Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.03.06. 21:57:36

#noname
Az írásaid alapján teljesen más beállítottságúak vagyunk, de mikor a családban valakit bántanak,akkor a legútálatosabb kisöcsi is jön segíteni. :lol: Meg a Bob nagytesó :lol:
Bár szerintem én sokkal inkább reál beállítású vagyok, de engedd meg, hogy megosszam veled a biológia tanárunk gondolatait a kapcsolatról, nem ez sokat segít,ha van kapcsolatom, ha nincs...

A házasság egy gazdasági szerződés. Gondolj bele, régen is ugyanúgy szerették egymást az emberek, pedig legtöbb esetben a lakodalom előtt nem is ismerte a férj a feleségét. Mégse voltak válások. A házasság lényege az, hogy gyereket nemezzenek,osszák a rezsit,+ 1 fizuból nehéz lenne gyereket nevelni.
Az ember 2évig lehet szerelmes, az azutáni dolog az már csak egyfajta megszokás, és kötődés, amin lehet változtatni. Ez még az ősembertől maradt meg, mert 2 évig kellett gondoskodni egy nőről, míg felnő annyira a gyerek, hogy a nő tud már magával is foglalkozni. Ezek a józan paraszti érvek, minden más változtatható.
Amit ajánlani tudnék,azt már elmondták sokan. Bár 1 nő sem érdemel pityergést, férfiak vagyunk, olyan fából faragtak minket, hogy mindent kibirunk. Ki kell, hogy bírjuk. Amikor a legnehezebb, akkor mosolygunk rá egy nagyot, ezért vagyunk még mindig jobbak a másik nemnél, és ezért van ez a nagy egyenjogúsági maszlag, hogy ezt ellensúlyozzák.

bár nekem csak 1 éves volt a kapcsolat,mikor dobtak, viszont én még az este másik nővel mentem haza, mert nem engedtem meg magamnak, hogy akár 1 napot is pazaroljak a drága életemből! Te is tedd ugyanezt!
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.06. 21:07:05

zola8787 írta:Barátnőm alkotott :)

Kép
Gratula neki rohadt jó lett =D> =D> .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.06. 20:55:15

Barátnőm alkotott :)

Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.03.04. 22:45:15

Igen.
A Fifa egy szégyen
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.04. 22:09:10

Noname: Ő amúgy tudja, hogy irkalsz sokat eurobarcara?
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.04. 18:43:04

TripleH írta:Hát nem akarok megmondó ember lenni, de szerintem ő max a lelkiismerete miatt szenved, mert ha annyira bánkódna a dolgon, tett volna ellene, hogy bekövetkezzen
a nap legjobb mondata. már csak azért is, mert ezt szinte az emberek 99%-ra rá lehet húzni, attól függetlenül h most itt konkrétan nem ismeri senki sem nonamet, sem a barátnőjét.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.04. 18:03:00

noname írta:Tudod ez jó tanács lenne, de neki az nem szívesség, hogy szenvedek. Ő is szenved, amikor engem szenvedni lát, még akkor is ha ő az okozója. Lehet h jobban kivagyok, mint ő, de ő is rengeteget szenved. Rossz embernek tartja magát és szégyelli magát azért amit tett. Bonyolult dolog ez. Reméltem, hogy sose lesz részem ilyenben.

Velem az is az egyik baj, hogy túl megbízható vagyok. Ha nekem megtetszett egy csaj, miközben jártunk, megmondtam a barátnőmnek: figyelj, ez van, de nem fogok vele beszélni egy ideig h nehogy baj legyen. Ez is egy probléma lett végül, hiszen tőle is azt vártam h annyira megbízható legyen mint én. Tőle is azt vártam, hogy még a legrosszabb időszakok során se legyenek kétségei, ahogy nekem se. Mindenki ugye magából indul ki.
Hát nem akarok megmondó ember lenni, de szerintem ő max a lelkiismerete miatt szenved, mert ha annyira bánkódna a dolgon, tett volna ellene, hogy bekövetkezzen. Hidd el, hogy mindig annak könnyebb aki szakít. Volt már dolgom pár nővel és tapasztalatból írom ezt amit. Meg már én is voltam azon az oldalon párszor aki kimondta, hogy adios. Hidd el neki főleg lelkiismeret furdalása van.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.04. 17:54:59

