Blue Mountain State: The Rise of Thadland
Ha nem néztem meg a sorozatot 20-szor, akkor egyszer se, hihetetlenül vártam már a filmet.
Nagyon sajnálom, hogy végül nem jött össze, amit ígértek, hogy a filmet ugyanazokon a helyszíneken forgatják, mint a sorozatot. Lehet, hogy ezért, de nekem annyira nem jött át a feeling.
A gusztustalankodást viszont, mivel "szabad kezet" kaptak a készítők szerintem túlzásba vitték.
Nem olyan felhőtlen szórakozás, mint a sorozat, hanem a film vége felé már valami drámát is megpróbáltak belecsempészni, ami nálam csak azért működött, mert a sorozat és a karakterek nagyon "hozzám nőttek".
Viszont annyi mindent akartak belegyömöszölni (történet, nosztalgia, agymenés, dráma, drogok, csöcsök stb.), hogy kicsit értetlenül ültem a film végén.
Nézhető, de nincs meg bennem az, mint pl. a Törtetők film után, hogy akár már másnap meg tudnám nézni mégegyszer.
A régi karakterek visszahozását szerintem nagyon elbaltázták, Craig-é még okés, de Radon csak úgy hirteen megjelenik 2 jelenetre 2 mp-ig.
Azt híresztelték, hogy ha a film siker lesz, akkor lehet visszahozzák a sorozatot (amire kíváncsi lennék, mert a karakterek mostmár úgyahogy le lettek zárva), de lehet jobb, hogy úgy csinálnak sorozatot, hogy vannak fölöttük fejesek, és tudják, hogy nem lehet minden elmebetegséget belerakni