Örülök, hogy tetszik. Többi kollégának, aki kirakna a fórumról, vagy megsértette a lelkivilágát és beáll a többiekhez a sorba, üzenném, hogy csak mert nem nyalom körbe a fülét is, hanem látok dolgokat, amiket ti nyilván vagy nem érzékeltek, vagy szimplán nem is akartok, attól még nem vagyok kisebb Barcelona drukker vagy imbecillis. Ahogy ti leírhatjátok a feltétlen és vak hűségről szóló véleményeteket, akkor én is leírtam az enyémet.
Tehetséges játékos, nagy karrierje lehet. De akkor nem, ha szépen leültetik néhány évre vagy addig fogja feszíteni a húrt a pályán a viselkedésével, amíg valakinek tényleg elege nem lesz és súlyos következményei lesznek, a lába egészségére nézve. Isteni szerencséje van, hogy egy olyan kaotikus és korrupt országból jön, mint Brazília, ahol még ekkora vagyon elmutyizása is rendben van, csak mert híres. 45 milliót elcsalni? Világosan látszik, hogy egy ostoba ember. És hogy még egy taknyos gyerek, mert az apja uralkodik rajta, képtelen megállni egyedül a lábán. Nevelni kellene és nehogy Filipe Luis nevelje meg. Ismételném magam, tipikus latin hülye gyerek.
És nem, nem arra van értve, hogy cselez és ne cselezzen, valaki itt elkeverte a dolgokat. Cselezzen, az a dolga, sőt, élmény látni ezeket. A gond itt a sunyi személyisége, ami benne él. És nem úgy látom, hogy kiölnék belőle, hanem átnéznek felette. Amíg Messi előtte lesz és ilyenek lesznek mellette, mint Iniesta, addig többé-kevésbé elfogadható lesz a viselkedése. Egyszer változzon a felosztás, kerüljön el innen vagy legyen ő a kis herceg akár itt is, fogadok, hogy ugyanúgy már nem fogtok ránézni... Nincs itt zsigeri gyűlölet, csak van amit nem bírok elfogadni. Nekem Puyol, Xavi és Iniesta az alfa és az omega. Valószínűleg nem kellene mindenkit hozzájuk igazítani, de a szándékos, értelmetlen hergelés minden, csak nem hasznos vagy a pályára való. A saját érdekében remélem, hogy felnő egyszer és rájön, ha nem lenne a Barcánál, talán nem is lenne sehol. Mert Párizsban, Manchesterben, Madridban, nem tudna tanulni senkitől semmi jót és hasznosat. Itt mindent megtanulhat, amit tudni kell. Viselkedjen úgy, mint aki méltó rá.