Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.21. 20:43:33

Minket az tenne inkább boldoggá, hogy beszélgetünk az állatokkal, téged az, hogy a kormánnyal, stb... Ez van. :D

Én amúgy megértem, hogy neked nem az a fontosabb, te nem akarod belátni, hogy hogyan lehet az, hogy valaki máshogy gondolja. :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.21. 20:42:38

S.Agüero írta:
recrea írta:Csajozni pl jobban lehet vele ;)
Végre egy normális érv. :mrgreen:
Gondolj bele, lemész a parkba, elkezdesz bratyizni a kutyákkal....csapatostul mennének a nők a lakásodra, ezt most megmondom.

Bob, ha te ehelyett Kínában szítanál polgárháborút vagy a hutukon segítenél, akkor van egy rossz hírem....:mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 20:37:44

Polgárháború szítasz Kínában, azt pl a világgazdaság is megérezné. Törzsit úgy értem, hogy nyilván vannak teszem azt 100-an. Nem gondoltam át teljesen. :D Olyanokra gondoltam hogy polgárháborút kialakítani vagy egész egyszerűen más országnak szólni hogy támadjon. Nem voltam még ilyen szituban. D: de kinek lenne nagyobb hitele bármelyik tolmácsnak vagy neked akiről tudják bárkivel tudsz beszélni? Neked hinnének, nem egy tolmácsnak.

Titkosírás, meg mai napig nem megfejtett nyelvek vannak, azokat is ismerni nagy előny lenne. Kapásból minden titkosírást ismerhetnél mert ismered azt a nyelvet.
De Bob, ezen mit nem tudsz megérteni, hogy valakinek az előrébb van az értékrendjében, hogy a kutyájával beszélgessen, mint a kormánnyal? Akar a halál beszélgetni a kormánnyal.
És azon mit nem lehet megérteni, hogy én azt nem értem hogy lehetne előrébb? :D Indokoljuk már meg könyörgöm. Érzelmi alapon? Elfogadom, de ezt írtam előbb is meg más témakörben is ez került elő, hogy melyik a fontosabb.

Megkérdeztem az asszonyt, rögtön azt mondta ember, 0 hezitálás után. Ennyi az egész kérdés, emberrel vagy állattal beszélnél szívesebben? Érdekes az állat, de bakker melyik a fontosabb? Továbbra is melyiket tudnád jobban használni?
De sokadjára írom, én leírtam miket tudok elképzelni mire lehetne használni, jó és rossz egyaránt? palesz leírta hogy igazán nem használná csak "hobbi szinten meg érdekesség". Gyorsan olvastam, lehet nem teljesen ez volt, én hibám ha félreértelmeztem. És maga az a tény, hogy szerinted egy állattal miről beszélnél? Kevés állat van akinek akkora az agya, hogy tudjon értelmes kommunikációt végrehajtani, legyen gondolata. Ösztöne van, éhes akkor vadászik és eszik. És akkor kilehet odalyukadni hogy számszerűleg is több emberrel lehetne beszélni mint arra "érdemes" állattal.

Olyan tudás lenne mindkettő, hogy önzőség és pazarlás lenne nem kihasználni.

Akar a halál beszélgetni a kormánnyal meg olyan, hogy mindkettőben megkeresne bármelyik nagyhatalom, mert különlegesség lenne. Hülye amcsik macska kémeket akartak a Szovjetunióba küldeni. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.03.21. 20:44:01-kor.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.21. 20:31:09

recrea írta:Csajozni pl jobban lehet vele ;)
Végre egy normális érv. :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.21. 20:30:10

Csajozni pl jobban lehet vele ;)
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.21. 20:24:49

De Bob, ezen mit nem tudsz megérteni, hogy valakinek az előrébb van az értékrendjében, hogy a kutyájával beszélgessen, mint a kormánnyal? Akar a halál beszélgetni a kormánnyal. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.21. 20:24:25

