Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az kemény..Rotálnunk kell nekünk is, főleg az MSN-t nehogy a hajrájában sérüljenek le, vagy fáradjanak el teljesen fejben. Szerintem a Rayo ellen legalább egyiküket pihentethetnék, mondjuk Suarezt, utána meg Neymart, majd következő meccsen akár Messit.visca el barca írta:na benzema is kifeküdt egy hónapra (ami náluk több hónapot jelent)
Majd a megnyert BL-ben akarják széthajtani magukat...visca el barca írta:azt hiszem ez a videó mindent elmond a jelenlegi realrólfőleg kroost volt élmény nézni
![]()
https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/bsk2.mp4" target="_blank
Mondjuk tegnap Arda se Usain Boltnak képzelte magát mikor vissza kellett volna zárni.visca el barca írta:azt hiszem ez a videó mindent elmond a jelenlegi realrólfőleg kroost volt élmény nézni
![]()
https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/bsk2.mp4" target="_blank
A reálba szerintem nem feltétlenül vkp kell, hanem mondjuk egy olyan kp, mint Turan, aki képes rombolni és nem félti magát.Bob_Marley írta:A szerkezet valóban problémás, de pont amiatt kéne egy vkp nekik, vagy olyan aki védekezésben tud dolgozni, mert nem tudják megoldani, hogy elől hat emberből nincs labdaszerző játékosuk. Se Isco se Modric se Kroos nem az. Horvát akar, de fizikailag kevés.
Nálam nem. Szerintem ha a kp minden tagja képes kivenni a részét a támadásból és a védekezésből is,illetve csapatként működik a 11 ember,akkor nem Kroos védőmunkája miatt bukna kupát a csapat.noname írta: Támadósorból én Balet küldeném el. Bale ugyan képes lenne befutni üres területekre és tud gólerős is lenni(ugyebár nálunk is jól működik az, hogy Messi elcsal 2-3 embert, majd Neymar befut az üres területre és gól), de felállt védelem ellen nem tudom hogy menne ez a felállás. Isco sztem működne. A Malagában bizonyította h tud gólerős lenni megfelelő szerepkörben. Benzema ugye alap. Ő az a fajta csatár, aki bárkivel képes jól játszani.
Ez a kp rendben lenne, de ez is csak akkor működne, ha mindenki kivenné a részét a piszkos munkából. Márpedig amikor nézem, Kroos minimum annyira ódzkodik a piszkos melótól, mint CR. Nálunk például nagyon kellemes meglepetés Iniesta, aki ha kell képes tipikus box-to-box-ot játszani, ami pedig teljesen ellentmond az alapvető stílusának és a fizikumának. Modric tudom, hogy rengeteget melózik, legalábbis ami egy 60 kilós emberkétől telik, Matuidi no comment: Rakitic 2. Viszont Kroos nálam kérdőjel. Nálad nem?
Támadósorból én Balet küldeném el. Bale ugyan képes lenne befutni üres területekre és tud gólerős is lenni(ugyebár nálunk is jól működik az, hogy Messi elcsal 2-3 embert, majd Neymar befut az üres területre és gól), de felállt védelem ellen nem tudom hogy menne ez a felállás. Isco sztem működne. A Malagában bizonyította h tud gólerős lenni megfelelő szerepkörben. Benzema ugye alap. Ő az a fajta csatár, aki bárkivel képes jól játszani.daffy írta:Szerintem a védelemmel alapvetően nem lenne baj. A kp-ra nekem még mindig az álmom egy Matuidi. Elöl meg ugye Cr-nek el kell mennie és nem lenne baj,ha Bale sem maradna ott,de CR az égető kérdés.
így képzelem el: kapus-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Matuidi-Kroos-Modric-Isco-Bale-Benzema.
Isco-nak odaadnám Cr helyét a csapatban,bizonyítson egy évet. Mindenképp úgy gondolom,hogy Ronaldonak távoznia kell és Isco ne a kp hármas egyikében helyezkedjen el. Ronaldo árából meg kijönne a Matuidi-Vidal kettős,de talán még a Matuidi-Reus kettős is. A baj nem Zidane-nal van,hanem Flo papával még mindig. Meg hogy ez nem csapat,hanem 11 játékos,akik vagy villannak vagy buknak. Mindenesetre jól fizetett a "Real nem nyer" opció a mixen (1,9)
Köszönöm.Nero. írta:- Szerintem Mourinho Realja sokkal erősebb volt mint Ancelottié, Benítezé vagy épp Zidané.
.
Szerintem semmivel. A brazil Ronaldo sokkal többet elérhetett volna a karrierje során, ha a sérülések terén szerencsésebb. Így is legfeljebb egyenlőségjel kerülhet a két játékos közé ami a teljesítményt illeti. Annyiban nehéz összehasonlítani őket, hogy más a posztjuk. A brazil tipikus 9-es volt, mint Benzema vagy nálunk Suárez, CR viszont inkább szélső/szélső támadó.recrea írta:Ez eddig oké, ezzel én is így vagyok, de magyarázd el kérlek, h mitől jobb játékos a brazil Ronaldonál?
Ez eddig oké, ezzel én is így vagyok, de magyarázd el kérlek, h mitől jobb játékos a brazil Ronaldonál?Kovbal88 írta:Nem irónia. Szerintem remek játékos az eredményei is ezt mutatják, más kérdés, hogy számomra Ronaldinho a legjobb. Mint focista bőven letett annyit az asztalra, hogy elismerjem.recrea írta:Nyugtass meg, h ez csak irónia...