Kettő gólos előnynél bepattan még 1-2 az valóban nem fárasztóbb, de agyban is még ha tudat alatt vagy tudatosan akkor is intenzitásból vesztesz egy olyan szituban amikor már megvan egy megfelelő előny. És nem fáradékonyság hanem sérülésveszély is benne lehet. Egy 2-3 gólos előnyben már nem úgy nyúlsz oda a labdáért ha csínybe jön stb. Én nem sok olyanra emlékszem mikor valaki úgy hajtott 3:0 állásnál mint mondjuk 0:0 állásnál. És volt azért klasszikuson lazább meccs mikor pl 2:0-ra nyertünk a végén már a RM is legszívesebben leült volna a földre, vagy szó volt a 2006-os 1:1-ről is, de volt mikor két tizivel lett 1:1 és okosan nem akartak agyonszakadni egyik oldalon sem.
Szerintem ember nincs a Földön, aki előre ne egyezne ki egy 2:0 eredménnyel pl még ha teszem azt félórát törökülésben kártyázással töltenek a fiúk a kezdőkörben. Azt aláírom, hogy a győzelem számít mindkét oldalon (ezért is jó hogy polemizálunk ezen, mert édes mindegy hogy 1:0 vagy 11:0 főleg egy rangadón

) , mert presztízs, de meccsnek ugyanaz mint a többi és részünkről már egy ponttal is beljebb lennénk, s részemről már megnyugvást is jelentene. Mert nem az a fontos hogy most mi lesz, hanem a végén mi lesz, ki nyeri a bajnokságot. Az első hármas tuti játszani fog, a halottak is feltámadnak ilyenkor, de most mikor ennyit utaztak pláne nem kéne őket csapágyasra járatni, részemről ezért is logikátlan, hogy tegyük fel 2:0 és hajtsunk ezerrel, mert egy apró kis lépés ez a meccs és van még sok ilyen kis lépés és pont az RM a legjobb példa, hogy lőhetnek ezer gólt ha nem nyernek vele semmit a végén.
Opcióban meg pl 1:1 szerintem most is elképzelhető, de szavazni nem lehet ilyenre.
Megremegés dolgot nem tudom, mert ilyen szinten soha nem játszottam, de ezek tényleg profi focisták és nem tudom elképzelni, hogy pl egy Atletico félve jöjjön ki egy BL meccsre mert volt mondjuk egy 4:0 egy másik csapat ellen egy bajnokin. Egymás elleniben lenne előtte egy ilyen az benne lehetne a fejekben, de ezek a játékosok kitudják kapcsolni a külvilágot egy SImeone alatt meg pláne ezt gondolom. És ráadásul a veretlenséget meg még inkább elakarhatják venni. Ezek mind feltételezések, hozzáteszem.
És tényleg ez legyen a legnagyobb gondunk mi legyen 2:0 után.

Most azonnal aláírnék egy ilyet ha azt mondja valaki 2:0 ide. Tőlem kettő öngóllal is vagy 30 méteres lesgóllal is nyerhetünk, édes mindegy.