Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.29. 16:10:57

visca el barca írta:na benzema is kifeküdt egy hónapra (ami náluk több hónapot jelent)
Az kemény..Rotálnunk kell nekünk is, főleg az MSN-t nehogy a hajrájában sérüljenek le, vagy fáradjanak el teljesen fejben. Szerintem a Rayo ellen legalább egyiküket pihentethetnék, mondjuk Suarezt, utána meg Neymart, majd következő meccsen akár Messit.
Tényleg nagyon jól jön ez a bajnoki jelentős előny, mert legalább tudunk pihentetni, persze ésszel, azért még nincs kézben a trófea, de könyebb dolgunk van mint tavaly.

Amúgy lehet gonosz vagyok, de egyre jobban szeretném hogy megkapjuk a Real Madridot március 18-án, de valószínű úgyis az lesz hogy mi megkapjuk a Bayern/PSG(vagy Chelsea)/-t, ők meg a Benficát :D
Bár azt se bánnám, ha a Bayern lemeccselné a Reallal.

Persze kockázatos lenne a Real ellen, mert azért sosem szabad leírni őket, de jó előérzetem van az ellenük lévő párharcról, decemberi sorsoláson is hasonló érzésem volt és nagyon szerettem volna hogy az Arsenalt kapjuk, ami azért szintén kockázatos de úgynéz ki hogy bejött, szóval örülök neki, mégha a lehetséges csapatok közül a legnehezebbek egyikét kaptuk =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.29. 15:51:31

na benzema is kifeküdt egy hónapra (ami náluk több hónapot jelent)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.29. 14:41:37

Ezen is látszik, hogy mennyire hiányzik Di Maria pl, aki hajtott rendszeresen, és a 2014-es sikereikben is oroszlánrészt vállalt.
Rengetegszer hajtott, ellenünk is a legveszélyesebbek egyike volt, aztán szídták odaát sokan, hogy mennyire nagy áruló amiért fizetésemelést és több megbecsülést szeretne, mikor kb az egyik legkevesebbet kapta, valami évi 3 milliót ha jól emlékszem, miközben akik sokkal kevesebbet hajtottak azok a dupláját, nem csoda hogy elégedetlen volt... =D>

Amikor eladták, én kifejezetten örültem, mondtam is valamikor, hogy James lehet technikás, meg nagy sztár, de annyit nem fog melózni mint Di Maria tette, és ez nagyon fog hiányozni a Realnak.
Hát nem gondoltam volna, hogy azóta semmit sem nyernek, és jóesélyük van arra hogy idén se nyerjenek semmit... :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.29. 12:11:37

visca el barca írta:azt hiszem ez a videó mindent elmond a jelenlegi realról :lol: főleg kroost volt élmény nézni :lol:

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/bsk2.mp4" target="_blank
Majd a megnyert BL-ben akarják széthajtani magukat...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.29. 11:25:34

visca el barca írta:azt hiszem ez a videó mindent elmond a jelenlegi realról :lol: főleg kroost volt élmény nézni :lol:

Mondjuk tegnap Arda se Usain Boltnak képzelte magát mikor vissza kellett volna zárni. :D

Amúgy pont erről volt szó, hogy egész egyszerűen átrohannak rajtuk és még ezt tetézi egy-két ilyen szituáció, hogy lusták visszazárni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.29. 10:57:06

azt hiszem ez a videó mindent elmond a jelenlegi realról :lol: főleg kroost volt élmény nézni :lol:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.28. 13:08:01

Klasszikus vkp amúgy sincs, de akkor úgy fogalmazok, hogy olyan, amit te is írtál hogy aki védekezésben is hozzátud tenni. Nálam ez továbbra is Casemiro lenne náluk jelenleg, mert amit elől esetleg kevsbé tud megoldani azt hátul kompenzálja és kitudják egészíteni egymást a Kroos-Modric sorral. Ész, fizikum, pontosság. Isco-James stb rohangál, de nem labdát nem igazán tud szerezni.

