Varatrix írta:Nekem semmi más nem járt a fejemben tegnap csak hogy vissza kéne pattintani Ardat, Simeone bácsi úgyis visszafogadja a tékozló fiúkat, és lecsapni a Koke, Saúl, Carrasco hármas bármelyikére.

Saúlra a Villa biznisz miatt van valami opciónk, szóval reménykedhetsz..

Amúgy én is egyetértek, ha nem javul drasztikusan a török, akkor engem se zavarna, ha nyáron mégis menne. És nem feltétlen a megoldásai, hanem a játéka összképe kellene, hogy javuljon. Több hajtás és küzdés, és kevésbé legyen idegen test. Nyilván még nem írom le végleg, de nem fűzök sok reményt hozzá, max kellemesen csalódok.
Koke meg tényleg pazar formában van az utóbbi hónapokban,pontosabb is lett, mint szezon elején volt, az általam hiányolt nagy labdák is jönnek tőle, magára talált a szezon végére. Viszont amíg Rakéta itt van, én nem hoznám el őt, nálam ketten "ütnék egymást". De az biztos, hogy a töröknél lényegesen jobban illene hozzánk stílusra, a válogatottban is rendre jól játszik - mintha "oda készült volna" -, nálunk se lennének gondjai szerintem. De ez a ló már elment - lehet nem is baj -, szerintem ő az Atleticoban fog megöregedni. Vagy talán ha Simeone megy, akkor követi, de inkább az elsőre tippelnék, elég hűséges típusnak tűnik - aztán persze ki tudja, nekünk is benyalt már anno párszor.