Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolj bele, lemész a parkba, elkezdesz bratyizni a kutyákkal....csapatostul mennének a nők a lakásodra, ezt most megmondom.S.Agüero írta:Végre egy normális érv.recrea írta:Csajozni pl jobban lehet vele
És azon mit nem lehet megérteni, hogy én azt nem értem hogy lehetne előrébb?De Bob, ezen mit nem tudsz megérteni, hogy valakinek az előrébb van az értékrendjében, hogy a kutyájával beszélgessen, mint a kormánnyal? Akar a halál beszélgetni a kormánnyal.
Nálam nem, mert nem globálisan nézem, csak a saját szemszögemből. Angolul így is tudok, megértetem magam mindenhol..Bob_Marley írta:Semmi mást nem látok ebben mint érzelmi dolgot (te is írod, hogy nagyobb érzelem kapcsolódik hozzá) ez szép, de globálisan meg nálam sokkal fontosabb a másik.
Mit mondhatnék, pazarló vagyok..Bob_Marley írta:Nem megváltani kell a világot, de ha ilyen tudásod van, akkor otthon ülsz és megkérdezed a kutyád macskád hogy hé Buksi éhes vagy? Ezt meg pazarlásnak érzem, mert ez olyan tudás amivel másokat lehetne segíteni, s te is ezt hoztad fel, hogy kutyákon segítség, de az embereken is lehetne, s megint az hogy az ember megint csak fontosabb mint egy állat.
Most komolyan, itt milyen iratokra gondolsz?Bob_Marley írta:Olyan iratokat tudnál elolvasni, amire senki nem képes.
És ha rosszra használjuk akkor meg pláne mennyit érhet egy országnak, hogy propaganda. Szólsz xy törzsnek hogy gyerekek akkor támadás. (Ezt állatoknál is meglehet nyilván). És más országban polgárháborút vagy bármi sötét gondolat. Ez már a nagyon negatív része, sokat fizetnének szerintem ezért. De ez relatív.
Ebbe biztos voltam..Bob_Marley írta:Nagyon nem értek egyet.![]()
Az, hogy kinek milyen az értékrendje, és ez alapján a preferenciarendszere, megint relatív. Ami neked fontos, másnak nem biztos.Bob_Marley írta:Ez szerintem az egyik legegyértelműbb kérdés, valaki lejjebb írta hogy logikailag is melyik a "fontosabb tudás"?
Nekem egyáltalán nem célom más emberek irányítása, szóval itt már be is dőlt ez. Neked láthatóan igen, nekem ez semmi örömmel nem szolgálna. Az se életcél nekem, hogy egy multi ranglétráját megmásszam, és 50 év kemény munka után elmondhassam, hogy én irányítom a céget. Valaki meg csak ezért kel fel minden nap, és gürizi szét magát. Lelke rajta, remélem boldog tőle, de bennem nincsenek ilyen ambíciók.Bob_Marley írta: Arról nem beszélve, hogy a kormányokat nem hiába írtam, gyakorlatilag bárkit lehetne irányítani, s itt ezen van a hangsúly, mert az hogy az állatokat irányítod vagy az embereket az totál más dolog. És itt hasznosságon van a hangsúly, melyik a fontosabb, ez SZÁMOMRA teljesen egyértelmű.
Engem a kutyámhoz nagyobb érzelmi szálak fűznek, mint pl az ókori egyiptomhoz, inkább megkérdezném tőle, hogy merre sétálna, vagy mi az istent ugat éjnek évadján, minthogy egy hieroglifát olvasgassak. Láthatóan téged a másik jobban érdekel, nincs ezzel semmi baj, ha csak olyan ember lenne mint én, akkor semmit nem haladna előre a világ, de én attól még nem akarom megváltani, elvagyok én magammal így is..Bob_Marley írta:Az hogy állatokat gyógyítasz az persze fontos, de elenyésző ahhoz képest hogy országokkal tudsz beszélni.
Egyik filmiparban dolgozó haverom mesélt múltkor erről, csak lovakkal is nagyot lehet kaszálni, hát még egzotikusabb állatokkal.. Nem is hinné az ember. Persze saját szigetet ne mveszel belőle, de megélni bőven meg lehet..Bob_Marley írta:Az hogy filmekhez használod, az is mint érdekesség, de nem egy nagy volumen. Nem egy olyan amiben pl nagy pénz lenne
Egyáltalán nem célom megváltoztatni az emberiséget.Bob_Marley írta:vagy az emberiséget döntően tudnád megváltoztatni.
