magyarország 2016
helyi ingyenes reklámújságban hirdetés a helyi megagiga nike/adidas shophoz kapcsolódóan: "szülinaposak vagyunk blablabla, minden termék 20%-kal olcsóbb"
gondoltam király, úgyis esedékes a soron következő adidas surranóm. 10 éves korom óta csak adidast hordok, az original verziót (samba, spezial, universal stb stb), ezen cipők ára mindig 20-22.000 ft között van, mondom pont jó lesz, lejön belőle 4-5.000 Ft. kb két hónapja voltam benn, hogy mégis miket tartanak, láttam van fekete samba, gondoltam, majd ha lesz keshem akkor bemegyek, megveszem, emlékszem, hogy 22.900 Ft volt.
bemegyek ma, rögtön kérdeztem, hogy van e már ez az akció, mondták, hogy igen, mindehol ki van téve az akciós ár. látom, hogy a cipő ugyanúgy 22.900 Ft-ba kerül, és ott van felette áthúzva egy 28.900 Ft-os ár.
idióta gyakorlatos tizenévesek voltak az eladók, mondom, a tulaj hol van. nem szoktam problémázni, ilyenkor általában röhögök egy durva hangosat és ki jövök a boltból, de most vhogy nem ment. aszongya' a kis csaj, majd ő segít. elmondom a problémám, erre természetesen közli, hogy ő mindehova azt az árat írja, amit a főnöke ukázba ad. de menjek be holnap, bent lesz.
kíváncsi leszek ha holnap befenyítem a fogyasztóvédelemmel, akkor mit fog összemakogni

(fogyasztóvédelem tudtommal simán feltúrhatja számlákat, szóval még csak azt sem tudja hazudni, hogy 28.900-ba került korábban is)