Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IGEN!Normandia írta:Ez nálad mánia ezt a stadionépítéses megjegyzésedet minden magyarfocival kapcsolatos hozzászólásodba belefűzni?
Egy pont kellett volna még a VB potselejtezohoz Egervarival, a Románok itthon a 90.be egyenlítettek 11esből. Azelőtt éveken át nem voltunk ilyen közel akár egy pótselejtezőhöz is...messideco írta:Amúgy nagy +1 neked, igazad van. A romániai és a hollandiai bukta nagyon elrontotta az összképet, úgy nézett ki, hogy a válogatott amit felépített viszonylag sikeresen, az le is épül...
Pontosan, és ez nem Pintért igazolja. Dárdaival kezdődött a változás, mentalitásban és szervezettségben jelentősen fejlődtünk a korábbiakhoz képes, és ezt hozta az eredményeket, és hozhat néhány pontot akár az EB-n is.mahitoo írta:Én sem értem a nyafogókat. Attól, hogy kint vagyunk az EB-n, mit vártatok? Megnyerjük? A horvátokat egy ötössel zavarjuk haza? Pár hónap alatt nem lesz 22 világklasszis játékosunk, a játékunk nem lesz olyan, mint a Barcáé. Kijutottunk, abból kell főzni, amink jelenleg van, és ahhoz képest a mai bőven elfogadható volt. Ha nem leszünk pofozógépek, és a játékosok hasonló akarással, mentalitással fognak játszani, mint ma, én már elégedett leszek. A többi erőn felüli lenne, legyünk realisták.
Nem Gera hibája, hogy abban a szerepben és 90 percet játszik, ahol ma. Én bírom Nagyot, remek focista lehet, de ma Elekkel előrébb voltunk.
Talán nézd meg.csababarca írta:Az Elek-Gera páros elképesztően lassú, megyei szint kb se, ketten nem lehetnek egyszerre a pályán, de inkább egyik se. Gerának egy utolsó 20-30 perc illene, de hát a neve...
Mást nem tudtam leszűrni a meccsből amit meg kellene említenem.
Teljesen jogosan X-éltünk.Sőt, ha van egy kis ész elől, akkor nyerhettük volna a meccset. A mf az nagyon rendben volt hátúl és középen egyaránt, elől vagyunk még fogalmatlanok és sokszor rossz döntéseket hozunk. Erre rágyurnak még, akkor nem leszünk pofozógépek. Egyébként a horvátokat is megleptük az agresszív presszinggel, látszott rajtuk, hogy nem igazán tudnak ezzel mit kezdeni. Grat a fiúknak, csak így tovább!!!mahitoo írta:Akkor az a realitás, hogy egész jók vagyunk, és jogosan ikszeltünk a horvátokkal .
A maximumot próbálják magukból kiadni ez dicséretes. Második félidő meg jobban sikerül mint az első.Nero. írta:Nem azt mondom, hogy ne nézzétek meg, félszemmel én is nézem, de az eredmény meg a mutatott játék nem meglepetés, mert ez a realitás. Ezek a játékosok erre a teljesítményre képesek, és igen, van akinek egy labdaatvetel is nehézséget okoz.
Azért még nézhetjük, ugye?Nero. írta:Amikor leültetek a TV elé mit gondoltatok, hogy az elmúlt hónapok alatt mindenki megtanult focizni a klubjában?
én azt gondolotam h unalmas az mkb és mivel lusta voltam felkelni, így átkapcsoltam a fociraNero. írta:Amikor leültetek a TV elé mit gondoltatok, hogy az elmúlt hónapok alatt mindenki megtanult focizni a klubjában?