Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nos, ha nem fújták be lesnek, márpedig nem, akkor a szabály szerint kiállítás és 11-es. Itt nincsen mit mérlegelni, nem ebben hibázott. Az első is véleményes, mert ugyan a labdát rúgta el, de keményen beleszált Rakétába, ez igencsak veszélyes játék volt, de ezen lehet vitatkozni, hogy ért e pirosat.mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
ami pedig a bekapott gólt illeti, egy hiba jár a védelemnek is![]()
örüljünk az újabb rekordnak!!

A bíró nem igazán tudott mit csinálni. A Rakitic-esetet még lehet véleményezni, de szerintem ez lkb. olyan, mint amikor nyújtott páros lábbal csúszik be valaki és hiába találja el a labdát is repül a piros. Szinte derékmagasságba becsúszni semmi értelme. A másik pedig egyértelmű volt. Busi rúgta volna kapura a védő hátulról kihúzta a lábát. Ha ez történik előbb talán nem állította volna ki Llorrentét.mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
ami pedig a bekapott gólt illeti, egy hiba jár a védelemnek is![]()
örüljünk az újabb rekordnak!!

Szerintem akkor Messi odaáll, és ő jóeséllel belövi, mint az Arsenal ellen hidegvérrel. Szerintem a szabadok mellett ezt is gyakorolta, a csapatra is ráférne.mahitoo írta:Mindenkinek megvan a véleménye a meccsről, a bíróról, mindenről, nem is variálok vele. Viszont a büntetőinken most röhögünk, mert megtehetjük, de ez a BL-ben kegyetlenül visszaüthet.
Akkor nem csak en erzek igy a meccs utan, megnyugodtam..Messias2 írta:Élvezhetetlen, komolytalan meccs, amit a tragikusan rosszul ténykedő játékvezető, bohockodó Neymar és Suarez, az agyatlan Rayo, illetve a megyei szintű bakikat hozó Rayo kapus tett ilyenné.
Egyedül Messi miatt volt érdemes megnézni ezt a meccset, neki voltak szép megmozdulásai.
Támadásban elég jó, a védekezésével lehetnek gondok, nehezen ér vissza miután felszaladt a támadással.ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy SR újra lehetőséget kap jhv-ként. Bár Mathieu bhv-ként való játszatásának nem igazán örülök, bízok benne, hogy hibátlanul meg fogja oldani a feladatát.
Ma nagyon fontos lenne győzni, ami ha nehezen is, de szerintem sikerülni fog.
Visca El BARCA!!!

szerintem már nincsenek tuti meccsekFeast4 írta: A tuti meccseken pihenhetne ez tény!