Bob_Marley írta:Semmi mást nem látok ebben mint érzelmi dolgot (te is írod, hogy nagyobb érzelem kapcsolódik hozzá) ez szép, de globálisan meg nálam sokkal fontosabb a másik.
Nálam nem, mert nem globálisan nézem, csak a saját szemszögemből. Angolul így is tudok, megértetem magam mindenhol.. :D Innentől kezdve az jobban érdekel tényleg, hogy dárga jó kutyám épp mit ugat, vagy a macskám mi az istenért nyávog eszeveszettül.. :D
Bob_Marley írta:Nem megváltani kell a világot, de ha ilyen tudásod van, akkor otthon ülsz és megkérdezed a kutyád macskád hogy hé Buksi éhes vagy? Ezt meg pazarlásnak érzem, mert ez olyan tudás amivel másokat lehetne segíteni, s te is ezt hoztad fel, hogy kutyákon segítség, de az embereken is lehetne, s megint az hogy az ember megint csak fontosabb mint egy állat.
Mit mondhatnék, pazarló vagyok.. :D Pont erre írtam az előbb, hogy nem akarok nagy szerepet, meg központi személyiség lenni, még ha meg is dobnának egy ilyen tudással, akkor se hiszem, hogy nagy dobra verném, és bekapcsolódnék a világ dolgaiba. Szimplán hidegen hagynak ezek a dolgok, én csak a saját kis életem akarom boldogan élni, a többieké annyira nem érdekel. Nyilván ha meg tudnék gyógyítani mindenkit egy suhintással, megtenném, de ezek közül egyik se egy olyan képesség, amivel komolyan befolyásolhatnád a világ alakulását.. Legalábbis én nem látom hogy lehetne, kommunikálni így is tudnak az országok egymással, csak +1 ember lennél a tolmácsok között. Max annyiban különleges, hogy nem kell felhajtani 4 tolmácsot egy beszélgetéshez, de ennyi, nekem ez nem világmegváltás. Vagy ha tudsz olyat írni, hogy ezzel a képességgel a hieroglifákon kívül mitől lennél annyira értékes az emberiség számára lehet elfogadom, de szerintem még az extra matek tudás is hasznosabb lenne az emberiség számára, mert ott legalább a kutatásaiddal előrébb vihetnéd az emberiség fejlődését. Ezzel a nyelvtudásos dologgal viszont őszintén kétlem, hogy tudnál ilyet csinálni.
Bob_Marley írta:Olyan iratokat tudnál elolvasni, amire senki nem képes.
És ha rosszra használjuk akkor meg pláne mennyit érhet egy országnak, hogy propaganda. Szólsz xy törzsnek hogy gyerekek akkor támadás. (Ezt állatoknál is meglehet nyilván). És más országban polgárháborút vagy bármi sötét gondolat. Ez már a nagyon negatív része, sokat fizetnének szerintem ezért. De ez relatív.
Most komolyan, itt milyen iratokra gondolsz? :D

A második részt se értem, azért fizetnének sokat, hogy szóljak egy törzsnek, hogy támadjanak? Ezzel most nagyon összezavartál.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 20:21:30

Szerintem egy olyan emberért aki bárkivel tud kommunikációt létesíteni egy kormánynak óriási előny. Megint az hogy kuriózum lenne állatokkal beszélni, de melyiket lehetne jobban használni ezen megy a beszélgetés. :D
Olyan iratokat tudnál elolvasni, amire senki nem képes.
És ha rosszra használjuk akkor meg pláne mennyit érhet egy országnak, hogy propaganda. Szólsz xy törzsnek hogy gyerekek akkor támadás. (Ezt állatoknál is meglehet nyilván). És más országban polgárháborút vagy bármi sötét gondolat. Ez már a nagyon negatív része, sokat fizetnének szerintem ezért. De ez relatív.