Tudod ez jó tanács lenne, de neki az nem szívesség, hogy szenvedek. Ő is szenved, amikor engem szenvedni lát, még akkor is ha ő az okozója. Lehet h jobban kivagyok, mint ő, de ő is rengeteget szenved. Rossz embernek tartja magát és szégyelli magát azért amit tett. Bonyolult dolog ez. Reméltem, hogy sose lesz részem ilyenben.

Velem az is az egyik baj, hogy túl megbízható vagyok. Ha nekem megtetszett egy csaj, miközben jártunk, megmondtam a barátnőmnek: figyelj, ez van, de nem fogok vele beszélni egy ideig h nehogy baj legyen. Ez is egy probléma lett végül, hiszen tőle is azt vártam h annyira megbízható legyen mint én. Tőle is azt vártam, hogy még a legrosszabb időszakok során se legyenek kétségei, ahogy nekem se. Mindenki ugye magából indul ki.
A Fifa egy szégyen
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.04. 17:37:37

Egyébként noname, furán fog hangzani, de ne add meg neki azt a szívességet, hogy még látja is rajtad, hogy kivagy mint a kutya. Egyébként lassan jön a fesztivál szezon ha anyagiak és munkád engedi, menj el minél többre kiengedni a gőzt. Ha meg már a PC játék irányába fordulsz kikapcsolni az agyad, olyannal told amiben tudsz emberekkel beszélgetni, akár skypeon/teamspeakeren, mert a gondolataid a csendben ugyan úgy felőrölnek.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.04. 17:04:14

Nem hiszem h valaki aki a falat bámulja végig nagy társaság lenne számodra.
A Fifa egy szégyen
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.04. 17:01:40

Szépen leírtad rólam azt, amit én mondtam magamról és rádjött a röhögőkutya, gratulálok.. :roll:
Ha még alakul egy kis hangulat, akkor garantáltan felejtesz noname, de kell hozzá még a föntihez hasonló, bár a sakktáblán elfér a veszteségek között :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2016.03.04. 17:04:55-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.04. 16:32:05

noname írta:Megmondom a magamét. Volt, hogy egy vadidegen társaságban, ahol csak én nem ismertem senkit,ők ismerték egymást, beszélgettünk és rövid idő elteltével azt vettem észre h én irányítom a beszélgetést.
Az ex-barátnőm pedig pont az ellenkezője volt ennek. Mindent megtettem, hogy ne legyek én az, aki irányít, de néha nem figyeltem. Nehéz az ilyen. Ő akart menni egy koncertre, nekem nem sok kedvem volt, megkérdeztem, hogy muszáj-e menni, ő azt válaszolta: Nem. Fordított esetben valszeg azt mondtam volna megyünk és kész, max eljövünk hamar, ha nem érezzük jól magunkat.

Az elejével szerintem nincs baj, nem baj, hogyha te irányítod a beszélgetést, valakinek dominánsabbnak kell lenni, de ez ugye nem azt jelenti, hogy elnyomó. És itt jön képbe a másik dolog, hogy akkor nem mentetek a koncertre. Nyilván ez sem csak a te hibád, de azért olyan opció is van normál esetben (vagyis javítom úgy, hogy az én elgondolásomban), hogy akkor ő elmegy a barátnőivel a koncertre, te pedig addig csinálsz mást.

