Auchan asszem, nekem legalábbis anno nem említettek cetelemet, igaz, csak érdeklődtem.daffy írta:Nem tudtok olyan boltot,ahol cetelemes hitel nélkül tudok vásárolni részletre monitort vagy tv-t és esetleg még ajánlott üzlet is?
Offtopic
Nem tudtok olyan boltot,ahol cetelemes hitel nélkül tudok vásárolni részletre monitort vagy tv-t és esetleg még ajánlott üzlet is?
Facebook meg az insta témát is eléggé telibe találta. Gyakorlatilag a mai világ már semmi másról nem szól, minthogy mit tudunk villantani a másiknak, mire lehet feszíteni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt most tényleg szépen összerakta, s én is nem hiába tettem tapsikolós fejet.
De azért ő nagyon durván áttud esni a ló túloldalára és bizony a becsületsértés fogalmát is kimeríti pár tette, ami viszont nagyon elítélendő nálam.

Szerintem ez meg nem ilyen egyszerű, mert mindenben ezt sugallják beléd. Mármint nem azt hogy kövesd xy-t, de azt hogy ezt egyél, mert így nézel ki, ezt csináld mert ez lehetsz ez kell még stb stb, miközben ez egy hamis kép és egy olyan kép, amit soha nem érsz el. Mindegy ez egy hosszabb dolog lenne, s múltkor már írtam erről, de ez sokkal komplexebb szerintem mintsem annyit mondani, hogy xy hülye ha ezt teszi.Én is igazad adok Balázsnak. De aki annyira hülye, hogy az említett személyeket követi, és állítja maga elé példának, és emiatt frusztrált, az valahol meg is érdemli.

