Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De mikor, ha nem vegyül a fórum népével?Köszi az elismerést Bob, vendégem vagy egy italra!
Nem hiszem, akkor is robbantottak volna ha nem kapják el azt a másik férget, nem hiszem, hogy most pár nap alatt szerezték be a hozzávalókat, készültek erre már régen.Deus írta:http://index.hu/kulfold/2016/03/22/brus ... ol_percre/
Tuti, hogy Abdeslam letartózásához van köze.
és fog is amíg minden szereplő csak hülyeségeket beszél. Egyik fél homokba dugja a fejét, máshol ugye hergelik a népet,és uszító politika folyik olyanok ellen,akiknek semmi köze ehhez.Deus írta:
Folytatódik....![]()
Megtisztelő.Tivornya írta:Minek álltok bele egy ilyen lebegő-típusú ember agymenésébe? Le merem fogadni, hogy legtöbbötöknek már forrt az agyvize a sok marhaságától
http://index.hu/tudomany/til/2015/10/03 ... nek_a_cia/csababarca írta:
Amúgy az amcsi macskakémeket ki küldte volna a Szu-ba? A millió emberi nyelven beszélő tolmács, vagy az állatokkal kommunikálni tudó ember? naugye. easy win.
De ha meg nem tudsz mit írni, akkor tisztelettel megkérdezném, hogy minek írsz? Nem hoztam én ki semmit, meg most majd jön, hogy kötekedek, de egyszerűen nem értem a dolgot. Annyit tettél hozzá, hogy beírod én nem értem meg.S.Agüero írta:Palesz leírt mindent, mit írjak még basszus?
Az mivel jobb, hogy van 2-3 érved, és leírod csomószor egymás után?
És még a végén engem hozol ki, hogy én vagyok a makacs, mert nem értem meg a másikat, leszakad a pofám.Na hagyjuk is, csak felidegesítem magam az ilyen hülyeségeken.
Akarja a franc kierőszakolni, csak akkor ne írj olyat hogy én nem látom be a dolgot. Mert ez meg nem valós. Valótlan meg ne állítsunk, pont nem érdekel hogy te egyet értesz-e velem vagy más. Beszélgettünk palesszal, idejöttél és ennyi tettél hozzá hogy én fogadjam el hogy ez így van, mert ez érdekesebb.S.Agüero írta:Most ki akarod erőszakolni, hogy nekem is az legyen a fontosabb, vagy mi?![]()
Nem akarok se kém lenni, se ilyen nagy ember. Engem az boldogabbá tenne, ha tudnék beszélni például a kutyámmal, mintsem hogy kém legyek.Nekem a boldogság a fontos, neked meg az, hogy mi a hasznosabb neked, ami gondolom boldoggá tesz, úgyhogy erről ennyit.
Én szórakozni is akarok, nem csak folyamatosan tanulni és fejlődni. Különbözünk, ami nem is baj.
Elfogadom, de látod akkor ne írd nekem hogy nem tudom megérteni, mert nincs is mit....Ez egy szubjektív kijelentés. Szerintem a troli szebb mint a villamos, miért? Mert szebb, álljál tótágast nekem az szebb....Mert kb itt tartunk ezzel hogy érdekesebb.Vazze, most ezen mit indokoljak?Érdekesebbnek találom, hogy beszélgetek állatokkal, egy új dolog lenne. Ezzel ellentétben a nyelvtudás nekem kevésbé, ennyi.
Nem izgatna annyira fel, hogy hú, tudok beszélni minden nyelven. Persze 10 év múlva lehet máshogy látnám, ki tudja.
Attól még, hogy tudsz nyelveket beszélni, nem leszel befolyásos ember..Bob_Marley írta:Polgárháború szítasz Kínában, azt pl a világgazdaság is megérezné. Törzsit úgy értem, hogy nyilván vannak teszem azt 100-an.
Én mondjuk egyikőtöknek se, de ez lehet naiv hozzáállás.de kinek lenne nagyobb hitele bármelyik tolmácsnak vagy neked akiről tudják bárkivel tudsz beszélni? Neked hinnének, nem egy tolmácsnak.
Ez meg részben igaz, de ezeket olyan felügyelet mellett olvashatnád csak, hogy abba bele se mernék gondolni.. Ha meg látják rajtad, hogy önös célokra használnál ilyen tudást, rögtön mennél a föld alá. Attól még, hogy tudsz nyevleket beszélni, nem fogsz egy csettintésre a legszűkebb rétegekhez bekerülni, és fontos döntéseket hozni.. Ha meg esetleg be is kerülnél, akkor nem hagyják, hogy kilépj, szóval ez se a legjobb opció. Nekem elgalábbis..Bob_Marley írta:Titkosírás, meg mai napig nem megfejtett nyelvek vannak, azokat is ismerni nagy előny lenne. Kapásból minden titkosírást ismerhetnél mert ismered azt a nyelvet.
Ebbe semmi meglepő, az ember olyan párt választ, akivel nagyjából megegyezik a nézőpontja és az értékrendje.Bob_Marley írta:Megkérdeztem az asszonyt, rögtön azt mondta ember, 0 hezitálás után.
Azok úgyis azt kamuznák, hogy elmúltak 10 évesek, szóval megspóroltam nekik ezt a kört..PCsabi írta:Amúgy most Kash leszek és belekötök a szavazásba: mi van azokkal, akik 10 évnél fiatalabbak?
Jó hát akkor zárjuk le itt, palesz legalább megindokolta.S.Agüero írta:Minket az tenne inkább boldoggá, hogy beszélgetünk az állatokkal, téged az, hogy a kormánnyal, stb... Ez van.