Hidd el, nem egy napig tart majd ez az érzés, van miért élni, mindig van. Elég csak kinézni egy közeli parkba és kifeküdni vagy kiülni kicsit egy padra. (Ez most nagyon Bob Marley-s volt, de tényleg így gondolom ) . Persze mindenkinek vannak depressziós napjai, meg mindneki örlődik, de nyomni kell tovább.

https://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc" target="_blank ;)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.03.04. 16:24:53

MQuCsabi írta:Egy normális kapcsolatban egyik félnek sem szabadna alárendelt viszonyban lennie, s pont ezért is értek egyet csababarcával és én is kiemelném azt, hogy Miérteket soha ne keress, legalábbis ne öld bele az idődet, mert nincs értelme. Aki félre akar kacsintani, az megteszi, aki rosszul akarja érezni magát egy kapcsolatban, az talál módot rá.... és itt most ne marról vna szó, ha egyik veri és terrorizálja a másikat nyilván.
Ezzel egyetértek, de minden próbálkozás ellenére lesznek néha különbségek. Nekem szó szerint domináns természetem van. Megmondom a magamét. Volt, hogy egy vadidegen társaságban, ahol csak én nem ismertem senkit,ők ismerték egymást, beszélgettünk és rövid idő elteltével azt vettem észre h én irányítom a beszélgetést.
Az ex-barátnőm pedig pont az ellenkezője volt ennek. Mindent megtettem, hogy ne legyek én az, aki irányít, de néha nem figyeltem. Nehéz az ilyen. Ő akart menni egy koncertre, nekem nem sok kedvem volt, megkérdeztem, hogy muszáj-e menni, ő azt válaszolta: Nem. Fordított esetben valszeg azt mondtam volna megyünk és kész, max eljövünk hamar, ha nem érezzük jól magunkat.
az pedig, hogy ne keressem a miértet. 2 dolog lehetséges a jövőben. Vagy mással jövök össze, vagy hosszú idő múlva talán újra egymásba szeretünk, de mindkettő csak akkor lehetséges, ha tudom a miértet. Ezért is beszélek vele még most is. Ha mással akarok lenni, tudnom kell mi az, amin változtatnom kell, amire jobban oda kell figyeljek és ha újra együtt akarnánk lenni, ugyanezt tudnom kell.

Az ember azt dolgozza fel legnehezebben, amit nem ért, amit ért, azt talán...talán meg lehet javítani.idővel.

Akármilyen rossz most a helyzetem, kimondottan büszke vagyok ilyenkor arra, hogy ennek a társaságnak tagja lehetek. Egész nap írogattam, olvasgattam amit írtatok, kaptam pár nagyon őszinte és tanulságos pü-t is. Reggel úgy ébredtem fel, hogy bámultam a falat fél órát és próbáltam rájönni miért érdemes még élni. Most eljutottam oda, hogy már kimozdultam egy kicsit a lakásból. Lehet csak egy napig tart ez, de sokat segítettetek.
A Fifa egy szégyen
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.04. 16:03:10

Tivornya írta: ...magamfajtát is csak akkor, ha legalább másfélszer nagyobb nálam, azaz egyenlő feltételeket biztosítok mindig, minden helyzetben a partnernek.
Te lehetsz az a srác, akit mindneki úgy néz, hogy úristen, végig pofázza a meccseket, ahol játszik, mindig megmondja a frankót, legszívesebben "elásnák" vagy elvernék, de titkon mindneki azt mondja, hogy eeez iggen, mindnekinek ilyennek kellene lenni.

Óriási, le a kalappal =D> 8)

javíts ki, ha tévedtem a "jellemrajzzal"

Témához:

A legtöbb dolgot már elmondták előttem, az én sztorim kicsit más, ott én léptem ki, én sokalltma be, pedig előtte én kértme meg a lány kezét. 4 évig voltunk együtt.
A szerelem sok dologra képes, de nem szabad hagynod neked sem, hogy egy elvakult ember légy, aki BÁRMIT megtesz a másik boldogságáért. A bármit direkt van kiemelve, mert jelen esetben negatív jelentéssel bír. Egy normális kapcsolatban egyik félnek sem szabadna alárendelt viszonyban lennie, s pont ezért is értek egyet csababarcával és én is kiemelném azt, hogy Miérteket soha ne keress, legalábbis ne öld bele az idődet, mert nincs értelme. Aki félre akar kacsintani, az megteszi, aki rosszul akarja érezni magát egy kapcsolatban, az talál módot rá.... és itt most ne marról vna szó, ha egyik veri és terrorizálja a másikat nyilván.