De tényleg úgy tegyük fel a kérdést, kivel beszélnék szívesebben emberrel vagy állattal? Melyik lenne a fontosabb melyiket lehetne jobban használni. Mire használod hogy tudsz állatokkal beszélni? Én kevés dologra tudnám,d e várom az ötleteket.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.21. 20:14:20

Nem vagyok benne biztos, h az összes nyelvvel több pénzt lehetne keresni, sőt biztos vagyok benne, h nem.

Gondolkodjunk már, kinek fizetnél egy óra beszélgetésért? Aki minden nyelven beszél vagy aki az állatokkal? Aligha kérdés. Úgy, h én pl nem szeretem az állatokat és egyáltalán nem érdekelnek, érzelem nulla.

Már elnézést, de a kultúra a kutyát nem érdekli a mai világban, de ha tudsz vele beszélgetni, ezt pl meg is kérdezheted :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.03.21. 20:21:37-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 20:09:03

De az hogy megkérdezed miért csinálja már egy eshetőség hogy irányítsd. Vagy kíváncsiságból megkérdezed? Oké, s mire használod ezt az információt? Az irányítást nem mint egy negatív jelzőt értelmezzünk, egy országot is lehet irányítani, egy néppel ha tudsz kommunikálni és más népeknek fordítod akkor is irányítasz. Magát a beszélgetést irányítod, nem zsarnoki módon kell irányításra gondolni, hogy akkor teszem azt xy népnek azt mondod, hogy támadja meg a másikat, önös érdekből. Hanem olyan irányítás amivel az emberiség dolgait tudod befolyásolni. Ugyanúgy ha kutyával beszélsz, vagy veszélyes állatokkal akkor meg lehetne azt hogy támadjanak emberekre. Tehát az hogy a tudást jóra vagy rosszra használod egy másik kérdés. Én a jó oldalára gondolok, nem hiába tettem idézőjelbe az irányítod dolgot. Mert nem negatívan kell értelmezni.

Semmi mást nem látok ebben mint érzelmi dolgot (te is írod, hogy nagyobb érzelem kapcsolódik hozzá) ez szép, de globálisan meg nálam sokkal fontosabb a másik. Elfogadom, hogy valakinek nem, csak megérteni nem tudom. :D Nem lehet a kettőt összehasonlítani, nem ismétlem önmagam, tápláléklánc csúcsával tudsz beszélni, annál már csak lejjebb van.

Nem megváltani kell a világot, de ha ilyen tudásod van, akkor otthon ülsz és megkérdezed a kutyád macskád hogy hé Buksi éhes vagy? Ezt meg pazarlásnak érzem, mert ez olyan tudás amivel másokat lehetne segíteni, s te is ezt hoztad fel, hogy kutyákon segítség, de az embereken is lehetne, s megint az hogy az ember megint csak fontosabb mint egy állat.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.03.21. 19:58:58

