Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
értem, ettől függetlenül remélem, hogy jó irányban tudnak majd változni a dolgoknoname írta: A szakemberes dologgal nekem több problémám is van. Az egyik, hogy átlátnék rajta. Romániáról van szó, őket csak a pénz érdekelné, semmi más. Én nem akarnék megnyílni, vagy megjátszanám h jobban vagyok, mert meg tudom és semmit se érnék vele. Szívesebben beszélek olyanokkal, akiket nem fizetnek ezért, nekik hamarabb hiszek, jobban megfogadom.
Jelenleg én se tudom mit tegyek, tehát kimondottan hasznos mások véleményét olvasni.palesz77 írta: szóval ezekre úgyse fogsz hallgatni..
Ha ilyen stílusban írsz Tivornya, tájékozódj. A pszichiáter orvosi végzettség, orvosi karon szerzik, a pszichológus nem az nem is szerepel a nevük előtt,max.,ha tudományos doktorok(phd)Ők nem is írhatnak fel gyógyszert. Másrészt a szakmák többségét "megszánták" doktori címmel ugyanis tudományos fokozat szerezhető egy csomó szakmából,de ettől még nem írnak fel gyógyszereket. A Zozzy 5 által felvetett segítő szakmáknak pedig bőven van létjogosultsága ilyen esetben is,de ezt majd nyilván noname dönti el.Zozzy 5 írta:éltem a gyanúperrel, hogy a hozzászólásom ki fogja váltani ezt a reakciótTivornya írta: Zozzy-féle pszihomókust meg azonnal felejtsd el! Azok sosem voltak orvosok, vagy szakemberek, csak miután a lobbinak köszönhetően őket is megszánták a doktori címmel (és "gyógyszer"-felírási kötelezettséggel).ez nem baj, nem is szeretnék erről vitatkozni, mindenki azt gondol, amit szeretne. noname-nek címeztem, mert úgy gondolom, hogy segíthet neki, ő pedig azt kezd vele, amit szeretne és jónak lát
És vajon miért is számítottál ilyen válaszra? Talán, mert jogos volt?Zozzy 5 írta:éltem a gyanúperrel, hogy a hozzászólásom ki fogja váltani ezt a reakciótTivornya írta: Zozzy-féle pszihomókust meg azonnal felejtsd el! Azok sosem voltak orvosok, vagy szakemberek, csak miután a lobbinak köszönhetően őket is megszánták a doktori címmel (és "gyógyszer"-felírási kötelezettséggel).ez nem baj, nem is szeretnék erről vitatkozni, mindenki azt gondol, amit szeretne. noname-nek címeztem, mert úgy gondolom, hogy segíthet neki, ő pedig azt kezd vele, amit szeretne és jónak lát
éltem a gyanúperrel, hogy a hozzászólásom ki fogja váltani ezt a reakciótTivornya írta: Zozzy-féle pszihomókust meg azonnal felejtsd el! Azok sosem voltak orvosok, vagy szakemberek, csak miután a lobbinak köszönhetően őket is megszánták a doktori címmel (és "gyógyszer"-felírási kötelezettséggel).
Ebben teljesen igazad vanpalesz77 írta:Az meg, hogy most nap mint nap beszélsz vele, az a lehető legrosszabb dolog. Akkor aztán tényleg nem fogsz továbblépni, és még ha jön is egy újabb valaki a képbe, akkor se tudsz rá koncentrálni.. Nyilván nehéz, de ilyenkor kell erőt venni magadon azért, hogy ne fél vagy 1 év legyen a szenvedési szakasz, hanem csak pár hét/hónap. Újra összejönni meg aztán végképp nem szabad, annak tényleg semmi értelme - de mindig azt hiszi az ember, hogy csak másnál nincs, nálunk máshogy van, szóval ezekre úgyse fogsz hallgatni..
Nyilván nem..Tivornya írta:Elolvastad egyáltalán noname esetét?
Ezek mondjuk szerintem nem voltak akkora problémák, mindenkinek vannak hibái, de megbeszéltétek, próbáltatok változtatni..noname írta:Persze h az én hibám is. Hirtelen haragú vagyok, volt h rákiabáltam hülyeségek miatt, pl felhúztam magam egy játékon. Neki is megvoltak a hülyeségei az év alatt, amik engem készítettek ki: néha lustaság, trehányság. De mindig megbeszéltük. Nem csak annyit mondtunk eddigi években, hogy ne beszélj csúnyán, hanem komolyan felnőtt módjára megmondtuk: figyelj, én most nem vagyok boldog, változtatnunk kell. És változtattunk és jobb lett.
