Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk nem ilyen sorrendben húzták össze, ráadásul az idegenbeli-hazai csapatok sem stimmelnek, így ez inkább csak jól hangzik.palesz77 írta:Nekem most esett le, hogy ABC sorrendbe lettek kisorsolva a csapatok..![]()
Ateltico
Barca
Bayern
Benfica
Man City
PSG
Real
Wolfsburg
Elfelejtették a random függvényt excelbe betenni, aztán maradt így..
Nem igaz, mert 1-1 lett..visca el barca írta:"a wolfsburgnak meg bőven van esélye a real ellen"
wolfsburg-darmstadt 0-1
Cavs sem a legrosszabb mérleggel húzta be. Volt hogy 1,7% esélyük volt.....(kilencről ugrottak be 1/1re) Persze hogy nem teljesen jó, mert más struktúra mint a foci, de arra akartam példát hozni hogy volt már olyan a sporttörténelemben, hogy egy csapatnak nevezzük mázlija volt sorolásokon, többször is.visca el barca írta:na jó, bár én csaba hsz-ét nem olvastam amire reagáltál, de az 1/1-nek semmi köze ahhoz amiről itt beszélünkazért a first pickért elég keményen kell dolgozni egy teljes idényen át
Tehát akkor kilyukadhatunk oda, hogy nem illuminati ez, mert előfordul más sportágban más csapattal is.visca el barca írta:nhl-ben ue. az oilersnek 6 évből 4x 1/1, mégis egy rakás trágya csapat még mindigBob_Marley írta:NBA-ben a Clevaland 5 évből háromszor kapott 1/1 jogot egyszer 1/4 jogot, van ilyen.
nhl-ben ue. az oilersnek 6 évből 4x 1/1, mégis egy rakás trágya csapat még mindigBob_Marley írta:NBA-ben a Clevaland 5 évből háromszor kapott 1/1 jogot egyszer 1/4 jogot, van ilyen.
de a negyeddöntőben soha nem kerülnek össze. amióta sorsolás van, sosem. ez most már 4. éve.recrea írta:Negyeddöntő előtt nehéz összekerülni, mert általában minden évben nyerik a csoportot.
Bocsánat, nem tudtam, h bennfentes vagy.Tromort77 írta:3 oldal óta erről beszélünk, hatszázan leírták a miértet. Pénz, mert többet hoz, mint egy Benfica az elődöntőben. Bayern meg nem szorul rá például.recrea írta: De hogy mindig csak a csúnya Realt tolják, senki mást, ebben nem hiszek.
Leírták már, soha nem találkozik az elején a Real, Bayern, Barca hármas. Mert kellenek a végére. Pedig ha rendes sorsolás lenne akkor elég hamar is összefuthatnának a legjobbak.
3 oldal óta erről beszélünk, hatszázan leírták a miértet. Pénz, mert többet hoz, mint egy Benfica az elődöntőben. Bayern meg nem szorul rá például.recrea írta: De hogy mindig csak a csúnya Realt tolják, senki mást, ebben nem hiszek.
jelenleg más csapat nem szorul rá, hogy tolják. láthattuk idén, hogy a mire képesek, barca/sevilla/atleti/ szintű csapatok ellen 5-6-7 meccsen szereztek 1 pont.recrea írta:De hogy mindig csak a csúnya Realt tolják, senki mást, ebben nem hiszek.
Rendben, ezt is el tudom fogadni, abszolút logikus.visca el barca írta:talán azért, mert az állandó betlijei ellenére, még mindig az egyik legnagyobb nevű klub a világon és talán az ő meccseikre kíváncsiak a legtöbben. ki kiváncsi egy wolfsburgra az elődöntőben? a mai, pénzcentrikus világban az uefának nem mindegy, hogy nézik a továbbrugdosott reált X millióan, vagy a wolfsburgot/benficát X/20 millióan.recrea írta:Miert csak a Realt tolják évek óta?
de palesz annyira otthon van az ilyen statokban, majd rákeres bl/tv néző számokra
talán azért, mert az állandó betlijei ellenére, még mindig az egyik legnagyobb nevű klub a világon és talán az ő meccseikre kíváncsiak a legtöbben. ki kiváncsi egy wolfsburgra az elődöntőben? a mai, pénzcentrikus világban az uefának nem mindegy, hogy nézik a továbbrugdosott reált X millióan, vagy a wolfsburgot/benficát X/20 millióan.recrea írta:Miert csak a Realt tolják évek óta?
Oké, ezt el tudom fogadni.S.Agüero írta:Nem a Realt tolják, csak próbálják minél izgalmasabbá tenni az elődöntőt.Miert csak a Realt tolják évek óta?
Az elmúlt 5 évben például egyszer sem került össze a Barca, Real, Bayern hármas a negyeddöntőben, azért ezt sem hinném, hogy véletlen.
Na mindegy, én azóta nem hiszek abban, hogy ez teljesen szabályos, mióta volt az az eset a próbasorsolással.
Nem azt mondom, hogy egy-egy csapatnak segítenek, csak be akarják biztosítani, hogy az elődöntőben csak a top csapatok legyenek.
Realnak meg most nyilván gyengébb csapat kell ellenfélnek, mint nekünk, mivel jobb formában vagyunk.