Matyi kérésére egy kis felmérő szavazás.
Bob_Marley írta:Nagyon nem értek egyet. :D
Ebbe biztos voltam.. :D
Bob_Marley írta:Ez szerintem az egyik legegyértelműbb kérdés, valaki lejjebb írta hogy logikailag is melyik a "fontosabb tudás"?
Az, hogy kinek milyen az értékrendje, és ez alapján a preferenciarendszere, megint relatív. Ami neked fontos, másnak nem biztos.
Bob_Marley írta: Arról nem beszélve, hogy a kormányokat nem hiába írtam, gyakorlatilag bárkit lehetne irányítani, s itt ezen van a hangsúly, mert az hogy az állatokat irányítod vagy az embereket az totál más dolog. És itt hasznosságon van a hangsúly, melyik a fontosabb, ez SZÁMOMRA teljesen egyértelmű.
Nekem egyáltalán nem célom más emberek irányítása, szóval itt már be is dőlt ez. Neked láthatóan igen, nekem ez semmi örömmel nem szolgálna. Az se életcél nekem, hogy egy multi ranglétráját megmásszam, és 50 év kemény munka után elmondhassam, hogy én irányítom a céget. Valaki meg csak ezért kel fel minden nap, és gürizi szét magát. Lelke rajta, remélem boldog tőle, de bennem nincsenek ilyen ambíciók.
Bob_Marley írta:Az hogy állatokat gyógyítasz az persze fontos, de elenyésző ahhoz képest hogy országokkal tudsz beszélni.
Engem a kutyámhoz nagyobb érzelmi szálak fűznek, mint pl az ókori egyiptomhoz, inkább megkérdezném tőle, hogy merre sétálna, vagy mi az istent ugat éjnek évadján, minthogy egy hieroglifát olvasgassak. Láthatóan téged a másik jobban érdekel, nincs ezzel semmi baj, ha csak olyan ember lenne mint én, akkor semmit nem haladna előre a világ, de én attól még nem akarom megváltani, elvagyok én magammal így is.. :D
Bob_Marley írta:Az hogy filmekhez használod, az is mint érdekesség, de nem egy nagy volumen. Nem egy olyan amiben pl nagy pénz lenne
Egyik filmiparban dolgozó haverom mesélt múltkor erről, csak lovakkal is nagyot lehet kaszálni, hát még egzotikusabb állatokkal.. Nem is hinné az ember. Persze saját szigetet ne mveszel belőle, de megélni bőven meg lehet.. :D
Bob_Marley írta:vagy az emberiséget döntően tudnád megváltoztatni.
Egyáltalán nem célom megváltoztatni az emberiséget.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 19:58:05

Mi ebben a ráerőltetés, direkt rá is kérdeztem hogy miben lehetne ezt használni. Sima beszélgetés volt, az 1000 évesben is simán meggyőzött recrea, aztán elbizonytalanodtam (csababarca miatt :D ), ott a gyász a döntő érv, itt meg úgy érzem hasznosság, használati lehetőség.

Utolsó gondolattal meg pláne nem értek egyet, mert akkor minek tanultál meg írni meg olvasni? Miért olvasol könyvet, miért jársz iskolába? Az embert ez különbözteti meg az állattól, hogy az agya folyamatosan szívja be a tudást és fejlődik. Akarva akaratlanul fejlődsz, akár testileg is....

Az meg hogy mennyire tudnának értelmesen beszélni, hát az állatok nem sok állapotot tudnak megkülönböztetni. Nem fogsz róla még az időjárásról sem beszélni mert azt érzékeli hogy hideg vagy meleg. :D De hogy miért azt valószínűleg nem tudja. Ha megakarod tanítani (mert ez eshetőség) akkor meg ott van, hogy az agyi képessége nem tudja ezt az információt elraktározni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.03.21. 20:02:13-kor.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.21. 19:43:04

Nem kell ráerőltetni másra a gondolkodásod. :D

Lehet, hogy azzal úgymond "többre mennél", de mindkettővel jól keresnél, ember válogatja, hogy kinek melyik az érdekesebb.
Állatokkal beszélni teljesen új lenne, más nemzetiségű emberekkel pedig azért nem annyira. :D
Én is inkább az állatokkal beszélnék.

Ez meg, hogy mennyire tudnának beszélni az állatok... :D Már nagyon elvont, de én úgy képzeltem el az egészet, hogy ugyanolyan értelmesen tudnának beszélni, mint az emberek. :D

Nem mindenki olyan, hogy az a legfontosabb, hogy "fejlődjön".
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 19:36:20

