Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lusta vagyok visszakeresni, de ha jól rémlik 15 milliót csaltak el, és ebből lett a triplás büntiNormandia írta:Na de mennyi lehet a be nem fizetett összeg, ha 45 milla a büntetés? Eszem megáll, hogy mit kereshetnek ezek a srácok.Zozzy 5 írta:ja, láttam már utána nso-n. komolyan hihetetlen, akkor is, ha tud róla és szándékosan csinálja, meg akkor is, ha áldozat, mert a könyvelők a hunyók stb stb...
Feltételezem, akinek nem tetszik Neymar viselkedése, annak az említett urak viselkedése sem tetszik. Csak épp a Neymar topikban vagyunk, én többször fogalmaztam meg Alves vagy Alba irányában effajta kritikát. Számomra elviselhetetlen, visszataszító, undorító a viselkedésük.palesz77 írta:Mondjuk szerintem semmivel nem rosszabb a viselkedése a pályán, mint Suáreznek, Alvesnek, vagy sokszor Jordi Albának, pályán kívül Piqué a legnagyobb marhánk, mégis itt vannak évek óta, és nem tanultak Iniéktől - Suárez nincs évek óta nyilván. Az adócsalása meg ugyanúgy adócsalás, mint Messinél és Maschnál is.. Most akkor vagy ítéljünk el mindenkit, vagy egyiket se, mert ez így tényleg kettős mércére enged következtetni.
Ezek miatt a " latin hülyegyerekek" miatt nézünk még focit Rinku. Nekem nincs bajom a szubjektív véleményekkel, mert ez a te látásmódod egy csöppet sem objektívebb, mint a " sorbaállós" fórumtársaké.Rinku írta: Örülök, hogy tetszik. Többi kollégának, aki kirakna a fórumról, vagy megsértette a lelkivilágát és beáll a többiekhez a sorba, üzenném, hogy csak mert nem nyalom körbe a fülét is, hanem látok dolgokat, amiket ti nyilván vagy nem érzékeltek, vagy szimplán nem is akartok, attól még nem vagyok kisebb Barcelona drukker vagy imbecillis. Ahogy ti leírhatjátok a feltétlen és vak hűségről szóló véleményeteket, akkor én is leírtam az enyémet.
Tehetséges játékos, nagy karrierje lehet. De akkor nem, ha szépen leültetik néhány évre vagy addig fogja feszíteni a húrt a pályán a viselkedésével, amíg valakinek tényleg elege nem lesz és súlyos következményei lesznek, a lába egészségére nézve. Isteni szerencséje van, hogy egy olyan kaotikus és korrupt országból jön, mint Brazília, ahol még ekkora vagyon elmutyizása is rendben van, csak mert híres. 45 milliót elcsalni? Világosan látszik, hogy egy ostoba ember. És hogy még egy taknyos gyerek, mert az apja uralkodik rajta, képtelen megállni egyedül a lábán. Nevelni kellene és nehogy Filipe Luis nevelje meg. Ismételném magam, tipikus latin hülye gyerek.
És nem, nem arra van értve, hogy cselez és ne cselezzen, valaki itt elkeverte a dolgokat. Cselezzen, az a dolga, sőt, élmény látni ezeket. A gond itt a sunyi személyisége, ami benne él. És nem úgy látom, hogy kiölnék belőle, hanem átnéznek felette. Amíg Messi előtte lesz és ilyenek lesznek mellette, mint Iniesta, addig többé-kevésbé elfogadható lesz a viselkedése. Egyszer változzon a felosztás, kerüljön el innen vagy legyen ő a kis herceg akár itt is, fogadok, hogy ugyanúgy már nem fogtok ránézni... Nincs itt zsigeri gyűlölet, csak van amit nem bírok elfogadni. Nekem Puyol, Xavi és Iniesta az alfa és az omega. Valószínűleg nem kellene mindenkit hozzájuk igazítani, de a szándékos, értelmetlen hergelés minden, csak nem hasznos vagy a pályára való. A saját érdekében remélem, hogy felnő egyszer és rájön, ha nem lenne a Barcánál, talán nem is lenne sehol. Mert Párizsban, Manchesterben, Madridban, nem tudna tanulni senkitől semmi jót és hasznosat. Itt mindent megtanulhat, amit tudni kell. Viselkedjen úgy, mint aki méltó rá.
frusztráltak, amiért egy 40 kilós majomgyerek a cigánysorról összeköti a lábukat csukott szemmel is.Bob_Marley írta:És az pedig nagyon is elgondolkodtató, hogy miért balhéznak vele rendre az ellenfél játékosai. Máshol is cselezgetnek, de érdekes módon nem akarják megölni az adott játékost.