Én is igazad adok Balázsnak. De aki annyira hülye, hogy az említett személyeket követi, és állítja maga elé példának, és emiatt frusztrált, az valahol meg is érdemli.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Balázs jól megmondta.
Sarka kitartott Kata meg már védekezett is,persze beszélt össze vissza.
Lehet rá akármit mondani, hogy nagyképű,stb...de értékekben rendben van a csávó. Nekem szimpatikus hogy nincs kipakolva a felesége,sem a gyerekei a placcra, hogy tessék csámcsogjatok rajtuk. Pedig az a csaj se néz ki rosszul egyébként.
Tegnap a politikának is odaszólt egy díjátadón, teljesen jogosan.
http://www.blikk.hu/hoppa/durva/sebesty ... om/3clklm7
1:16tól érdemes meghallgatni, tökéletesen igaza van.
Ennyi politika talán belefér...mert ez inkább közélethez vonatkozik. Ha nem akkor ezt a részét moderáljátok.
Sarka kitartott Kata meg már védekezett is,persze beszélt össze vissza.
Lehet rá akármit mondani, hogy nagyképű,stb...de értékekben rendben van a csávó. Nekem szimpatikus hogy nincs kipakolva a felesége,sem a gyerekei a placcra, hogy tessék csámcsogjatok rajtuk. Pedig az a csaj se néz ki rosszul egyébként.
Tegnap a politikának is odaszólt egy díjátadón, teljesen jogosan.
http://www.blikk.hu/hoppa/durva/sebesty ... om/3clklm7
1:16tól érdemes meghallgatni, tökéletesen igaza van.
Ennyi politika talán belefér...mert ez inkább közélethez vonatkozik. Ha nem akkor ezt a részét moderáljátok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
“Én a Sarka Katánál is bírom amikor azt mondja: fogadd el magad, tehát nagyon jó, meg szép minden. De az a nő, aki napi X órát tölt az edzőteremben, ahonnan utána átmegy egy divatbemutatóra, onnan elmegy ide vagy oda és napi hat órát edz, van bébiszitter és mindenki megoldja a dolgot, ami egyébként az övé lenne, azért így rohadt könnyű. Amikor beleállsz, amikor vásárolsz, gyereket nevelsz, viszed a háztartást, takarítasz, fölszedsz néhány kilót és nem úgy nézel ki, ahogy azt elvárod magadtól, akkor azért sokkal nehezebb azzal szembesülni, hogy fogadd el magad…
Napi X óra edzőterem után a Dukaiék, Sarkáék meg a Zimányék... mindenki mondja és nyomja ezt a new age-s fogadd el magad, mi vagyunk a nők dumát, na azért gyerekek, napi 8 órában minden nő el tudná magát fogadni, csak nincs lehetősége, nincs egzisztenciája, hogy ezt megtegye, nem tud elmenni 3-szor, 4-szer edzeni a héten, és igenis baja van önmagával. Baromi könnyű mondani valamit, hogy közben a ráfordított idő nem életszerű. És ezeknél a fent említett nőknél ez sokszor nem életszerű, mert ez az életük, hogy konditeremről konditeremre járnak, hogy vásárolnak, ide-oda mennek, és most nem a Liluról beszélek, csak arról a new age-s, celebes, csajos vonalról, hogy fogadjuk el magunkat, mikor mindenünk megvan és semmi dolgunk. Hát édeseim, így nagyon könnyű. Ha 3 gyereket nevelsz, háztartást vezetsz, főzöl, mosol, iskolába mész, leckét írsz, és felcsúszik 3-4 kiló akkor nem tudod lenyelni a dumát, hogy fogadd el magad.
A Facebook is akkora csapda ezeknek a nőknek, ez az egész őrület, hogy lemegyünk az edzőterembe és kiposztoljuk, majd négyen beírják, hogy de csinos vagy és a nő abból gondolja, hogy ő tényleg milyen csinos... hát ez akkora képzavar az egész társadalomnak, az egész Facebook, meg az Instagram, komolyan, minden probléma ebből ered. Látod, hogy mások milyen jól néznek ki, követsz másokat és rendesen fáj, hogy neked nem ilyen az életed. Szomorú vagy, hogy te nem tudsz edzeni, hanem a munkahelyeden kell ülni és dolgozni, de te követed és nézed mit csinál. Az ember a saját boldogtalanságának ágyaz meg azzal, hogy százakat követ a Facebookon, és azzal sanyargatja magát, hogy mindenkinek jó, csak neki rossz. Megpecsételed a sorsodat. Követsz másokat, majd azt mondod: ő jobban néz ki, milyen ruhában van, nekem hogy néz ki a hajam, nem szeret a férjem és milyen rossz nekem. Nem csinál ez az ember mást, mint álvalóságban élő embereket követ és tönkreteszi saját magát. Ez szörnyű.”
Sebestyén Balázs
http://www.origo.hu/itthon/20160330-lo- ... ankan.html
Ahogy mondani szokták több kérdésem van mint előtte.
Napi X óra edzőterem után a Dukaiék, Sarkáék meg a Zimányék... mindenki mondja és nyomja ezt a new age-s fogadd el magad, mi vagyunk a nők dumát, na azért gyerekek, napi 8 órában minden nő el tudná magát fogadni, csak nincs lehetősége, nincs egzisztenciája, hogy ezt megtegye, nem tud elmenni 3-szor, 4-szer edzeni a héten, és igenis baja van önmagával. Baromi könnyű mondani valamit, hogy közben a ráfordított idő nem életszerű. És ezeknél a fent említett nőknél ez sokszor nem életszerű, mert ez az életük, hogy konditeremről konditeremre járnak, hogy vásárolnak, ide-oda mennek, és most nem a Liluról beszélek, csak arról a new age-s, celebes, csajos vonalról, hogy fogadjuk el magunkat, mikor mindenünk megvan és semmi dolgunk. Hát édeseim, így nagyon könnyű. Ha 3 gyereket nevelsz, háztartást vezetsz, főzöl, mosol, iskolába mész, leckét írsz, és felcsúszik 3-4 kiló akkor nem tudod lenyelni a dumát, hogy fogadd el magad.
A Facebook is akkora csapda ezeknek a nőknek, ez az egész őrület, hogy lemegyünk az edzőterembe és kiposztoljuk, majd négyen beírják, hogy de csinos vagy és a nő abból gondolja, hogy ő tényleg milyen csinos... hát ez akkora képzavar az egész társadalomnak, az egész Facebook, meg az Instagram, komolyan, minden probléma ebből ered. Látod, hogy mások milyen jól néznek ki, követsz másokat és rendesen fáj, hogy neked nem ilyen az életed. Szomorú vagy, hogy te nem tudsz edzeni, hanem a munkahelyeden kell ülni és dolgozni, de te követed és nézed mit csinál. Az ember a saját boldogtalanságának ágyaz meg azzal, hogy százakat követ a Facebookon, és azzal sanyargatja magát, hogy mindenkinek jó, csak neki rossz. Megpecsételed a sorsodat. Követsz másokat, majd azt mondod: ő jobban néz ki, milyen ruhában van, nekem hogy néz ki a hajam, nem szeret a férjem és milyen rossz nekem. Nem csinál ez az ember mást, mint álvalóságban élő embereket követ és tönkreteszi saját magát. Ez szörnyű.”
Sebestyén Balázs

http://www.origo.hu/itthon/20160330-lo- ... ankan.html
Ahogy mondani szokták több kérdésem van mint előtte.

