Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó kérdés, de emlékszem tavaly is fütyülték ellenünk.Nero. írta:City szurkolók miért fütyülték a BL himnuszt?
Oblak életben tartja az Atleticot közben
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... ek-2488761" target="_blankvisca el barca 02.26-án írta:elég masszív sorsolás lett, én már leginkább azt várom ,hogy a bvb meg szpörsz szurkolók verekedjenek vmelyik belvárosban![]()

Jogos, a visszavágó 1-1 lett.BarcafanTomee írta:De kaptak. Kemény 1-et, a Villareal, Náplyban. De amúgy tényleg durva. A Villareal például hazai pályán egyszer sem kapott még gólt az EL-ben. A Dortmund kiemelkedik szerintem a mezőnyből, de a Villareal-Sevilla kettős is odaérhet a végén, tovább erősítve a spanyol foci egyeduralmát.Bob_Marley írta:Nézem az eredményeket azért az megalol hogy ha nem vesszük a Bilbao-Valencia párosítást akkor a spanyol csapatok továbbra sem kaptak még gólt a nemzetközi kupákban az egyenes kieséses szakaszban.

De kaptak. Kemény 1-et, a Villareal, Náplyban. De amúgy tényleg durva. A Villareal például hazai pályán egyszer sem kapott még gólt az EL-ben. A Dortmund kiemelkedik szerintem a mezőnyből, de a Villareal-Sevilla kettős is odaérhet a végén, tovább erősítve a spanyol foci egyeduralmát.Bob_Marley írta:Nézem az eredményeket azért az megalol hogy ha nem vesszük a Bilbao-Valencia párosítást akkor a spanyol csapatok továbbra sem kaptak még gólt a nemzetközi kupákban az egyenes kieséses szakaszban.

visca el barca írta:a dinamo london itt be is fejezte...
remélem 8 között psg-balett és akkor garantált hányás lesz 180 percigszomszéd megkérdezte tegnap, ha összejönne egy ilyen páros, kinek szurkolnék
mondtam neki h egy jó kis 5-6 pirosas, tömegverekedős meccsnek, ami után mindkét csapatot kizárnák
fantasy offBob_Marley írta:Abszolút így van.Sőt kizárnák őket vagy tíz évre mert a nézők is összeverekednének.

Abszolút így van.visca el barca írta:a dinamo london itt be is fejezte...
remélem 8 között psg-balett és akkor garantált hányás lesz 180 percigszomszéd megkérdezte tegnap, ha összejönne egy ilyen páros, kinek szurkolnék
mondtam neki h egy jó kis 5-6 pirosas, tömegverekedős meccsnek, ami után mindkét csapatot kizárnák

Ki is töröltem inkább, de a lényeg hogy pl az angolok folyamat arról beszélnek mi lehet a gond (sűrű téli program) és egyáltalán nem arról hogy övék a legjobb bajnokság. De akár elemzésekben is Henryék pl minket, Realt stb csapatokat emelnek ki, nem angolokat.zola8787 írta:
Ráadásul az angolok menjenek szépen bohóckodni a "miénkalegerősebbmertbárkimegverhetbárkit bajnokságukba"
1-1, jó lesz ez a meccs, holnap korán meló, ne legyen hosszabbítás

Akkor meg az lesz az indok hogy" Nem érdekel a BL, azért estek ki hogy több erejük legyen a bajnokságra mert a PL annyira hihetetlenül erős hogy muszáj választani"Ráadásul az angolok menjenek szépen bohóckodni a "miénkalegerősebbmertbárkimegverhetbárkit bajnokságukba"
Ráadásul az angolok menjenek szépen bohóckodni a "miénkalegerősebbmertbárkimegverhetbárkit bajnokságukba"Nero. írta:Sajnos? Ennek az idei Chelseanek semmi keresnivalója nincs Európa 8 legjobb csapata közt, a PSG meg nagyon jó és élvezetes focit játszik.Bob_Marley írta:Ezzel meg el is dőlt szerintem, sajnos....

Sajnos? Ennek az idei Chelseanek semmi keresnivalója nincs Európa 8 legjobb csapata közt, a PSG meg nagyon jó és élvezetes focit játszik.Bob_Marley írta:Ezzel meg el is dőlt szerintem, sajnos....

4 csapatot kell csak ütni, sőt, elég egyszer is nyerni, úgyis lehet Bl trófeát szerezni, szóval ez tényleg közhely. Szívesebben néztem volna egy olyat, hogy Genf ellen a 16-ban, Wolfsburg ellen a 8-ban (remélem ez összejönCseri írta: Nagy közhely,de attól még igaz, aki nyerni akar, annak mindenkit ütni kell.