Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat

Remélem Arda ma végre mutat valamit. Gondolom ő lesz Iniesta helyén, Robi meg majd besegít a jobboson védekezni.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Arda - Messi Suarez Neymar

A 16/17-es szezontól a spanyoloknál is jobb lesz azért kicsit az eloszlás. A Barca és a Real természetesen továbbra is jóval több pénzt tesz zsebre, mint a többiek, de a kis csapatoknak az a +15 millió sokat segíthet.Bob_Marley írta:A Ligában a közép és legfőképpen a kis csapatok nevetségesen kevés pénzt kapnak a TV bevételekből. Másrészt viszont félő, hogy a nagy bevételt megint a nagyok teszik zsebre.....

Ez igaz, de páran itt olyan dolgokon pörögnek már hogy mennyi legyen pl az Atletico meccsén és így tovább. Én kicsit erre is utalva írtam, hogy senkit nem érdekel mi történik másutt. Minden meccsen gyűjtögetünk akár "kanári-szigeteki" módon és keine panik.S.Agüero írta:Miért, eddig is mindig magunkra kellett figyelnünk.Messze még a vége, de innentől tényleg semmi másra nem kell figyelni csak saját magunkra. Szorgos hangyaként gyűjtögetni a pontokat és eljön a kánaán.![]()
Amúgy innen már behúzzuk, ha nem, akkor nem is érdemeljük meg.

Miért, eddig is mindig magunkra kellett figyelnünk.Messze még a vége, de innentől tényleg semmi másra nem kell figyelni csak saját magunkra. Szorgos hangyaként gyűjtögetni a pontokat és eljön a kánaán.
Kétlem, hogy húsz csapat lett volna akkoriban.zsoltfree írta:
Fewest league goals conceded in a season: 15, Real Madrid (1931–32)[citation needed]
- Azért ezt csak nem csinálja meg a ATM