Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is nagyon tudom ajánlani a könyveket. Nem vagyok egy nagy könyvmoly, de ezt alig tudtam letenni.Normandia írta:Valaki nézi a trónok harcát? Most tartok az első évad végén és baromira tetszik. Ennyi intrika, fordulat kevés sorozatban van és nagyon jók a karakterek is.
Rengetegen.Normandia írta:Valaki nézi a trónok harcát? Most tartok az első évad végén és baromira tetszik. Ennyi intrika, fordulat kevés sorozatban van és nagyon jók a karakterek is.
Nagyon-nagyon-nagyon sokan, még itt a fórumon isNormandia írta:Valaki nézi a trónok harcát? Most tartok az első évad végén és baromira tetszik. Ennyi intrika, fordulat kevés sorozatban van és nagyon jók a karakterek is.
Én elkezdtem, a harmadik részbe is belenéztem, de annyira lassú nekem ez a jogászos téma, hogy ne mbírtam figyelni rá. Majd talán egyszer folytatom..... majd, ha hosszabb kórházi ápolás alatt állok.kanty írta:Daredevilt valaki?
S2E05 után egész jó, első évadot mindenképp veri.
S02E01-et megnéztem, de azóta nem volt időm folytatni, szóval lehet, hogy az lesz, hogy majd egyben ledarálom.Messias2 írta:Én nézem. Bár az 5. részt még nem láttam, de az első 4 alapján annyit el tudok mondani, hogy tartja a színvonalát a sorozat a 2. évadban is. Tehát ha szeretted az 1. évadot, akkor a 2. is tetszeni fog.
Én nézem. Bár az 5. részt még nem láttam, de az első 4 alapján annyit el tudok mondani, hogy tartja a színvonalát a sorozat a 2. évadban is. Tehát ha szeretted az 1. évadot, akkor a 2. is tetszeni fog.PCsabi írta: Better Call Saul-lal lemaradtam, valaki nézi?
Deus írta:
zola8787 írta:
csababarca írta: