Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
legalább Messinek összejött a tripla 

Messi ......ő tud.
:-):-)

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ne még mindig sokan azt akarják hogy ne Messi lője?
Amúgy jófej volt Messitől, szabadot Neymarnak, tizit Suareznek.
ez am miért volt piros?
Közben ez meg nem volt les, nagyon durva cuccot tolhatnak a játékvezetők, én is kérnék belőle

Amúgy jófej volt Messitől, szabadot Neymarnak, tizit Suareznek.
ez am miért volt piros?
Közben ez meg nem volt les, nagyon durva cuccot tolhatnak a játékvezetők, én is kérnék belőle

nem tudom miért vagyok sznob ezért.
Talán a tizirúgásokat kéne gyakorolni
Talán a tizirúgásokat kéne gyakorolni
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Több szempontból bohózat a meccs.
Második lesünket nézik el, és még piros is lett belőle. Szerencsétlen Rayo. Na de aki a Real Madid kapcsán bírózik mindig, az most jöjjön, és kommenteljen. 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Csóri Rayo... A Real ellen is kaptak egy narancsos pirost, meg egy kamupirost, most ellenünk is, plusz ugye a 2.gólunk is les volt.
Azt a rohadt 11-est meg tényleg kezdje el Masch rúgni, mert katasztrófa, amit művelünk

Azt a rohadt 11-est meg tényleg kezdje el Masch rúgni, mert katasztrófa, amit művelünk

a legszebb focit játszó madridi csapat ellen játszunk ez tény
csak se szerencséjük se egy normális bírót nem fognak ki.. még egy piros gratulálok

csak se szerencséjük se egy normális bírót nem fognak ki.. még egy piros gratulálok

"Xavi is more important than the coach"
Vicente Del Bosque
Vicente Del Bosque
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezeket a bírókat sose engedném többet meccset vezetni.
Lajos ne rúgjon több büntetőt, abszolút nem ért hozzá.
Lajos ne rúgjon több büntetőt, abszolút nem ért hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Barça B
Ez már nevetséges
Ez a két ember amit művel ez kész röhej, én már csak szakadok, de szerintem Messi is. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára roby122 2016.03.03. 22:26:29-kor.
Ilyen tényleg nincs.. 

Úgy tűnik, hogy mindent Messinek kéne rúgni. 

-
- Director del Fútbol
igazi szerencsétlenek...

Kicsit elnézte a partjelző
-
- Barça B
Szégyen amit művel a bíró
És ez most hol és miért is tényező? Szvsz idegenben 3 tök lazán lőtt gólnál úgy, hogy jön még a többi, most ezen rinyálni sznobság a javából.Vakmacska írta:miért nem lehet legalább egy ilyen meccset kapott gól nélkül lehotni?
Football, bloody hell. /SAF/
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pedig nem is ter Stegen véd, hanem Bravo. Pedig ő nem szokott gólt kapni, ez szabály.Vakmacska írta:miért nem lehet legalább egy ilyen meccset kapott gól nélkül lehotni?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
SR asszem nem ma gyozi meg Luchot arrol, hogy neki tobbet kene jobbhatvedet jatszania.. Aki ma is ra szavaz mint a meccs legjobbja, attol 2 oldalas indoklast kerek melle! 

Bocs, de ez a Final Countdown nekem rendesen tetszett.
És valahogy szurkoltam egy Rayo gólnak, mert normális csapat.
Még verünk kettőt úgyis, azt kakókifli.

Football, bloody hell. /SAF/
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Neymarról:
Kapu előtt töketlen egy ideje, viszont rengeteget ad a támadásokhoz, plusz egyre gyakrabb hogy visszarohan és úgy szerel besegítve a védekezést, mint pl az Arsenal ellen.
Ott is ő bontogatta meg leginkább a védelmet, meg ugye ő adta a gólpasszt is.
Jót tenne már neki 1-2 gól, talán akkor észbe kapna.
Amúgy F. Norbi tényleg Barcás, csak így akarja takarni, csakhát így meg túloldalt azt hiszik hogy Barcás, a barcások meg azt hiszik hogy Real Madrid drukker
Kapu előtt töketlen egy ideje, viszont rengeteget ad a támadásokhoz, plusz egyre gyakrabb hogy visszarohan és úgy szerel besegítve a védekezést, mint pl az Arsenal ellen.
Ott is ő bontogatta meg leginkább a védelmet, meg ugye ő adta a gólpasszt is.
Jót tenne már neki 1-2 gól, talán akkor észbe kapna.
Amúgy F. Norbi tényleg Barcás, csak így akarja takarni, csakhát így meg túloldalt azt hiszik hogy Barcás, a barcások meg azt hiszik hogy Real Madrid drukker

miért nem lehet legalább egy ilyen meccset kapott gól nélkül lehotni?
Neymart nem értem
Kivancsi leszek, hogy Neymarnak meg Suareznek meddig tart a szerencsétlenségi sorozatuk.