És igen, rengeteg tündér van a világban, de az országban is, úgyhogy fel a fejjel! a dotát mondjuk én szintén elfelejteném, mert ott elég kevés esély van kapcsolatokat szerezni, és itt ne cska férfi-nő kapcsolatot kell érteni, hanem az élet területén bármilyet, amire fiatalon mindenképp szüksége van az embernek.
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.04. 15:05:59

UFFOFF :D
El fanático írta: Nem egy helyen a rendőröknek kell közbe avatkozni, annyira jól sikerül a Tivornya tanácsát megvalósítani...
Bocsánat Kedves, de te más kávéházban szürcsölgetsz(és nem tudtad értelmezni a mondandómat), mint hiszed: az én megoldásom az azonnali és végleges megoldás, nem az elrejtett indulatok fizikai kiterjesztésének az alapja, amire próbálsz asszociálni. Tehát az én megoldásom szerint: néhány gusztustalan mondatban max. 10 perc alatt megutáltathatjuk egymást. Ráadásul, amint mondtam is, igencsak gerinces vagyok, ami megnyilvánul abban is, hogy nőt sosem ütök meg(meg sem történt a múltban sem ilyen eset és saját magamat aláznám és szégyeníteném meg!), magamfajtát is csak akkor, ha legalább másfélszer nagyobb nálam, azaz egyenlő feltételeket biztosítok mindig, minden helyzetben a partnernek. Amiről te beszélsz, az az elfojtott indulatok hosszadalmas továbbcipelésének a terméke, aminek remek alapja a probléma elmismásolása, esetleg a közös gyerekre való mutogatás. Akivel végeztem a saját módszeremmel, annál 2 gyerek leledzik, akiket elfogadtam és jobban szerettek a genetikai apjuknál!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.04. 14:40:45

Bob_Marley írta: Kivéve engem. :mrgreen:
Beleakartalak írni, de aztán mégsem :D

Amúgy Bob mindig jössz eurobarcára, mert kíváncsi vagy a fórumozók véleményére, szóval akárhogy is, te is "családunk" része vagy :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.04. 14:22:22

zola8787 írta:
noname írta:
Ez pedig mindenkinek: Nagyon hálás vagyok a tanácsokért és a sztorikért. Normális esetben nem szeretem más véleményét hallgatni sokat, megvan nekem a sajátom is, de elismerem, amikor valamihez nem értek. Amikor itt olvasgatok valamivel jobban érzem magam. Köszönöm!
noname ugyan már, mi vagyunk itt a te virtuális családod :)
Kivéve engem. :mrgreen:
Magas labda volt.

De amúgy szerintem minden le lett írva, leginkább tovább kell lépni még ha fáj is. 25 évesen előtted még az élet legszebb időszaka.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.04. 13:29:58

noname írta:
Ez pedig mindenkinek: Nagyon hálás vagyok a tanácsokért és a sztorikért. Normális esetben nem szeretem más véleményét hallgatni sokat, megvan nekem a sajátom is, de elismerem, amikor valamihez nem értek. Amikor itt olvasgatok valamivel jobban érzem magam. Köszönöm!
noname ugyan már, mi vagyunk itt a te virtuális családod :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.04. 13:27:17

Köszi sejtettem.
Ez a kapcsolatban vagytok dolog egy ideig működhet, de egy idő után teherré válhat, és el kell engedni. De ezt szerencsés esetben érezni fogod.
Persze úgy oldod meg ha akarod, de ahogy én kiérzem az írásodból, Te azonnal ki tudnál békülni vele...ez okozhat problémát így vagy úgy. Attól függően hogy a lány mit fog akarni.

