2016.03.29. 11:49:51
Zlatan nálunk semmi rosszat nem csinált. Az, hogy utána a könyvében leírta a dolgait, az más dolog. Iniesta nyilatkozta, hogy kellett volna még időt adni neki, és ha ő ezt mondta, akkor nem hinném, hogy sokat rontott az öltözői hangulaton. A teljesítményével sem volt baj amíg középen játszott, és szerintem annyit még életében nem védekezett, mint nálunk.
Még fantasy szinten sem hinném, hogy visszajönne. Csak középen lehet használni (mostmár végképp), magyarul csak Suarezzel lehetne rotálni, annál meg azért ennyi idősen is jobb, hogy annyit játszon mint Munir. Főleg annyi pénzért amennyit kapna. 2 középcsatárral meg 4 évente egyszer játszunk.
Tudom, hogy sokan utáljátok, de én nagyon sajnáltam, hogy 1 év után elment. Főleg amilyen teljesítményt nyújtott a nyári felkészülési meccseken az eligazolása előtt. Villára mindenki azt mondta, hogy sokkal gyorsabban fog beilleszkedni, meg jobb lesz, mint Z. Aztán neki is kellett 1 év, és utána sem váltotta meg annyira a világot.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"