Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még nem kell.Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről. Annyira alibinek van ott a pályán lassan már másfél hónapja, hogy az borzasztó. Mi a szr van vele?...
dettó. 10. percben is lefut mindenkit, beviszi egyedül a 16oson belülre, de állítom a pulzusom meg sem emelkedett, annyira tudtam h úgysem lesz belőle semmi...Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről.
nem értem akik ilyeneket írnak mit néznek? a 2. gólnál ő indult be, és utána ő készítette elő messinek a labdát. Emellett folyamatosan megjátszható és próbálkozik. Valóban pontatlan, sok hiba csúszik a játékába, de még mindig 100X előrébb vagyunk mint egy alibi focistával...Rinku írta:Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről. Annyira alibinek van ott a pályán lassan már másfél hónapja, hogy az borzasztó. Mi a szr van vele?...
Kicsi a pályacorol írta:Nagyon gyorsnak tűnnek a fiúk, mi történt?
sport365.liveMyShadow írta:Vki meg tudna dobni egy használható linkkel a meccsről?:)