Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nyilvan messze van a pitbulltol, de nekik most oriasi szukseguk van ra es eddig ugy nez ki bevalhat. A Portoban azert tavaly eleg jol kuldte, iden meg a keves jatekperc ellenere is ottvan.TripleH írta:Negyed olyan képességei nincsenek mint Davidsnak voltak.Nero. írta:Casemiro megint ottvan a kezdoben. Nehogy Davids faktor legyen a gyerek...
Szerintem Perez is tudja, hogy mostmar csak egy BL mentheti meg es teljes koru hatalmat adott a francianak.S.Agüero írta:Ha Benzema felépül, úgyis kiszorul. Modric-Kroos-James középpályát muszáj lesz játszatni.

Sajnos, de olyan jó álmodozni. Ha valahol talál a Roma egy gólt és egy gólt bármikor lehet találni, utána már bármi lehet.Bob_Marley írta:Én nem hiszek a mesékben, három gól kéne az olaszoknak IDEGENBEN. Lehetne Adidas szlogen hogy a lehetetlen nem létezik, de ilyen szinten nagyon be kell üssön a krach hogy valaki egy ekkora előnyt elszórakozzon. Idegenben gyenge a RM, de otthon azért rendre két vállra fektetnek mindenkit Zidane-nal. Wolfsburg-Gent párosban én is szorosabb végkifejletet érzek, ez a RM-Roma párharc már szerintem eldőlt.
Negyed olyan képességei nincsenek mint Davidsnak voltak.Nero. írta:Casemiro megint ottvan a kezdoben. Nehogy Davids faktor legyen a gyerek...

Schalke ellen majdnem sikerült nekik tavaly.TripleH írta:Na és ezt miből szűröd le? Én még nem láttam olyan nyilatkozatot, hogy: Há' ma úgyis győzünk szóval mindegy.. Ennyi erővel ezt bárkire rá lehet húzni, ránk is.Tromort77 írta:Ha van csapat aki el tudja magát bízni az pont a Real, általában nem égnek meg, de szeretnek a tűzzel játszani.
Na és ezt miből szűröd le? Én még nem láttam olyan nyilatkozatot, hogy: Há' ma úgyis győzünk szóval mindegy.. Ennyi erővel ezt bárkire rá lehet húzni, ránk is.Tromort77 írta:Ha van csapat aki el tudja magát bízni az pont a Real, általában nem égnek meg, de szeretnek a tűzzel játszani.
ugyan ez a Roma kapott tőlünk egy 6ost, kétlem, hogy nagyon szenvedniük kéne.Tromort77 írta:Én hiszek a csodában. Nem lesz ez egyszerű meccs, szerintem ha tovább is jut a Real, meg fog szenvedni rendesen érte.
Igazából, ha a Roma élete meccsét játszaná, kiüthetné a Real-t. De hát miért pont most, pont ma? Pedig klassz lenne, lehet nem a Real szurkolóknak, de a Barca Roma drukkereknek igen.lahertitty írta:Nem a "dögöljön meg a szomszéd tehene" elv alapján, -ahogy Bob mondaná- hanem szigorúan AS Roma szurkolóként én ma azt álmodtam, hogy a Roma nyert a Bernabéuban 0-7-re, Keylor Navas azt sem tudta milyen rendezvényen van, eléggé illuminált állapotban volt XD
Mikor felébredtem még tökre örültem meg minden, aztán kellett egy fél perc mire leesett, hogy ez sajnos nem történt meg a valóságban