De olvasni kikkel hozták őket szóba, hát Hazard stb emberek remek játékosok, de a problémát nem tudnák megoldani, előbb hoznám Matuidit mint Aube azt se tudom hogy írják embereket. :D
Kép
Kép
Kép
Mascherano
Jugador del Barça

2016.02.28. 11:50:02

Bob_Marley írta:A szerkezet valóban problémás, de pont amiatt kéne egy vkp nekik, vagy olyan aki védekezésben tud dolgozni, mert nem tudják megoldani, hogy elől hat emberből nincs labdaszerző játékosuk. Se Isco se Modric se Kroos nem az. Horvát akar, de fizikailag kevés.
A reálba szerintem nem feltétlenül vkp kell, hanem mondjuk egy olyan kp, mint Turan, aki képes rombolni és nem félti magát.
Més que un club !
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.28. 11:30:36

A szerkezet valóban problémás, de pont amiatt kéne egy vkp nekik, vagy olyan aki védekezésben tud dolgozni, mert nem tudják megoldani, hogy elől hat emberből nincs labdaszerző játékosuk. Se Isco se Modric se Kroos nem az. Horvát akar, de fizikailag kevés.

Mezőnyfölény meg olyan, hogy én végig úgy éreztem ezt a meccset az Atletico kontrollálja. Nem a labda megszerzése vagy birtoklása miatt van nálad a staféta bot. A matracosok diktálták a tempót még labda nélkül is. Az hogy nem hagytak területet és egészen elképesztő módon mozogtak együtt az nem újdonság, de mikor feljebb léptek ugyanezt megoldották a túloldalt is, s a Real nem tudta kihozni a labdát és nyomást gyakoroltak labda nélkül is az Atletico játékosai. És minden megszerzett labdában potenciális veszély volt, mert Torres is nem egyszer megindult vagy legalábbis volt területe. Tisztán emlékszem, hogy már az első félidőben is két kiugrása volt, egy les, meg egy olyan mikor lesre futott mert nem jött a labda és talán Augusto volt az akinek passzolni kellett volna és felismerte hogy les és mást választott. Szóval végig az volt, amit az Atletico akart és kis túlzással ők döntötték el, hogy melyik térfélen legyen játék. Koke nagyot játszott, s a folyamat elmozgásaival, kis passzaival mindig tudott a társának annyi helyet biztosítani, hogy "kényelmesen" tudjon következő passzt adni.

És a vicc az hogy így is ha Godín egyéni hibája után Ronaldo beveri a helyzetét akkor meg lehet nyer a RM. :D De ez egy ilyen játék, itt olyan szintű csapatok vannak, hogy 1 hiba az 1 gól (lehet). De én végig úgy láttam, hogy itt Simeone brutál mód változtatta a ritmust és ezzel nem tudott a Real mit kezdeni.

Bale meg nagyon fontos elem lehet nekik, én őt egyáltalán nem küldeném el. Ha persze jön egy giga ajánlat mondjuk Manchesterből akkor más a szitu. :D
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.02.28. 11:27:48

noname írta: Támadósorból én Balet küldeném el. Bale ugyan képes lenne befutni üres területekre és tud gólerős is lenni(ugyebár nálunk is jól működik az, hogy Messi elcsal 2-3 embert, majd Neymar befut az üres területre és gól), de felállt védelem ellen nem tudom hogy menne ez a felállás. Isco sztem működne. A Malagában bizonyította h tud gólerős lenni megfelelő szerepkörben. Benzema ugye alap. Ő az a fajta csatár, aki bárkivel képes jól játszani.
Ez a kp rendben lenne, de ez is csak akkor működne, ha mindenki kivenné a részét a piszkos munkából. Márpedig amikor nézem, Kroos minimum annyira ódzkodik a piszkos melótól, mint CR. Nálunk például nagyon kellemes meglepetés Iniesta, aki ha kell képes tipikus box-to-box-ot játszani, ami pedig teljesen ellentmond az alapvető stílusának és a fizikumának. Modric tudom, hogy rengeteget melózik, legalábbis ami egy 60 kilós emberkétől telik, Matuidi no comment: Rakitic 2. Viszont Kroos nálam kérdőjel. Nálad nem?
Nálam nem. Szerintem ha a kp minden tagja képes kivenni a részét a támadásból és a védekezésből is,illetve csapatként működik a 11 ember,akkor nem Kroos védőmunkája miatt bukna kupát a csapat.
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.28. 11:24:41

