visca el barca írta:jó hogy így összeszedted a szegedet. elég merész, hogy a keret felét lecserélik.
a beálló poszt érdekes lesz. vranjest nem tudom miért engedik el (hova megy?), azt meg főleg nem h miért gaber jön a helyére. bár én csak a két szegedi elleni montpellier meccset láttam, de nem tűnik túl nagy erősítésnek. az is lehet hogy csak védekezni jön? bánhidi viszont nagy erősítés, ha nem építik le, akkor óriási klasszis lehet. zubai meg már egyre inkább kikopik, őt sztem már csak a szíve viszi...
bombac meg... nem hinném h kitáncolhat a kielcei szerződésből, ők sem hülyék annyira h ezt engednék.
Merész, de a Pastor érában eléggé megszokott, hiszen ha visszanézzük az elmúlt évek uborkaszezonjait, nagy volt a mozgás Szegeden!
Viszont most úgy érzem, hogy kell is a változtatás, hiszen a szeged az adott kerettel elérte a benne lévő potenciált, egyszerűen nincs benne több! Megbyerték az ehf kupát, valamint otthon egyszer-egyszer el tudnak kapni egy kielt, vagy egy Kielce szintű csapatot, ennyi van/volt bennük!
Egy fiatalabb jobb erőkből álló csapattal több lehet a szegedben, és szerintem fejlődni is fognak!
Vranjesről sokat nem hallani, még pletyka szinten sem, de val'szeg ha távozik, akkor nem marad
Magyarországon!
Gaber szerintem nagyon berobbant, asszem 3 éve éve vitte el a francia csapat valenjéből, és felépítette magát rendesen(nem tudom mit, de a szlovénok valamit nagyon jól csinálnak up szinten eszméletlen válogatottjuk lett) szerintem ő támadni (is)fog, Zubai már az utolsókat rúgja szegeden... Bánhidi szerintem a bajnokságban, és a kupában juthat majd nagyobb szóhoz , még az európai kupaporondon először kevesebb szerep jut majd neki!
eszméletlen adottságokkal rendelkezik a srác, ő egy nagy erőssége lesz a válogatottnak!