Fiatal vagy, tudom hülyén hangzik, de lesz más, mikor nem is gondolnád. Meg egy idő után kinyílik a világ.
Velem ősszel volt olyan hogy én voltam szeretőstátuszban, de érzelmekkel. Másra se tudtam nèzni, stb, decemberben vége szakadt szerencsére, elmentem sítáborba és segített. Becsajoztam (persze ugyanúgy egy foglalt lánnyal de rövidre zártuk), segített elfeledtetni, meg éreztem hogy nem reménytelen a helyzetem.
Most meg kitàgult a világ, észreveszem mennyi helyes normàlis lány van akár az egyetemen is, rengeteget beszélgetek velük és teljesen jó.
Még most is eszembe jut az őszi csaj, de semlegesen, már nem agyalok hogy miért nem dobbantott a nyilvánvalóan fèlrement kapcsolatából.

Nah mindegy más a sztori, csak érzékeltetni akartam hogy lesz kiút idővel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2016.03.04. 13:20:56

noname írta:
Még most is neki mondtam meg, hogy érzek, a legsötétebb gondolatokat is, mert ő az egyetlen, aki igazán ismer/ismert. Próbáltam nem beszélni vele, de képtelen vagyok rá. Tudom, hogy szánalmas, de az én szempontomból ilyen volt ez a kapcsolat. Egy rohadt világ közepén egy sziget, kettőnkkel.

Bocs az off offért, de ez a kis bekezdés kiszabott szívbemarkoló volt, és rohadt költői. :|
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
noname
Llegenda del Barça

2016.03.04. 13:18:29

Persze. 25 éves vagyok. 18 éves koromban jöttünk össze, ő volt az első nagy szerelem és nagyjából az első ember, akinek megnyíltam.
Leginkább most számítógépes játékokkal foglalom le magam. A Dota eléggé 100% koncentrációt igényel, de mivel haza kellett menjek, ezt persze a szülök rossz szemmel nézik. Hozzáteszem jó szüleim vannak a legtöbb szempont szerint, de ha pszihiáternek csapódnának, kihalna hamar az ország.

Épp emiatt vagyok még kapcsolatban az ex-barátnőmmel, hiszem annak ellenére, amit tett, szinte az egyetlen, aki megért.

A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.04. 13:12:52

Noname egyébként szabad tudni a korod? Ez ilyen első nagy szerelem volt?

Ez olyan téma hogy lehet tanácsot kérni, és meghallgatni, de úgyis egyéni döntés lesz hogyan dolgozod fel. Mindenkinek más módszer válik be.
De fontos az idő. Hidd el az megold mindent.

Én személy szerint nem futnék utána, egyelőre szóba sem állnék vele, ha kéri akkor sem. Tudom nehéz, de nincs értelme.
Illetve békülni sincs, ennyi idő után valaki ilyet tesz, és "megússza" az később is megteszi. (Nagy valószínüséggel)

Próbálj ki dolgokat, amikor tudsz kapcsolódj ki, idővel jobb lesz.

Pszichiáter nem pszichológus. Tájékozodni érdemes mielőtt okoskodunk.
De nem kell feltétlen pszichológus, elég egy jó baràt, de akár egy kivülálló, akinek megnyilsz, ha kibeszéled magadból az tud segíteni.
Illetve nehéz de ne nagyon agyalj a miérteken. Felesleges, ez megtörtént, nem fogod megtudni miért, mert maga sem tud rá választ adni konkrétan.

Csajozni meg ego miatt kell, érezni hogy játékban vagy továbbra is!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
noname
Llegenda del Barça

2016.03.04. 13:12:12

A gond az h 6 év után kb minden dolog rá emlékeztet. Embere válogatja, de nekem az ilyesmi nehezen menne érzelmi kötődés nélkül. Anélkül az egész csak egy üres cselekedet és mikor vége csak annyit érzel, hogy ez mennyivel kevesebbet jelentett most, mint amikor még olyannal voltál, akit szeretsz.
A Fifa egy szégyen
Forcabarca8
Capitá del Barça

2016.03.04. 13:08:53

Én csak egyetlen dologban vagyok biztos: bevált módszer biztosan nincs, esetleg irányvonal, amin haladva esetleg gyorsabban tovább tudsz majd lépni.

