kanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
Neymar sokkal inkább helyezni akarja. Amiért nagyon ekézve lett, hogy egy lépésről rúgja kb.
centin múlott. Ha ezt nekifutásból teszi, akkor pedig mindenki sajnálja, hogy milyen peches. Suarez nagyon rosszul rúgta. Az erő megvolt, de nem is igazán helyezte. Gyakorlatilag belelőtte a kapusba, nem is az védett. Persze ezek is sokszor bejönnek, ha a kapus a másik irányba indul. Rengeteg tizi a kapu közelében landol, csak a kapus elvetődik az egyik irányba.
Mondjuk, ha szisztematikusak, akkor most a brazilnak kellett volna lőnie, nem? De Messi sem egy biztosíték. Az Arsenalnak belőtte, de kihagyott már idén ő is vagy kettőt. Adják oda Rakiticnek aztán kalap-kabát.
A kapufákkal amúgy hogy állunk, nem tudja valaki? Szerintem a ligában magasan vezetünk ebben a tekintetben is.
Ami a második pirosat illeti, ott nem kellett gondolkodni. Busi tiszta gólhelyzetben volt, már rúgta volna a labdát, amikor hátulról kihúzták alóla. Itt semmi kérdés nincs, nem is nagyon reklamáltak. Max. az esetleges les miatt.
Mondjuk az szimpatikus volt Messitől, hogy nem örömködött nagyon az utolsó góljánál. Mosolygott meg pacsik és annyi. Arda sem szerencsés időben lőtte az első gólját, pedig neki aztán lehetett volna oka az ünneplésre.