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Óriási tudáslehetőség lenne a kezedben, sokkal nagyobb minthogy állatokat gyógyítasz pl vagy eleve az hogy velük tudsz beszélni. Teszem azt egy kutya nem rendelkezik olyan agyi fejlettséggel, hogy hű de érdekes dolgokat tudna meg az ember.
Nyilván, de annak, aki nem a te "kódexed" szerint él - mint pl én -, és nem akar naponta javulni és folyamatosan tudást szippantani magába, sőt, még az állatokat is nagyon szereti, a másik egy teljesen logikus és hasznos tulajdonság lehet. Okosan használva abban is sok potenciál lehet, még ha teljesen más irányú is, mint a nyelvtudásnak, és egy teljesen más beállítottságú ember lehet, hogy nagyobb hasznát venné.
Nagyon nem értek egyet. :D Ez szerintem az egyik legegyértelműbb kérdés, valaki lejjebb írta hogy logikailag is melyik a "fontosabb tudás"?
Maga a tudás és fejlődés egyik leképezése a pénzszerzési lehetőség, te is ezt hoztad fel először. EZ relatív, ezt nem tudjuk lemérni melyikkel lehet többet keresni, de csak gondolj bele abba az egyszerű példába, hogy melyik a fontosabb a tápláléklánc csúcsán lévőt "irányítod" vagy akármelyik alatta lévőt. Mert a nyelv hatalmas fegyver.
Én amikben eltudom képzelni hogy előnyt jelenthet hogy állatokkal tudsz beszélni. Gyógyszeripari kísérletek vagy katonai célok. Utóbbira volt egyébként kísérlet a hidegháborúban macskákkal. :D Előbbi azt mondom nagyon érdekes lehet, s biztos hogy hasznos lenne. Utóbbi meg egész egyszerűen ha minden nyelven tudsz beszélni, gyakorlatilag "szuperkém" lehetsz. Nekem ez a kérdés teljesen egyértelmű, hogy melyik jelent több hasznot akár az emberiségnek, akár anyagi hasznot is (de mondom ezt nem lehet lemérni). Egész egyszerűen az állatoknál kevés faj van, akinek lenne annyi intelligenciája, hogy azokat lehessen használni. Érdekesnek érdekes lenne, hogy pl depressziósak-e stb, de hát ez is olyan hogy az agyuk nem oylan fejlett, hogy több érzelmi állapotot megtudjon különböztetni.
Látom én is, hogy szoros volt a szavazás, persze mert érzelmileg érdekes a dolog, s én is szeretem az állatokat, de összese lehet hasonlítani azzal a "hatalommal" hogy bárkivel tudsz kommunikálni. Gondolj bele, lehet olyan hieroglifát tudsz elolvasni, amiben benne hogy épültek a piramisok. Különböző azték, maja emlékeket lehetne feltárni, ezekben rengeteg pénz van. Arról nem beszélve, hogy a kormányokat nem hiába írtam, gyakorlatilag bárkit lehetne irányítani, s itt ezen van a hangsúly, mert az hogy az állatokat irányítod vagy az embereket az totál más dolog. És itt hasznosságon van a hangsúly, melyik a fontosabb, ez SZÁMOMRA teljesen egyértelmű.

De írj példákat mire lehetne használni? Nekem csak ez a kettő jutott eszembe, de biztos van más is. Az hogy állatokat gyógyítasz az persze fontos, de elenyésző ahhoz képest hogy országokkal tudsz beszélni. Egy állatorvos is megteszi ezt, még ha nagyobb szinten is tudnád ha beszélsz az állatokkal, de ez "nem tétel". Persze tétel, de a másikhoz képest nem. Az hogy filmekhez használod, az is mint érdekesség, de nem egy nagy volumen. Nem egy olyan amiben pl nagy pénz lenne, vagy az emberiséget döntően tudnád megváltoztatni.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.03.21. 15:46:17