Tanulva az eddigi hibáimból az utolsó, komolyabb volumenű szakításom után alkalmazott terápia:
- 0 kapcsolat az ex-szel:lehet, hogy gyerekesnek tűnik, de töröltem facebookról, telefonszámát szintén. Ő már a múltad része, nem kell tudnod, hogy mi történik vele, így teljesen logikus lépés a kapcsolat minden formájának megszüntetése.
- hobbi: lekötöttem magam én is, eljártam folyamatosan focizni, a heti 7 napból 4-5 alkalommal. Új csapatba is bekerültem, ahol érdekes emberekkel találkoztam. A meccs ideje alatt tuti, hogy nem fogsz a volt asszonyon agyalni.
- program: a maradék szabadidőmet haverokkal töltöttem leginkább, de heti szinten mentem moziba vagy mentem el sétálni
- csajozás: csütörtökön költözött el tőlem az exem, szombaton már másik csajjal voltam. (nem hencegés, csak egy picit 8) :lol: Itt azért megjegyezném, hogy férfiként szerencsés helyzetben vagy a szakítás során, mivel nekünk nem akkora szükség/követelmény a szex esetén az érzelmi kötődés. Nem azt mondom, hogy fűvel-fával, de nem árt, hogyha megállsz egy-két bokornál kiüríteni a tárat. :wink: Nekem pl. ez a "kaland" olyan mérhetetlen megkönnyebbülés adott, hogy utána egyik napról a másikra folyamatosan lett könnyebb. Régebben szenvedtem hónapokig, ezt meg folyamatos ismerkedéssel, flörtöléssel lerövidítettem minimális időtartamra.

Ami szerintem mindenkinek segít: lehetőleg ne sokat legyél egyedül és vágj bele új dolgokba. A régi, rutinszerű dolgok közül meg ejts párat, ami rák emlékeztetnek.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2016.03.04. 12:56:06

Noname, nem tudom, hogy kíváncsi vagy-e a "sötét oldal" véleményére, meglátásaira is, de ha igen, akkor dobj egy privát üzenetet, aztán átbeszéljük a dolgot...

Sokan-sokféle tanácsot adtak, általánosságban... A mindennapok elviseléséhez jókat írtak, de tapasztalatból írom, hogy hónapok múlva sem lesz könnyebb...
Azt írják, akkor jobb, ha haragudni tudnál rá vagy megutálnád...
Ami másnál működött, nem biztos, hogy nálad is fog...

Nálam nem működött, pedig mikor eljegyzés előtt én szakítottam a 4 éves kapcsolatomban, azt azért tettem, mert már utáltam és dühös voltam rá ( ő pedig eljegyzést akart, mert ennyire egoista barom volt és ennyire csak önmagával törődött ) mégis... Másfél évig! nem találtam utána a helyem, pasizás gondolatára is okádhatnékom volt, annyira elegem volt...
A másik félnek persze kényelmes, ha megutálod és ki is mutatod... Számára megkönnyíted az érzelmi elválást, mert igazolod, hogy jó döntést hozott azzal, hogy elhagyott... Lám, mekkora idióta vagy és bunkó...stb. Ugye?

Neked jobb lesz attól, hogy egy felszarvazott dühöngő őrültet csinálsz magadból?
Látod, van aki azt állítja - Tivornya - hogy neki jobb lett...
Negatív hozzáállásra megkapta a csajtól az áhított negatív visszacsatolást, egyaránt kiélték egymáson az agressziójukat egy jó kis sárdobálás keretén belül, aztán mentek a maguk dolgára...
...és még minimum hetekig azon rágódtak, hogy mekkora barom a másik és még jobban elintézhettem volna, de nem... Tipikus, de nem jó megoldás. Az emberek nagy része viszont képtelen másképp intézni és ez független attól, hogy melyik fél a hibás...
Nem egy helyen a rendőröknek kell közbe avatkozni, annyira jól sikerül a Tivornya tanácsát megvalósítani...

Nah, szóval... ha van kedved beszélgetni, dobj egy privit :-)
Kép
Válasz küldése