten.
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
És nem csak Overmars, de pl Alfonso is mekkora besülés volt, pedig a Betisben jó volt, s lehetne még sorolni. Giovanni nekem nem illik ide és stílszerűen:
Fc Barcelona - Real Madrid 3 - 2 1996 - 1997 Copa del Rey
Ne aggódj szezon végén majd jól megköszönik neki azzal, hogy felrakják egy Manchesterbe tartó gépre, csakhogy a nagynév, sztár De Gea olcsóbban kijöjjön.MessiNeymarSuarez írta: Nagyon sokat köszönhetnek neki, szoktam nézni a meccseiket, és sokszor fejetlenség van a védelemben (néha nagyobb mint a miénkben), és képes akkor is kivédeni a szemét az ellenfélnek, szóval egy elég jó magabiztosságot ad.
Bob_Marley írta:
És nosztalgia, azért Overmarstól ez nagy gól volt, mármint csapat szinten.
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
És nem csak Overmars, de pl Alfonso is mekkora besülés volt, pedig a Betisben jó volt, s lehetne még sorolni. Giovanni nekem nem illik ide és stílszerűen:
Fc Barcelona - Real Madrid 3 - 2 1996 - 1997 Copa del Rey