Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
redmiller!LG írta:Nekem is, és Olit és Giulyt is birom, sok mindenben egyetértünk.redmiller írta:Na, akkor leírom! Szerintem sokan azt hitték, hogy Guily, vagy Oleguer a kedvencem! Tévedtek. Nekem Deco a kedvencem az alázatos játéka miatt. Rengeteget melózik és nem trükközik a csapat érdekei miatt, pedig félelmetesen technikás játékos,
Nekem is, és Olit és Giulyt is birom, sok mindenben egyetértünk.redmiller írta:Na, akkor leírom! Szerintem sokan azt hitték, hogy Guily, vagy Oleguer a kedvencem! Tévedtek. Nekem Deco a kedvencem az alázatos játéka miatt. Rengeteget melózik és nem trükközik a csapat érdekei miatt, pedig félelmetesen technikás játékos,
Senki sem superman,Ronnie sem volt az pl a VB-n,de Deco,ahogy az előttem lévők is leírták, a BARCA motorja,nagyon fontos láncszeme a Csapatnak,és remélem innen vonul vissza ő is!bzozo írta:azért ő se superman de ez igaznak bizonyult edig!! kisebb nagyobb hibákat leszámítva..pl:kicsit elkényeztetett és néha durci
Iniestának sikerültek is...Lyonel írta:Szerintem jó volt Deco a meccsen, ráadásul Iniesta is esernyőzgetett rendesen, ettől még nem volt rossz egyik sem.
Deco-Henry, remélem h ez nem fog megtörténniLyonel írta:Mostanában látványosan játszik, igaz sokszor már korábban is megtette, és még fél éve arról volt szó, hogy esetleg Deco-Henry csere lenne... Szerintem hasznosabb láncszeme a csapatnak annál, hogy eladjuk és szerencsére ma már ez senkinek nem fordul meg a fejében!
Nemcsak mi, de a szakírók is másképp látták...Rapika írta:Milan elleni meccsről:
Sztem közel nem volt a meccs embere!
Idegesítő volt a hülye oxizása,mikor tökéletesen meglehetett volna oldani 1 1xű passzal...el is vesztettük belőle a labdát...
És zavart a sok emelgetése is..
Pl.Iniesta letette neki,beindult,Deco meg tök fölöslegesen felemelte a magasba,ezek többségéből is labdavesztés lett,hiszen lekezelhetetlenek voltak 5 milanvédő között...