A probléma ez volt. Ezzel meg nem tudsz mit csinálni. Max annyi, hogy lehet rosszul reagáltál valami őszinte "kifakadására", vagy nem tudom, és ezért nem mert elmondani többet. De igazából ezt is meg kellett volna beszélni, szóval..noname írta: Én néha rosszul viselkedtem vele, ő pedig sose mondta, azt hitte anélkül túl lesz a hibáimon, hogy azokat valaha felhozná, felgyűltek benne a tüskék és most úgy érzi már nem szerelmes belém. Törődik velem, de ennyi. Ő is volt, amikor rosszul viselkedett velem, de mindig megmondtam és jobb lett. Náluk ez családi vonás, de azt hittem, legalább velem tud teljesen nyílt lenni.
Én élvezem az életemetnoname írta:részvétemTivornya írta:Noname! Pont ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezel, mint én!
Elolvastad egyáltalán noname esetét? A lényeg, hogy a csaj is azt akarja, hogy megutálja! És ha az embernek saját magát kell megutáltatnia bárkivel is, abban az egyik legrutinosabb vagyok a 7milliárd közülpalesz77 írta:Hogy mitol jutottak oda, hogy a csaj felrekacsintott. Ennek azert szokott oka lenni, amit ha nem tudsz, akkor csak ezen orlodsz. Ha meg kiderul, hogy semmi nem volt, akkor szimplan egy olyan no volt, akire idot se erdemes pazarolni. Nekem ez segitene, en pl azt nem ertem, hogy azzal nekem mitol jobb, hogy jelenetet rendezek vele meg az uj pasijaval..
Mit kéne ezen beszélni? Az ex megérkezik az új párjával és majd hármasban kedélyesen elcseverésznek, vagy mire gondolsz?palesz77 írta:Szerintem.. Ulj le es beszeld at vele. Mit rontottatok el, mik miatt erezhette ugy, hogy a mas fele kacsintgatas a jo megoldas, stbstb. Mert ahogy recrea is irta, nehez belatni, de egy kapcsolatot csak nagyon extremben tud 1 ember elrontani.. Es amig marad benned tuske, meg lezaratlan szalak, addig tovabblepni sem fogsz tudni. Nyilvan ez a nehezebb megoldas, berugni meg konnyu nocskekkel banatot elfojtani konnyebb, de hosszutavon ezzel jarsz szerintem jobban. Es igy legalabb a kovetkezo kapcsolatodban nem koveted el ugyanezeket a hibakat.
Amugy a nehez szerintem az "uresjaratok" kitoltese lesz, azoknak az idoszakoknak, amiket egyutt toltottetek, es most nincs mit csinalni. En speciel valami sportot es konyvet/sorozatot ajanlanek ezekre az idoszakokra. Elterelik a figyelmed, es nem lesz idod onsajnalatra. Aztan meg kozhely, de csak az ido segit ezen..
Azt meg gondolom, hogy meg szereted, de olyan novel ugyse lehet egy eletre tervezni, aki egy feljovo kapcsolati problemat nem megoldani akar, hanem amikor erzi, hogy valami rossz, akkor felrekacsint ahelyett, hogy megprobalnatok megbeszelni.. Tudom, hogy nehez ezt elfogadni, meg belatni, de attol meg igy van.
Hozzatennem meg, hogy nem vagyok ey nagyon erzelmes ember, ugyhogy lehet neked masok segitenek, de en ezt csinalnam. Plusz fb-on meg mindenhol "elruntetnem", hogy ne fussak bele folyton..De ez a legkevesebb.
Ha friss az esemény (pár napos), akkor ez természetes. Hétvégén rúgj ki a hámból, lazíts, szabadulj fel és jövé héttől jöhet a dühprojektnoname írta:Szeretnék dühös lenni, de nem tudok. Szinte csak szomorúságot, ürességet érzek. Ő is azt szeretné, ha utálnám, de képtelen vagyok rá.