Bob_Marley írta:Óriási tudáslehetőség lenne a kezedben, sokkal nagyobb minthogy állatokat gyógyítasz pl vagy eleve az hogy velük tudsz beszélni. Teszem azt egy kutya nem rendelkezik olyan agyi fejlettséggel, hogy hű de érdekes dolgokat tudna meg az ember.
Nyilván, de annak, aki nem a te "kódexed" szerint él - mint pl én -, és nem akar naponta javulni és folyamatosan tudást szippantani magába, sőt, még az állatokat is nagyon szereti, a másik egy teljesen logikus és hasznos tulajdonság lehet. Okosan használva abban is sok potenciál lehet, még ha teljesen más irányú is, mint a nyelvtudásnak, és egy teljesen más beállítottságú ember lehet, hogy nagyobb hasznát venné.
MQuCsabi írta:12. jólvan, meggyőztél, akkor nem ezért vagy hülye :twisted: :mrgreen: (Van rajtad sapka? :P )

15. Hát szerintem is megszólal egy harang, de végülis azzal sincs semmi baj. Nekem inkább az lenne beteg, ha hasmenésed lenne, akárhányszor felizgulsz 8)
Nincs, úgyhogy készülök a verésre.. :D

15. De akkor az aroused az a felizgul szerinted is.. :D Ez a része nem tiszta még mindig, mert ez tényleg olyan semmilyen, nagyon kilóg így a többi közül szerintem. Lehet valamit nagyon félreértünk.. :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.21. 15:40:52

12. jólvan, meggyőztél, akkor nem ezért vagy hülye :twisted: :mrgreen: (Van rajtad sapka? :P )

15. Hát szerintem is megszólal egy harang, de végülis azzal sincs semmi baj. Nekem inkább az lenne beteg, ha hasmenésed lenne, akárhányszor felizgulsz 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 15:36:22

palesz77 írta:Es ha en inkabb a masikbol gazdagodnek meg? :D Az erdekesbeb nekem, mint forditgatni meg kormanyoknak dolgozni.
Én ezt arra írtam, hogy ebből is meglehet gazdagodni. És a kettő között szerintem döntő érv, hogy az emberi fejlődés szempontjából nem mindegy hogy állatoktól "tanulsz" vagy emberektől. Gyakorlatilag mindent képes lehetsz elsajátítani, tudnál ősi nyelveket, elmehetnél antropológusnak, tudnál törzsekkel beszélgetni. Értenéd a megfejthetetlennek hitt könyveket stb.....Óriási tudáslehetőség lenne a kezedben, sokkal nagyobb minthogy állatokat gyógyítasz pl vagy eleve az hogy velük tudsz beszélni. Teszem azt egy kutya nem rendelkezik olyan agyi fejlettséggel, hogy hű de érdekes dolgokat tudna meg az ember.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.03.21. 15:09:05

Es ha en inkabb a masikbol gazdagodnek meg? :D Az erdekesbeb nekem, mint forditgatni meg kormanyoknak dolgozni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 15:07:26

Aki bármelyik nyelven tudna beszélni és nem tud belőle meggazdagodni az abból se tudna hogy állatokkal beszél.
Bármit letudnál fordítani, kiadni könyvet, jogdíj, elmenni tolmácsnak, kormányoknak dolgozni stb stb.....
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.03.21. 14:57:17

MQuCsabi írta:...
12. Te lehetnel a tokeletes allatorvos, vagy allatokat idomithatnal filmekhez, vagy akar csak Cesarhoz hasonloan penzert haziallat problemakat oldhatnal meg. Kegyetlen mennyi penzt lehetne kaszalni ezzel is, szoval tarthatsz hulyenek, de en bizony megszednem magam azaltal, hogy tudok veluk beszelgetni. :D
15. Ez mit jelent pontosan? Errol "vitaztunk" itt, de pontos valasz nem lett aztan. Te hogy ertelmezted?
17. Es ha emiatt nem talalnal partnert, vennenek fel normalis allasba se, stbstb..? En erre amugy egyszeruen nem tudok valaszolni, de azert ez a "nem erdekel mit gondolnak masok" itt lehet nagy hatranyokkal jarna ha belegondolsz, szoval nem olyan egyszeru ez se.
18. Itt meg nem tudom tenyleg melyik betegebb, de azert 40 evig ezt nezni naponta se normalis..:D
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.03.21. 14:45:40