Örülök, hogy tetszik. Többi kollégának, aki kirakna a fórumról, vagy megsértette a lelkivilágát és beáll a többiekhez a sorba, üzenném, hogy csak mert nem nyalom körbe a fülét is, hanem látok dolgokat, amiket ti nyilván vagy nem érzékeltek, vagy szimplán nem is akartok, attól még nem vagyok kisebb Barcelona drukker vagy imbecillis. Ahogy ti leírhatjátok a feltétlen és vak hűségről szóló véleményeteket, akkor én is leírtam az enyémet.Chino írta:Csak gratulálni tudok ehhez az építő jellegű hsz-hez.![]()
![]()
Remélem, ez csak irónia.Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Mellesleg, ahogy rúgta az utóbbi néhány 11-t, ne mondja már nekem senki, hogy nem nagyképű, széphajú kis fallosz. Eltűrik, mert hasznot hoz a vitrinnek. De ettől még semmi nem változtat a tényen, hogy egy kis kötsög és egy igazi latin ingyenélő, egy gulya a többivel. Ha nem itt lenne, kimutatná a foga fehérjét, Balotellivel vinnék a prímet.
Na de mennyi lehet a be nem fizetett összeg, ha 45 milla a büntetés? Eszem megáll, hogy mit kereshetnek ezek a srácok.Zozzy 5 írta:ja, láttam már utána nso-n. komolyan hihetetlen, akkor is, ha tud róla és szándékosan csinálja, meg akkor is, ha áldozat, mert a könyvelők a hunyók stb stb...
Ezzel nagyrészt egyetértek. Mindemellett én eléggé bírom Neymart, pontosabban eléggé megkedveltem amiatt, hogy nagy potenciált mutatott a fejlődésre. Amikor idejött mindig dobta fel magát a legkisebb szellőtől, mostanra sokkal jobban áll a lábán. El van szállva magától, de van egy olyan érzésem h ezt kinövi, mire benő a feje lágya. Ott van példának Messi, akiről senki se gondolta h jó kapitány lenne, ehhez képest igazi vezérré vált szép lassan mind a pályán belül, mind a pályán kívül. Tehát amiért én Neymart nem utálom, az a potenciál a fejlődésre, amit mutat. Épp emiatt nem adnám el, mert ha megérik, amire azért egész jó esély mutatkozik a következő 2-3 évben, akkor eljuthat Messi és Ronaldo szintjére.Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Mellesleg, ahogy rúgta az utóbbi néhány 11-t, ne mondja már nekem senki, hogy nem nagyképű, széphajú kis fallosz. Eltűrik, mert hasznot hoz a vitrinnek. De ettől még semmi nem változtat a tényen, hogy egy kis kötsög és egy igazi latin ingyenélő, egy gulya a többivel. Ha nem itt lenne, kimutatná a foga fehérjét, Balotellivel vinnék a prímet.
Elgondolkodnék, hogy ezek után egy ilyen felhasználónak van-e helye ezen a fórumon a továbbiakban.Chino írta:Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Csak gratulálni tudok ehhez az építő jellegű hsz-hez.![]()
![]()
Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
1000% hogy apuka ki fogja verni a blattot hogy többet kapjon mint Messi.Szerintem ez a hosszabbítás ennek a fényében még nehezebb kérdés lesz.palesz77 írta:Arra mérget is vennék, érdekes kis hosszabbítás lesz az biztos.. Van egy olyan tippem is, hogy ennél több szerződéshosszabbítása nálunk nem lesz, de ez csak megérzés. Most meg remélem azért, hogy 15 fölé nem megyünk majd..visca el barca írta:miután leamortizáltátok a házipénztárat, remélem apuka követelőzőbb lesz
És ez mit bizonyít azon kívül, hogy focista?Bob_Marley írta:Mondjuk a pályán elég nagyképű és flegma, plusz nem kell félteni bulik miatt. Spekuláció volt arról hogy direkt sárgázta ki magát legutóbb hogy valami szülinapi zsúrba menjen Brazíliába.