Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt is átrágtuk tegnap.Capon írta:
Egyébként ha választhatnék az összes emberi nyelv vagy az állatokkal való kommunikáció közt akkor az utóbbit választanám. Oké hogy beszélsz mondjuk 2-3-4 nyelven, de mennyivel fontosabb már az ha csat Te beszélsz egy adott "nyelvet" legyen az akár az állatoké.
Pedig vitatkozni jó, az adja a sava borsát egy fórumnak.palesz77 írta:Minden nyelven tudni, vagy allatokkal beszelni. Csak a pontossag kedveert, nehogy egy masik vita is elinduljon..noname írta: mit szeretnél inkább? Gondolatokat olvasni v állatokkal beszélni. Ebből indult. Asszem.
Tudom hogy nem te írtad, de akkor a csajozás dolgot kivehetjük.visca el barca írta:mondjuk én is szívesebben beszélgetnék az állatokkal, lévén h utálom az embereket
Onnan kezdődik a baj hogy mig a nagy demokratikus emberközpontú USA határát átlépi valaki jogosulatlan azt agyonlővik mint egy kutyát Európában vigan sétálgat mindenki.A menekültek csak egy elenyésző része szíriai háborús menekült a többi a jó eg tudja honnan szalajtott arab.Én nem mondom azt hogy ne engedjük őket ide de könyörgöm titkosszolgálati felderítés nélkül embertömegek járkálnak ki be Európába egy olyan kulturális közegből ahol az igazi hívőknek a legnagyobb dicsőség megölni egy keresztény mt.Nem kéne elgondolkozni hogy valami nem jó?Egyrészt.Másrészt évtizedeken keresztül az USA vérét szívta mindenki hogy miért játszák a világ csendőrét senki nem jogosította fek őket erre.És ahogy mondod mindenki most azt várja hogy a nagyhatalmak lépjenek oda efy olyan problémában ami első sorban Európát érinti.Kérdem én nem skizofrén ez egy kicsit?Európa vezetői még mindig hatarzarakról és betelepitesi kvótákról vitatkoznak holott az újkor népvándorlás keretén belül a jó ég tudja hány terrorista vagy ISIS érintett személy jutott már a határokon túlra.Akkor hol is vannak az európai titkosszolgálatok és a NATO?Ennek a toketlnkedésnek ez az eredménye.Szerencse hogy mi nem egy olyan ország vagyunk akik ebben a témában annyira érintettek.Az már végképp hab a tortán hogy Európa vezető ahelyett hogy megoldást keresnek a menekültjerdés öncélú meglovagásán vannak nem csa nálunk hanem szinte mindenhol, míg ártatlan emberek vannak veszélyben.Gondoljuk csak bele pl. nyáron EB a francia titkosszolgálat és a rendőrség nem tünik nekem olyan zseninek hogy 100% nyugalommal azt mondjam semmi baj nem lesz ott.csababarca írta:és fog is amíg minden szereplő csak hülyeségeket beszél. Egyik fél homokba dugja a fejét, máshol ugye hergelik a népet,és uszító politika folyik olyanok ellen,akiknek semmi köze ehhez.Deus írta:
Folytatódik....![]()
Talán fel kéne ébredni, és félrerakni az önös érdekeket, nem várni amerikai se orosz beavatkozásra,hanem Európának összefogni,és kisöpörni a szennyet innen. Vagy lezárni a külső határokat, hajókkal,blokádokkal. Ha ez megvan, és nem jöhet be senki, akkor lehet szépen felszámolni a sejteket. Hosszú munka de el kell kezdeni.
erről a nyelvtudásról mindig az jut eszembe, mikor kérdezik beszélek e nyelveket akkor az angol mellé mindig mondom a németet is. aztán mikor kérdezik h milyen szinten beszélek, közlöm, hogy 4 szót/kifejezést tudok:palesz77 írta:Minden nyelven tudni, vagy allatokkal beszelni. Csak a pontossag kedveert, nehogy egy masik vita is elinduljon..noname írta: mit szeretnél inkább? Gondolatokat olvasni v állatokkal beszélni. Ebből indult. Asszem.
Minden nyelven tudni, vagy allatokkal beszelni. Csak a pontossag kedveert, nehogy egy masik vita is elinduljon..noname írta: mit szeretnél inkább? Gondolatokat olvasni v állatokkal beszélni. Ebből indult. Asszem.
Jó, de a majmok nem is isznak annyit, mint az egyetemistákAzért az állatok "tudása" ösztönös főleg, és arra a tanításra alkalmatlanok amire mi, ebben igaza van Bobnak.
Majmoknál vannak kérdések, memóriajátékokban elég jók...láttam egy kísérletet, egyetemisták vs majmok, memóriában a majmok nyertek.
Nem szeretném elvenni a kedved, de ismét blődséget állítasz! A tudomány jelenlegi állása szerint szinte kész szótára van az embernek a bálnákhoz és a delfinekhez(ne köss belém, hogy bezzeg a kutyákról volt szóBob_Marley írta:Előbb beszélsz minden nyelven mint kutyákkal.
Ezt nem értem hogy függ össze a kettő.Cali írta:Bob Marley!
Ahhoz kepest, hogy hulyesegnek es ertelmetlennek tartod a sci-fit es a fantasyt, szepen eldumalgattal napokon at, oldalakon keresztul arrol, hogy jobb-e a csincsillakkal meg orangutanokkal beszelgetni vagy inkabb a bantukat rauszitani egy masik torzsre...
Értem, cska ebben nem igazán van értelme liberálisan gondolkodni. Nyilván a lezárás sem megoldás, vagy nem feltétlen a jó, csak valamit már el kellene kezdeni cselekedni, mert a mostani helyzet nagyon nem baba. Természetesen nem egy harmadik VH-ra vágyom.Én a lezárást nem tartom megoldásnak, az nekem nem humánus dolog. Sokkal liberálisabban gondolkozok ebben a kérdésben.
Na ezt nagyon jó érvnek tartom.Tromort77 írta:Mondjuk ott tartunk lassan, hogy símán szoftveresen képes lesz az ember beszélni bármilyen létező nyelvet, mert egy program értelmezi és lefordítja a kimondott szavakat. 10-15 év és szerintem bárki számára elérhetőek lesznek ilyen eszközök szóval én is inkább az állatok felé hajlanék, mert egy öncélú léhütő vagyok én is.