Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg inkább vonatkoztasson el a futballtól egy kicsit, minthogy egy leharcolt, motiválatlan Neymar térjen vissza nyáron a klubhoz. Mellesleg honnan veszitek, hogy ilyen ramaty állapotban jött vissza tavaly nyáron? A teljesítménye nem ezt igazolta, én inkább kisimultnak láttam, mint félrészegnek meg dagadtnak.roby122 írta:Inkabb focizzon egesz nyáron, mint ami tavaly volt, hogy részegen jött orvosira meg eddzésre plusz 5 kilo felesleggel.
Csak aztán nehogy sértődés legyen belőle....palesz77 írta: "Szabadságon" vannak a srácok, Luis is Liverpoolban volt a napokban. Neymar meg a nővére szülinapjára ment haza, előtte beszélt Luchoval és a 4 kapitánnyal is róla.
Az meg vicc lesz, ha elengedjük mindkét tornára, ennyire nem lehet hülye a klub. Szerintem pótolhatatlan jelenleg ő is, de azért ahhoz még egy senki, hogy a klub ugráljon aszerint ahogy ő fütyül.. Mondjuk szerencsére erről semmi hír nincs is, csak arról, hogy 1 tornán vehet részt. Szerintem is olimpia lesz belőle amúgy, de emlékezzünk Leonak is milyen jót tett, hogy anno elmehetett, egész szép évet rittyentett utána 08/09-ben..
"Szabadságon" vannak a srácok, Luis is Liverpoolban volt a napokban. Neymar meg a nővére szülinapjára ment haza, előtte beszélt Luchoval és a 4 kapitánnyal is róla.Nero. írta:Ja egyébként jelenleg is odahaza bohóckodik.
Most volt tavaly Copa. Hazai Olimpia azért elég ritkán van.visca el barca írta:hát én nem tudom, sztem egy olimpiának semmi respetje nincs, soha nem is volt. elleben egy d-a-i focistának a copa olyan mint egy eu-snak az eb...
Szerintem Neymar is inkább az Olimpiát választaná.visca el barca írta:Ha választásra kényszerülne, inkább az olimpián, mint a két hónappal korábbi Copa Americán játszatná Neymart Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
„Nehéz választani, de úgy vélem, az olimpia az elsődleges, mivel az az egyetlen, amelyet Brazília még nem nyert meg, ráadásul itthon játszunk.” – nyilatkozott az Esporte televízióban.
A klubnál is ez a terv, elvileg megmondták már neki is meg Dungának is több hete. Nem tudom mit erősködnek, logikusan végig kéne gondolni csak. A kettő együtt nem fér bele, ha klubszinten is akar teljesíteni valamit..visca el barca írta:én sem engedném el, csak az egyikre.
Nem feltétlenül játszik rosszul, csak nagyon nagyra tette a lécet és ezt a teljesítményt nehéz, ha nem lehetetlen huzamosabb ideig fenntartani. Messinek is volt gyeengébb időszaka, most pedig egyértelműen kiemelkedik az MSN-ből.corol írta:Szerintem nem kell félteni a fiút, mindenkinek vannak rosszabb meccsei, netán periódusai, ez az MSN, de az egész csapat többi tagjáról is elmondható. Lehet, hogy a Sevilla ellen már Ő lesz a "number one."