Bob_Marley írta:csababarca írta:Reizigert nem bántani,én nagyon bírtam!
Voltak itt vakok bőven, de nekem az a 2000es évek eleji csapat is szerethető volt.
Reizigert én is bírtam, ő se lőtt gólt egyébként.
Giovanni is rajta volt a listán, szerintem ő is pl azokban az időben nem volt rossz. Simán odatenném inkább Overmarsot ha már szóba került.
És nosztalgia, azért Overmarstól ez nagy gól volt, mármint csapat szinten.
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
És nem csak Overmars, de pl Alfonso is mekkora besülés volt, pedig a Betisben jó volt, s lehetne még sorolni. Giovanni nekem nem illik ide és stílszerűen:
Fc Barcelona - Real Madrid 3 - 2 1996 - 1997 Copa del Rey
Nem jó ez a lista, mert nem tudtak dönteni, hogy a leginkább besült játékosok, vagy a leggyengébbek kerüljenek bele. Okunowot is elhoztuk a Masiara/Barca B-be, játszott kb 10 meccset, aztán Európa alsó polcán lévő bajnokságaiban karistolt, a Realnál Congo dettó... Ennyi erővel tele lehetne tenni a listát olyanok saját nevelésű játékosokkal, akik tét nélkül játszottak 1-2 meccset, hogy aztán megkezdjék élethosszig tartó alsóbb osztályú karrierjüket. Keirrison egy árva meccset nem játszott nálunk, mit keres itt?
Ha szimplán képességeket nézünk, akkor rengeteg kérdőjel vetődik fel, úristen Rüstünél hány jóval gyengébb kapusunk volt a Zubizarreta-VV közötti időszakban (az öreg Busquets, Hesp, Bonano, Dutruel, Lopetegui, Jorquera), de Prosinecki is remek játékos volt, azt meg nem is értem mi alapján került hozzánk, és nem a Madridhoz, ha egyszer ott háromszor annyi időt töltött, mint itt, a túloldalon meg Adebayor egyfelől remek csatár (még akkor is, ha nem a Madridhoz szükséges legszűkebb világelit tagja), az ott eltöltött fél éve meg még vállalható is volt, sokba se kerülhetett a fél év kölcsön, szóval nem értem mit keres a listán (és még lehetne sorolni a neveket)...
Ha viszont azt nézzük, hogy ki mekkora csalódást okozott, az ára/vele szemben támasztott elvárások alapján, akkor meg azért elég kritikus nevek maradtak ki mindkét oldalon, pláne, hogy nem tudom kinek okozhatott meglepetést mondjuk Pablo Garcia/Gravesen labdával esetlen, labda nélkül vaddisznó stílusa.
Persze egynek jópofa ez a lista, de azért sok koncepció nincs mögötte.