Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha jól tudom, F. Norbert nagy Barca drukker, így próbálja ezt takarni, viszont ezt gyakran rosszul csinálja, ezért tűnhet úgy minden Barca meccsen, -amit ő közvetít- hogy "ellenünk" beszél.mess2009 írta:időnként úgy érzem, Farkas N. csak akkor lenne elégedett, ha a Rayo vezetne...
itt már nincs helye sajnálkozásnak, hogy kár a meccsért, (a kiállítás miatt) a lényeg a három pont.
lehetne még Suarezt tömni lasztival, hogy nőjön az előnye, de ma az MSN-ből ő a leg gyengébb talán a másodikban.. Messi viszont nagyon összeszedett ma és hajt is. Ney. jól mozog de ő sem elég éles.
ami a meccs alakulását illeti, volt némi szerencsénk de a Rayo öngyilkos taktikát választott (mellesleg lehet, hogy egy gólra még jó lehet ez) valljuk be. közben itt a TV.-ben bebizonyították, hogy a kiállításnál Rakitics volt a szabálytalan..!?

Valóban. A helyzetkihasználása katasztrófális mostanában. Többször választ kulcsszituációban pontatlan megoldást, de a támadások nagy része róla indul/rajta keresztül folyik, és sok ebből nagy helyzettel vagy góllal végződik. De igaz: mindenkinek jobb mostanában ha nem ő a befejezőember.visca el barca írta:dettó. 10. percben is lefut mindenkit, beviszi egyedül a 16oson belülre, de állítom a pulzusom meg sem emelkedett, annyira tudtam h úgysem lesz belőle semmi...Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről.
Még nem kell.Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről. Annyira alibinek van ott a pályán lassan már másfél hónapja, hogy az borzasztó. Mi a szr van vele?...

dettó. 10. percben is lefut mindenkit, beviszi egyedül a 16oson belülre, de állítom a pulzusom meg sem emelkedett, annyira tudtam h úgysem lesz belőle semmi...Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről.

nem értem akik ilyeneket írnak mit néznek? a 2. gólnál ő indult be, és utána ő készítette elő messinek a labdát. Emellett folyamatosan megjátszható és próbálkozik. Valóban pontatlan, sok hiba csúszik a játékába, de még mindig 100X előrébb vagyunk mint egy alibi focistával...Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről. Annyira alibinek van ott a pályán lassan már másfél hónapja, hogy az borzasztó. Mi a szr van vele?...
Kicsi a pályacorol írta:Nagyon gyorsnak tűnnek a fiúk, mi történt?