Nem kell félni nem valószínű , hogy itt fognak elkövetni merényletet inkább csak azért említették Magyarországot mert ezzel azt akarják üzenni , hogy az összes európai ország rettegjen mert bárhol még akar Magyarországon is lehet merénylet. Nem akarok politizálni csak annyit fűznék ehhez az egészhez , hogy remélem nem kell majd egy merénylet a védelem szigorításához és az új törvényjavaslat átgondolásához és elfogadásához.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

De legalább vezetni tudnak és nem para az utakon.Bob_Marley írta:Majd mikor kap egy életfogytot akkor majd rájön mennyire okos volt.Bár a fene tudja az is hogy működik ott és mennyire lehet megkenni embereket.
A cikk végén ott volt sajnos, hogy pár euróért simán átengednek vagy szimplán nem működnek a csomagátvizsgáló gépek. Én is voltam Egyiptomban, szép ország meg minden, de nagyon sok mindenben iszonyat elvannak maradva.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Majd mikor kap egy életfogytot akkor majd rájön mennyire okos volt.
Bár a fene tudja az is hogy működik ott és mennyire lehet megkenni embereket.
A cikk végén ott volt sajnos, hogy pár euróért simán átengednek vagy szimplán nem működnek a csomagátvizsgáló gépek. Én is voltam Egyiptomban, szép ország meg minden, de nagyon sok mindenben iszonyat elvannak maradva.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
A szokás nagyúr.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... BgAm84wyfI" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... BgAm84wyfI" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Marketinget.Tivornya írta:Tényleg gyönyörű a csuka, csak azt nem tudom elképzelni, hogy egy cipőgyártásba mi újat tud mutatni egy Porsche egy Adidasnak

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- MatyiG
- Adminisztrátor
Akkor ezért nem csörgött ma az órám időben.defender3 írta:Kérdés. Ki érzi meg magán az óraátállítást? Mert nagyon sokan sírnak miatta, hogy milyen rossz közbe meg én észre se veszem. Ma például egy órával korábban keltem óra szerint vagyis ténylegesen 2-vel korábban mégsincs semmi bajom.

Komolyan, ki is ment a fejemből az óraátállítás, azt hittem holnap lesz, szóval én ennyire éreztem ezt meg.

- Tivornya
- Capitá del Barça
Tényleg gyönyörű a csuka, csak azt nem tudom elképzelni, hogy egy cipőgyártásba mi újat tud mutatni egy Porsche egy Adidasnak 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Én se tudom elképzelni, hogy hogy lehet az, hogy valakinek nagyon komoly gondot okozzon és ilyenkor megkérdezném tőle, hogy mit csinálna ha olyan helyre kéne utaznia, ami jópár időzónával arrébb van.
http://www.automotor.hu/extra/a-porsche ... kep-657718
A sok szivárvány színű csuka között öröm látni egy feketét, ami szerintem jól sikerült.
http://www.automotor.hu/extra/a-porsche ... kep-657718
A sok szivárvány színű csuka között öröm látni egy feketét, ami szerintem jól sikerült.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Nagyon közel a 37-hez eddig is kipattant a szemem hajnali 3-4 körül, viszont ma az új időszámítás szerint produkáltam ezt fél 4-kor! Hozzáteszem, a nap bármelyik szakában, bármilyen élethelyzetben elalszom, ha egy pillanatra vízszintes helyzetbe kerülök 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk szerintem ez az idősebb korosztályra lehet inkább hatással, vagy szívbeteg, keringési betegségekkel küzdőknél. Huszon éves korban az se terhel meg ha napokig bulizol vagy hasonlók. 

Én nem hiszem el,hogy valakit ez komolyan megvisel. Egy óra könyörgömdefender3 írta:Kérdés. Ki érzi meg magán az óraátállítást? Mert nagyon sokan sírnak miatta, hogy milyen rossz közbe meg én észre se veszem. Ma például egy órával korábban keltem óra szerint vagyis ténylegesen 2-vel korábban mégsincs semmi bajom.

Kérdés. Ki érzi meg magán az óraátállítást? Mert nagyon sokan sírnak miatta, hogy milyen rossz közbe meg én észre se veszem. Ma például egy órával korábban keltem óra szerint vagyis ténylegesen 2-vel korábban mégsincs semmi bajom.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én értem, de előbb azt írtad a húsz évvel későbbi önmagaddal.Normandia írta: Bob a kérdés létező vagy létezett személyre vonatkozott.
Szóval a 26 éves apámmal Dániában, aki volt olyan elveteműlt, hogy a profi foci helyett hazajött 47- ben. Meggyőzném, hogy maradjon.

- Normandia
- Director del Fútbol
Bob a kérdés létező vagy létezett személyre vonatkozott.Bob_Marley írta:Létezik vagy létezett, nem létezni fog.Normandia írta:Itt mindenki olyat hívna, akivel biztosan nem fog vacsorázni.Én a húszévvel későbbi önmagammal, amire azért van némi esély.

Szóval a 26 éves apámmal Dániában, aki volt olyan elveteműlt, hogy a profi foci helyett hazajött 47- ben. Meggyőzném, hogy maradjon.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."