Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...

MessiNeymarSuarez írta:
csababarca: Mázlista![]()
Hivatalos úton szerezted, vagy jegyirodáknál?: )
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...

A Wolfsburgtól már egy X is bravúr lenne. Otthon viszont elintézik őket, de inkább el tudom képzelni, hogy az odavágón lezárják a továbbjutást. Ha a tavalyi Wolfsburg lenne még azt mondanám, hogy lenne esélyük, de egy nagyon gyenge Realt kell kifogni, hogy a visszavágó nyitott legyen.Normandia írta:Nos ott tényleg nem brilliroznak, de ettől függetlenül nem írnám le őket. Németek és a Real ellen lépnek pályára, tehát motiváció lesz bőven. A Real hátul nem verhetetlen. Nem mondom, hogy biztosan továbbjutnak, de le sem írnám őket.visca el barca írta: igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurt
Nos ott tényleg nem brilliroznak, de ettől függetlenül nem írnám le őket. Németek és a Real ellen lépnek pályára, tehát motiváció lesz bőven. A Real hátul nem verhetetlen. Nem mondom, hogy biztosan továbbjutnak, de le sem írnám őket.visca el barca írta: igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurt
Legyen egál, de nem lefocizás mint amiről szó volt.S.Agüero írta:Jó, a Roma ellen is lőttek vagy 30-szor kapura, amiből a fele homály volt. Ha a helyzeteket nézzük ott, eléggé egál a dolog.Kapásból Párizsban többször lőtt kapura a RM, szó sem volt lefocizásról.

Jó, a Roma ellen is lőttek vagy 30-szor kapura, amiből a fele homály volt. Ha a helyzeteket nézzük ott, eléggé egál a dolog.Kapásból Párizsban többször lőtt kapura a RM, szó sem volt lefocizásról.
Csak altattak a Bl-re, Draxler és a Lord megoldják majd..visca el barca írta:igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurt
igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurtNormandia írta:Azért várjuk ki a végét. Nem annyira egyszerű ez a párharc sem. A farkasok most játszák azt, amit a Bayern és a Dortmund 2 éve és nem is rosszul.visca el barca írta:meglepődött valaki? megint véletlenül a legkönnyebbet kapták...

Azért várjuk ki a végét. Nem annyira egyszerű ez a párharc sem. A farkasok most játszák azt, amit a Bayern és a Dortmund 2 éve és nem is rosszul.visca el barca írta:meglepődött valaki? megint véletlenül a legkönnyebbet kapták...
Kapásból Párizsban többször lőtt kapura a RM, szó sem volt lefocizásról. Második meccsen meg megvoltak a PSG nagy lehetőségei, de a RM-nak is megvoltak, de legyen úgy hogy jobbak voltak. Chelsea ellen annyira kézben tartották, hogy nagyon sokáig 1:1 volt az eredmény. Visszavágón pedig megvoltak a lehetőségek a 2:1-re nem egyszer. Nincsen ha, de akkor maradjunk csak az eredményeknél.Chino írta:....

Felszabadultnak felszabadultak, de védekenzi attól még nem tud a Real.. Nem most fog ez kijönni nyilván, de szerintem egy normális PSG és München simán meg tudná fogni amost a Madridot. Kotrákkal esetleg lehetne ütni őket, de kivédekezni ez a Zidane csapat nem tud egy meccset, szóval szerintem az se lenne olyan nyerő taktika. Meglátjuk, keret alapján tényleg ott lehet a döntőben is a Real, de szerintem sokkal készebb csapatok vannak rajtuk kívül a Bl-ben, én megmondom őszintén csodálkoznék, ha akár a döntőbe is jutna idén a Madrid. Már ha marad minden így, ha javulnak védekezésben, akkor nyilván simán meglehet, de egy jobb csapat ellen +1 Casemiro még nem oldja meg a gondokat.ferninho írta:Real viszont még okozhat meglepetèseket, játékos ügyileg egyértelműen felveszik a harcot a Barcával, viszont másik csapat a közelükbe sincs, a kérdés hogy összeállnak-e a dolgok a BLre vagy sem. Ha Benitez lenne az edző esély se lenne erre, de Zidane óta sokkal felszabadultabb az egèsz csapat és bármi lehet még ebből, de ha most lett volna a Barca Real összesorsolva sok esély nem lett volna a Realnak. A sérülteken sok minden fog múlni.
Szerintem te becsülöd le inkább a PSG-t. Mindkét csoportmeccsen lefocizták a Realt, a Madridnak volt vagy 2-3 komolyabb helyzete 180 perc alatt, míg a franciák simán kitömhették volna őket. Persze nincs ha, de rengeteg lehetőséget elszalasztottak, és játékban is jóval felülmúlták a Realt. A Chelsae-nek igazi sansza sem volt ellenük, végig kézben tartották a továbbjutást.Bob_Marley írta:Hagyjuk már a PSG-t....Úgy féltek tőlük mint ha valami ördögtől való csapat lenne. Atletico sokkal szervezettebb, sokkal készebb csapat mint a Párizs. Tudom magánvélemény volt, ez is az.PSG-nek egyáltalán nincsenek olyan eredményei se idén se tavalyról, amitől félni kéne. Chelseat legyűrték, az korrekt, habár az nagyon kiegyenlített volt, de berúgták a lehetőségeket és ez fontos.