MQuCsabi írta: 18. 27% nak nagyon fullos muterja lehet és kicsit beteg is :D
Mert az nem beteg, aki 1000 éven keresztül minden nap végig nézi őket? :D Erre nincsen jó válasz.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.21. 14:01:58

csababarca írta:Jó beteg vagyok, de most őszintén, kisujjadtól fél millióért? :D
Milliókról indulna a licit, diákhitelem van. :twisted:

Ebben a 18 kérdésben vna pár bugyuta is, amire nicns jó válasz, de a nagyja mókás.

néhány:
12. Tipikus emberi (nem)gondolkodás eredménye, hogy ilyen közel tudott kerülni a két %
15. Alig hívnak a nevemen, mindneki "becéz" , úgyhogy azt a néhány alkalmat kibírnám.
17. Bobbal értek egyet: kit érdekel más véleménye?
18. 27% nak nagyon fullos muterja lehet és kicsit beteg is :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.20. 19:56:02

http://index.hu/tudomany/2016/03/20/mi_ ... atalokkal/

A mai gyerekek is olyanok, mint 30 éve voltak. Próbálják megtalálni a helyüket a világban, próbálnak identitást találni, és ez sok nehézséggel jár. De több kutatás is azt mutatja, hogy a csoportokhoz köthető sztereotípiákat túlszínezik a valósághoz képest. [...] Aggódom, hogy egész generációkat sújtanak sztereotípiák; az emberek hatalmas, heterogén csoportját bélyegzik meg.
Ez így teljesen igaz is, statisztikák, kutatási eredmények miatt érdekes nagyon a cikk de a konzekvenciákat le kell vonni.
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.03.16. 00:31:47

soadroli írta:ha már gyógyszerek, szerintetek hogy kéne leszokjak az orrsprayről? mondhatni függő vagyok már vagy másfél éve. tudom hogy káros egy idő után, de ez van, nélküle megpusztulok :D
van itt olyan akinek volt/van hasonló problémája?
Hogyne, a barátnőm is meg én is full ugyanebben a cipőben járunk. Bár nekem most jobb a helyzet. Ő napi 3-4x fújkodja, mert nem kap semmi levegőt.

Nekem tavaly decembertől idén februárig tartott, azt hittem ilyen csak velem történik meg, de jól van akkor. Kipróbáltam 4 fajta orrcseppet, volt ami kifejezetten semmit nem használt. Aztán egyszer csak varázsütésre azt vettem észre, hogy ha nem is teljesen jól, de nagyjából azért kapok levegőt. Így maradt 1 hétig, és aztán azóta szinte meg is szűnt a probléma, bár éjszakára van olyan nap hogy cseppentek egyet.

Szerk.: Most jut eszembe, lehet hogy nem is varázsütésre múlt el. Muterom már aggódott, és vett nekem ilyen tengervizes orrsprayt, ami elvileg egyáltalán nem káros az orrnyálkahártyára, és bármennyiszer lehet fújni belőle. Miután ezt elkezdtem fújkodni, közvetlen hatást nem éreztem, tehát nem dugította ki utána rögtön, de rá pár napra múlt el a folyamatos orrdugulásom.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.16. 00:04:09

csababarca írta:Hát nagy lúzernek kell lenni, hogy ezer évig csöves legyen az ember:D olyan hatalom a múlt tudása hogy eképzelhetetlennek tartom ezt az opciót:D

Jó beteg vagyok, de most őszintén, kisujjadtól fél millióért? :D
Oh, az első nagyon okos érv, adom :)

Mondtam, h nem megyek bele....recés késsel levágják vagy altatva eltávolítják? :D Vagy máról holnapra nincs? :D

A meghalás nem fáj, részemről bármennyiszer meghalhatok :D Bár biztos van olyan, amelyik nem kellemes. Várjunk csak, nehéz kérdés ez is.
Válasz küldése