Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem hittem volna, hogy sikerül véghezvinni, így megint lesz értelme leülni szombaton szurkolni a kedvenceknek. Értem, hogy miért nem vezették vissza, de nevetséges, hogy nem a szurkolók és a pilóták szempontjai az elsők főleg akkor, ha azok egyeznek.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-nyerte ... ir-2494003
Az egyértelmű hogy mentálisan rengeteget fejlődött Lewis, ez is vezet a sikerhez. Ez tette bajnokká egy kiváló pilótából. De tavaly meg előtte szerintem gumiválasztás terén nem volt nagy próbálgatás. Szerencsére a legtöbbször első helyen van és onnan ritkán szoktak kockáztatni. Vagy ha hátrébb is volt, legtöbbször ugyanazt kapta mint Rosberg. Én megmondom őszintén nem emlékszem olyanra, hogy szétszedték volna őket, esetleg valami esős versenyen az egyik interre váltott a másik maradt esős gumikon. De ebben Lewis már régen is olyan volt, hogy ha esik akkor hadd szóljon és simán kint marad száraz gumikkal is akár.Kovbal88 írta:
Azért az, hogy a sérült Mercedessel simán harmadik lett, megmutatja a valódi erejüket. A gumidolgot nem csak a mostani versenyre értettem, már tavaly is próbálgatta vagy szerette volna megpróbálni. Szóval nem csak vezet gyorsan, hanem gondolkodik is, nagyon éretten csinálja mostmár a dolgait. Mondjuk ettől még nem szeretem, de elismerem.
Kiminek meg esélye se volt nyerni, Rosberg annyit tett bele amennyit kellett, volt ott még bőven tartalék.
Azért az, hogy a sérült Mercedessel simán harmadik lett, megmutatja a valódi erejüket. A gumidolgot nem csak a mostani versenyre értettem, már tavaly is próbálgatta vagy szerette volna megpróbálni. Szóval nem csak vezet gyorsan, hanem gondolkodik is, nagyon éretten csinálja mostmár a dolgait. Mondjuk ettől még nem szeretem, de elismerem.Bob_Marley írta:Én írtam, hogy élete formájában van.Nero. írta:Grojeanról nem esett még szó pedig elképesztőt ment a francia. Ha lehoz egy jó évet lehet esélye Raikkönen helyére.
Lewis meg persze hogy próbált valamit a gumikkal variálni, az erő nem volt meg. Azért csak leszakadt pár dolog a kocsiról, ami aerodinamikai szempontból koránt sem mindegy. Mindig elég tökös legény volt, de most igazán harcolni se tudott. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán Ricciardot előzte meg (rá emlékszem, de lehet nem ő volt) a futam elején a célegyenes végén és DRS-sel is alig tudta megelőzni.
Én írtam, hogy élete formájában van.Nero. írta:Grojeanról nem esett még szó pedig elképesztőt ment a francia. Ha lehoz egy jó évet lehet esélye Raikkönen helyére.
Nero. írta:Grojeanról nem esett még szó pedig elképesztőt ment a francia. Ha lehoz egy jó évet lehet esélye Raikkönen helyére.
Ő volt a legnagyobb!!!!!Leon írta:Ma lenne 56 éves minden idők legjobb autóversenyzője, Ayrton Senna!
Bob_Marley írta:Jó lesz, de Haryanto helyett magadat is írhattad volna.palesz77 írta:Na, igy jo lesz, vagy atirjak meg valamit?![]()
Hozzáteszem legalább egy Willaimsest betennék, de igazából 2-3 esélyes a cím úgyis, csaj hát mégiscsak egy olyan csapat akik harmadikok lettek tavaly a konstruktőriben.
Várnám az érveket hogy Haryanto lesz a világbajnok.Ki szavazott rá?
Jó lesz, de Haryanto helyett magadat is írhattad volna.palesz77 írta:Na, igy jo lesz, vagy atirjak meg valamit?
palesz77 írta:En egyaltalan nem nezek F1-et, de irjatok le mirol akartok szavazast, meg kikre lehessen szavazni, aztan kiirom.Bob_Marley írta:szerk: szavazást ha esetleg valaki figyeli és tudja, akkor majd frissítse erre az évre. KösziEz amugy masik topicra is igaz.
En egyaltalan nem nezek F1-et, de irjatok le mirol akartok szavazast, meg kikre lehessen szavazni, aztan kiirom.Bob_Marley írta:szerk: szavazást ha esetleg valaki figyeli és tudja, akkor majd frissítse erre az évre. Köszi
Én nem szeretem Hamiltont, sose szerettem és már nem is fogom. Nem érzem nála, hogy nagyon megdolgozna a sikerért a másik dolog pedig az, hogy mintha rá nem vonatkoznának a szabályok, neki mindent lehet.Bob_Marley írta:Egybe volt a mezőny nem volt rossz hogy a gyorsabb gumit hagyták fent, csak Rosberg simán tartotta magát a gyengébb gumikon is. Inkább a gumicsere volt gyenge a Ferrarinál, de bánja kánya.![]()
Lewis ma nagyon indiszponált volt, be is ragadt, egyelőre idény eleji formát mondok.Én nagyon bízok benne, hogy innen csak jobb lehet és egyáltalán nem kell majd tartani a Ferraritól.
szerk: szavazást ha esetleg valaki figyeli és tudja, akkor majd frissítse erre az évre. Köszi
Bob_Marley írta:Egybe volt a mezőny nem volt rossz hogy a gyorsabb gumit hagyták fent, csak Rosberg simán tartotta magát a gyengébb gumikon is. Inkább a gumicsere volt gyenge a Ferrarinál, de bánja kánya.![]()
Lewis ma nagyon indiszponált volt, be is ragadt, egyelőre idény eleji formát mondok.Én nagyon bízok benne, hogy innen csak jobb lehet és egyáltalán nem kell majd tartani a Ferraritól.
szerk: szavazást ha esetleg valaki figyeli és tudja, akkor majd frissítse erre az évre. Köszi