Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No offense de ha gimnáziumba jársz minimálisan tudni kéne ilyet. Amúgy meg természettudományos tárgyakból a mostani órák 1,5-szerese kéne annyira kevés van belőlük. Inkább az ilyen ének, rajz, meg a többi tárgynak kéne csökkenteni az óraszámát.De kovalens kötés az van...
Ja meg a jó édes anyukáját. neki van csak igazán felelőssége!Victor_Valdes írta: illetve az akkori számvitel tanárom: "minek dolgozzak közgazdászként, ha itt is jól keresek, felelősségem pedig egyenlő a nullával?"
Továbbá milyen rossz a helyzet hiszen mennyien nem mentek be tegnap suliba, de kérdem én ez egy ürügy a lógásra vagy tudják is hogy miért álltak ki a diákok? Nem egy videó bizonyítja amikor diákok adnak interjút hogy fogalmuk sincsen, csak hajtogatják azokat amiket a cikkek címében elolvastak, mert ügye végig olvasni fárasztó.Azt pedig külön undorítónak találom, hogy a szülők a saját politikai hovatartozásuk miatt nem küldték a gyereküket iskolába tegnap. Igazi példamutató magatartás. A gyerekek kockásinges tanárokat támogató dolga pedig..maradjunk annyiba, hogy a 90%-ának fogalma nincs a valódi életről, annak gondjairól, semmiről, mert telibesza.rja az iskolát meg mindent, amíg apuci meg anyuci gürcöl, hogy meglegyen mindene. Nem szeretnék általánosítani, de nekem ez jött le a 4 éves középsulis karrierem alatt, ráadásul nagy sokaságból vonhattam le a következtetést, mert 1200-an jártunk abba a középsuliba.
Nem baj én köszönöm, korrekt kompetens véleménynek látszik.Biztos vagyok benne, hogy összevissza lett, nem igazán van időm most írni, csak ez a téma mindig felnyomja az agyvizem, ahányszor találkozom vele. Az oktatás sz.r volt 10 éve is és minden bizonnyal az lesz 10 év múlva is. Alapjaiban kellene az egészet megreformálni, nem toldani-foldani, ahogy az utakat szokás (látjuk mennyi haszna van annak is).
Tipikus, semmitmondó, hamar elfelejted dal. Egy rakás ilyen lesz.Bob_Marley írta:Na Freddie-Pioneer ? Vélemények?
Szerintem kicsit karcos a csávó hangja, de szerintem jó kis nóta. Jó a szöveg, dallamban van erő.
Egyetértek csababarca-val, tucatzene.Bob_Marley írta:Na Freddie-Pioneer ? Vélemények?
Szerintem kicsit karcos a csávó hangja, de szerintem jó kis nóta. Jó a szöveg, dallamban van erő.
Köszönöm, ha átlagoltál, az tökéletesen megfelel!Tim írta:
Én is kitöltöttem. Az a bizonyos 11. kérdés azért nehéz, mert a mindennapokra más kategóriájút választok, mint mondjuk ünnepre, vagy esetleg ajándékba. De próbáltam valamiféle átlagot számolni
Engem a szöveg amúgy is általában jobban megfog, s szerintem az egész jó.csababarca írta:Tucatzene, tucatelőadóval.
De ezen az eurovizos bohockodason nem ez szamit, kimehetek en is 3 percig két kavicsot ütögetnék egymáshoz, semmivel se lenne kevesebb esélyem jó helyezést elérni.
Én is kitöltöttem. Az a bizonyos 11. kérdés azért nehéz, mert a mindennapokra más kategóriájút választok, mint mondjuk ünnepre, vagy esetleg ajándékba. De próbáltam valamiféle átlagot számolnigeridoss írta:Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. 26 év felettiek legyenek már oly kedvesek, és töltsék ki a kérdőívemet a magyarok borfogyasztási szokásairól.
(azért 26 éven felülire van szükségem, mert 18-26 évesek adják a megkérdezettek 76%-át, ezt szeretném kicsit kozmetikázni)
Köszönöm előre is, nagy segítség lenne!
Tivornya írta:
Szerk.: lehet, hogy ez nekem azért lehetetlen kérdés, mert alkalmi kortyolgató vagyok és nem minden nap a szájízem szerinti iszogató?
geridoss írta:Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. 26 év felettiek legyenek már oly kedvesek, és töltsék ki a kérdőívemet a magyarok borfogyasztási szokásairól.
(azért 26 éven felülire van szükségem, mert 18-26 évesek adják a megkérdezettek 76%-át, ezt szeretném kicsit kozmetikázni)
Köszönöm előre is, nagy segítség lenne!
Értem!csababarca írta:Általánosságban szeretem a sportágat, de a Veszprémnek szurkolok úgy alapjávan véve, meg a Barcának. (Barcelonát mint sportegyesületet szeretem, kosár is ide tartozik)
Nőknél inkább Győr, de a Fradit is szeretem, illetve a klubot gyűlölöm, de a játékosait főleg most nagyon kedvelem. Szeged is ez a kategória, nemzetközi szinten természetesen szorítok nekik, de itthon inkább Veszprém. (amikor szerbekkel volt tele, abból is az aljasabb fajtából,akkor nem tudtam nekik drukkolni sehogy.)
De mindent megnézek,ami kézilabda, férfit jobban szeretem, de női se rossz azért.
Válogatott szinten a magyar mellett a férfiaknál franciákat szeretem, dánokat, spanyolokat, nőknél norvégokat, románokat...persze csak ha nem velünk játszanak.
Általánosságban szeretem a sportágat, de a Veszprémnek szurkolok úgy alapjávan véve, meg a Barcának. (Barcelonát mint sportegyesületet szeretem, kosár is ide tartozik)Castiel írta: Van kedvenc csapat, vagy csak úgy általánosságban szereted a sportágat?
Egy Barca kézi meccset láttam élőben a Zagreb ellen.Kosár meccsen viszont sokszor,legutób a Barca-Laboralt,néztek is a szurkolok amikor Hanga Ádám aláírta a magyar zászlómat.Castiel írta:Ezt most úgy kiragadtam!csababarca írta:...Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk...![]()
Tényleg hiányoznak a jó kézilabdás beszélgetések a fórumról! Most már tudom h rajtam kívül van még aki szereti a kézilabdát! (legalábbis feltételezem)
Van kedvenc csapat, vagy csak úgy általánosságban szereted a sportágat?
Van itt még egyCastiel írta:Ezt most úgy kiragadtam!csababarca írta:...Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk...![]()
Tényleg hiányoznak a jó kézilabdás beszélgetések a fórumról! Most már tudom h rajtam kívül van még aki szereti a kézilabdát! (legalábbis feltételezem)
Van kedvenc csapat, vagy csak úgy általánosságban szereted a sportágat?