Nagyon nem értek egyet.palesz77 írta:Nyilván, de annak, aki nem a te "kódexed" szerint él - mint pl én -, és nem akar naponta javulni és folyamatosan tudást szippantani magába, sőt, még az állatokat is nagyon szereti, a másik egy teljesen logikus és hasznos tulajdonság lehet. Okosan használva abban is sok potenciál lehet, még ha teljesen más irányú is, mint a nyelvtudásnak, és egy teljesen más beállítottságú ember lehet, hogy nagyobb hasznát venné.Bob_Marley írta:Óriási tudáslehetőség lenne a kezedben, sokkal nagyobb minthogy állatokat gyógyítasz pl vagy eleve az hogy velük tudsz beszélni. Teszem azt egy kutya nem rendelkezik olyan agyi fejlettséggel, hogy hű de érdekes dolgokat tudna meg az ember.
Nyilván, de annak, aki nem a te "kódexed" szerint él - mint pl én -, és nem akar naponta javulni és folyamatosan tudást szippantani magába, sőt, még az állatokat is nagyon szereti, a másik egy teljesen logikus és hasznos tulajdonság lehet. Okosan használva abban is sok potenciál lehet, még ha teljesen más irányú is, mint a nyelvtudásnak, és egy teljesen más beállítottságú ember lehet, hogy nagyobb hasznát venné.Bob_Marley írta:Óriási tudáslehetőség lenne a kezedben, sokkal nagyobb minthogy állatokat gyógyítasz pl vagy eleve az hogy velük tudsz beszélni. Teszem azt egy kutya nem rendelkezik olyan agyi fejlettséggel, hogy hű de érdekes dolgokat tudna meg az ember.
Nincs, úgyhogy készülök a verésre..MQuCsabi írta:12. jólvan, meggyőztél, akkor nem ezért vagy hülye![]()
(Van rajtad sapka?
)
15. Hát szerintem is megszólal egy harang, de végülis azzal sincs semmi baj. Nekem inkább az lenne beteg, ha hasmenésed lenne, akárhányszor felizgulsz
Én ezt arra írtam, hogy ebből is meglehet gazdagodni. És a kettő között szerintem döntő érv, hogy az emberi fejlődés szempontjából nem mindegy hogy állatoktól "tanulsz" vagy emberektől. Gyakorlatilag mindent képes lehetsz elsajátítani, tudnál ősi nyelveket, elmehetnél antropológusnak, tudnál törzsekkel beszélgetni. Értenéd a megfejthetetlennek hitt könyveket stb.....Óriási tudáslehetőség lenne a kezedben, sokkal nagyobb minthogy állatokat gyógyítasz pl vagy eleve az hogy velük tudsz beszélni. Teszem azt egy kutya nem rendelkezik olyan agyi fejlettséggel, hogy hű de érdekes dolgokat tudna meg az ember.palesz77 írta:Es ha en inkabb a masikbol gazdagodnek meg?Az erdekesbeb nekem, mint forditgatni meg kormanyoknak dolgozni.
12. Te lehetnel a tokeletes allatorvos, vagy allatokat idomithatnal filmekhez, vagy akar csak Cesarhoz hasonloan penzert haziallat problemakat oldhatnal meg. Kegyetlen mennyi penzt lehetne kaszalni ezzel is, szoval tarthatsz hulyenek, de en bizony megszednem magam azaltal, hogy tudok veluk beszelgetni.MQuCsabi írta:...
Mert az nem beteg, aki 1000 éven keresztül minden nap végig nézi őket?MQuCsabi írta: 18. 27% nak nagyon fullos muterja lehet és kicsit beteg is
Milliókról indulna a licit, diákhitelem van.csababarca írta:Jó beteg vagyok, de most őszintén, kisujjadtól fél millióért?
Hogyne, a barátnőm is meg én is full ugyanebben a cipőben járunk. Bár nekem most jobb a helyzet. Ő napi 3-4x fújkodja, mert nem kap semmi levegőt.soadroli írta:ha már gyógyszerek, szerintetek hogy kéne leszokjak az orrsprayről? mondhatni függő vagyok már vagy másfél éve. tudom hogy káros egy idő után, de ez van, nélküle megpusztulok![]()
van itt olyan akinek volt/van hasonló problémája?
Oh, az első nagyon okos érv, adomcsababarca írta:Hát nagy lúzernek kell lenni, hogy ezer évig csöves legyen az ember:D olyan hatalom a múlt tudása hogy eképzelhetetlennek tartom ezt az opciót:D
Jó beteg vagyok, de most őszintén, kisujjadtól fél millióért?