Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
palesz77 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Arda - Messi Suarez Munir
Init sajnálom, de amúgy jó kezdő. Arda remélem villant ma valamit, a baloldalon neki kell ma alkotni..
Azt meghiszem! LE masszív egyéniség, helyében én sem kérdezősködnék, de nekem már fáj, amit ezzel a remek játékossal művelünkS.Agüero írta:Szerintem ez még LE eszébe se jutott, hogy Ardát is megkérdezze...Tivornya írta:A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye!Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
De akkor mi legyen Messivel? Hát irány centerbe és pihenhet és gondolkodhat Suarez!

Szerintem ez még LE eszébe se jutott, hogy Ardát is megkérdezze...Tivornya írta:A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye!Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
De akkor mi legyen Messivel? Hát irány centerbe és pihenhet és gondolkodhat Suarez!
Nyílván! De azért ne mondd, hogy semennyire se motiválja a gólkirályi cím, pláne így, hogy elérhető közelségbe került. Szerintem igenis motiválja, hisz profi. Szerencsénkre viszont nem minden áron, fontosabb a csapat, mintahogy már írtam is fentebb.TripleH írta:Ennek a csapatnak az aranycipő és a Pichichi a legkevésbé fontos eredmény, ahogy Messi is mondta, ha választhatna az 5 aranylabda és a VB cím között akkor a másodikat választaná.ZolTano írta:Én Suárez gólokat várok a meccstől! Remélem lesz annyira motivált, hogy visszazerezze az első helyet a góllövőlistán, természetesen a csapat sikerét szem előtt tartva.
Hajrá Barca!
Ennek a csapatnak az aranycipő és a Pichichi a legkevésbé fontos eredmény, ahogy Messi is mondta, ha választhatna az 5 aranylabda és a VB cím között akkor a másodikat választaná.ZolTano írta:Én Suárez gólokat várok a meccstől! Remélem lesz annyira motivált, hogy visszazerezze az első helyet a góllövőlistán, természetesen a csapat sikerét szem előtt tartva.
Hajrá Barca!
Ha te mondod.visca el barca írta: a francokat. farkas nrbi is mondta, meg lehetett is látni, hogy hezitál. aki egyből pirosat szán a belépőért az odarohan és fél mp alatt felmutatja. itt ilyen nem volt.
Neymar sokkal inkább helyezni akarja. Amiért nagyon ekézve lett, hogy egy lépésről rúgja kb.kanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
a francokat. farkas nrbi is mondta, meg lehetett is látni, hogy hezitál. aki egyből pirosat szán a belépőért az odarohan és fél mp alatt felmutatja. itt ilyen nem volt.Normandia írta:Rakitic esete a bíró számára egyértelmű piros volt

Én értem, csak azt mondom, hogy nem mérlegelnie kell, hanem a szabályok szerint ítélni, Függetlenül attól, hogy állított e ki korábban valakit, vagy sem. Rakitic esete a bíró számára egyértelmű piros volt és most hagyjuk, hogy jogos volt e vagy sem, szerinte igen, mert seperc alatt kiselejtezte a srácot, gondolkodás nélkül. A tizinél a partjelző, vagy alapvonali bíró döntése alapján fújt. Látszott, hogy nem rögtön fújta be, hanem az után mikor a fülére mondták. Nos, ha befújta, akkor viszont jogos a kiállítás is, mert ezt nem mérlegelheti. Erről nagyon pontosan szól a szabálykönyv.mess2009 írta: nem vagyok nagy szabálykönyves, de ennyit tudok. nem erről beszéltem, pontosabban nem úgy értettem, ahogy te.
utaltam is rá az élö topikban, hogy a TV.-ben az volt az eset minősítése (első ügy) hogy Rakitic szabálytalankodott!!
a bíró minősít egy adott szituációt tehát nevezzük bárhogy mérlegel ! lát valamit és eldönti, hogy az mi volt és ennek megfelelően ítél.
a második esetben tehát már mögötte volt egy kiállítás, amikor látta az esetet mérlegelve a szituációt dönthetett volna úgy is hogy az eset nem ér büntetőt! gondolom ez evidens.
erről beszéltem. hogy az nagyobb melléfogás lett volna? lehet. ez már a mi nézőpontunk ütközete.
Jól gondolod erre a meccsre nem kell elkapkodnod a jegyvásárlást.Nyugodtan várhatsz a netes vásárlással az indulás előtti napig mert valőban akkor raknak sok jegyet fel.De kint is vehetsz a pénztárnál v a La Ramblán.zsemberil írta:Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok, de eléggé tanácstalan vagyok, így reményeim szerint Ti, mint rendszeres Barca meccsre járók, tudtok segíteni. A kérdés a következő:
A jövő hét végén (márc. 13.) mennénk Barcelonába, és szeretnék beiktatni egy meccsnézést. Az aktuális bajnoki a Getafe ellen otthon kerül megrendezésre. Tekintettel arra, hogy szállás és repjegy már lefoglalva, semmiképp sem szeretnék lemaradni a meccsről, ezért a jegyvásárlással kapcsolatban merült fel kérdésem.
Hónapok óta folyamatosan nézem a Barca hivatalos honlapját, ahol azt látom, hogy az aktuális meccsek előtt 5-6 nappal ugrásszerűen megnő a szabad jegyek száma. Ezt annak tudom be saját belátásom szerint, hogy a bérletesek egy adott időpontig dönthetik el, hogy mennek e az adott meccsre vagy sem, így azok a helyek, amelyekre a bérletes nemleges választ ad, felszabadulnak.
Az általam vázolt vízió valóban így van, avagy csak képzelgés, és mihamarabb vegyem meg a jegyeket (még ha nem is egymás mellé szólnak) a meccsre?
Mit tanácsoltok?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
Jó, hát az egyértelmű, hogy a 11-esek 99%-át így rúgják, ezen kár vesződni. Nyilván a közhangulat azt diktálta, hogy a legurítós tizire ráverjék, hogy szabálytalan és sportszerűtlen, ezért kapott ekkora felhangot, de ez a szitu teljesen érdektelen.MessiNeymarSuarez írta:Konkrétan majdnem már a Rayo játékos rúgta Suarez helyett, és még sem fújták vissza, pedig Messiéknél Cruyff-féle tizijénél pár centiket veséztek ki és mondták hogy mekkora játékvezetői tévedés

Emlékeim szerint Torres soha nem lőtt egy szezonban 40 góltYokozuna írta:Mostanában nézve Suarez erőlködését a góllövés tekintetében, Fernando Torres jut eszembe a Chealse-ben.
Hidd el, nem látom annak, különösebben nem is érdekel, és nem is ismétlem többet magamat, mert már túltárgyaltuk rég.Tivornya írta:Olvastam kanty, de ennek ellenére még mindig csak te látod rózsaszínben azt a tizit.