Ha magában nézzük a meccset, akkor szerinem ez az eredmény 10 esetből 1× lett volna tragédia a szurkolók szemében, mert eddig fordítva volt a szereposztás, beleférhetne. A legnagyobb tragédia viszont az, hogy ez egy tendencia szerves része és senki nem látja az alagút végét, amíg Flo a masiniszta.
A védelem rendben, a középpályára minőségi játékosok vannak. A támadó szekcióban szerinem Bale-re kéne alapozni és őt nyomatni CR posztján,jobboldalon meg szerintem elbírná a csapat valamelyik ifjú tehetséget is. James egy vicc, nem is tudom, hogy 1 lábbal hogy lett belőle labdarúgó, ráadásul a legmagasabb szintre jutva :shock: Emellett a csapatvédekezést kellene rendbe vágni, amit az ominózus középpályásokkal és a támadókkal kell kezdeni mert nem hinném, hogy a védelem megerősítését egy emberevő vkp megszerzésével lehetne megoldani, hanem inkább az első két taktikai sor összefésülésével.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
noname
Llegenda del Barça

2016.02.28. 11:24:18

daffy írta:Szerintem a védelemmel alapvetően nem lenne baj. A kp-ra nekem még mindig az álmom egy Matuidi. Elöl meg ugye Cr-nek el kell mennie és nem lenne baj,ha Bale sem maradna ott,de CR az égető kérdés.
így képzelem el: kapus-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Matuidi-Kroos-Modric-Isco-Bale-Benzema.
Isco-nak odaadnám Cr helyét a csapatban,bizonyítson egy évet. Mindenképp úgy gondolom,hogy Ronaldonak távoznia kell és Isco ne a kp hármas egyikében helyezkedjen el. Ronaldo árából meg kijönne a Matuidi-Vidal kettős,de talán még a Matuidi-Reus kettős is. A baj nem Zidane-nal van,hanem Flo papával még mindig. Meg hogy ez nem csapat,hanem 11 játékos,akik vagy villannak vagy buknak. Mindenesetre jól fizetett a "Real nem nyer" opció a mixen (1,9)
Támadósorból én Balet küldeném el. Bale ugyan képes lenne befutni üres területekre és tud gólerős is lenni(ugyebár nálunk is jól működik az, hogy Messi elcsal 2-3 embert, majd Neymar befut az üres területre és gól), de felállt védelem ellen nem tudom hogy menne ez a felállás. Isco sztem működne. A Malagában bizonyította h tud gólerős lenni megfelelő szerepkörben. Benzema ugye alap. Ő az a fajta csatár, aki bárkivel képes jól játszani.
Ez a kp rendben lenne, de ez is csak akkor működne, ha mindenki kivenné a részét a piszkos munkából. Márpedig amikor nézem, Kroos minimum annyira ódzkodik a piszkos melótól, mint CR. Nálunk például nagyon kellemes meglepetés Iniesta, aki ha kell képes tipikus box-to-box-ot játszani, ami pedig teljesen ellentmond az alapvető stílusának és a fizikumának. Modric tudom, hogy rengeteget melózik, legalábbis ami egy 60 kilós emberkétől telik, Matuidi no comment: Rakitic 2. Viszont Kroos nálam kérdőjel. Nálad nem?
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2016.02.28. 10:25:53

Szerintem a védelemmel alapvetően nem lenne baj. A kp-ra nekem még mindig az álmom egy Matuidi. Elöl meg ugye Cr-nek el kell mennie és nem lenne baj,ha Bale sem maradna ott,de CR az égető kérdés.
így képzelem el: kapus-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Matuidi-Kroos-Modric-Isco-Bale-Benzema.
Isco-nak odaadnám Cr helyét a csapatban,bizonyítson egy évet. Mindenképp úgy gondolom,hogy Ronaldonak távoznia kell és Isco ne a kp hármas egyikében helyezkedjen el. Ronaldo árából meg kijönne a Matuidi-Vidal kettős,de talán még a Matuidi-Reus kettős is. A baj nem Zidane-nal van,hanem Flo papával még mindig. Meg hogy ez nem csapat,hanem 11 játékos,akik vagy villannak vagy buknak. Mindenesetre jól fizetett a "Real nem nyer" opció a mixen (1,9)
noname
Llegenda del Barça

2016.02.28. 08:56:57

Ritkán nézek Real meccset(általában pont akkor lőnek gólt amikor átkapcsolok :lol: ), de van abban vmi, hogy a gond nem a vkp hiánya. Nálunk sincs ilyen. A gond a munkamegosztás, a labda nélküli mozgás. Pár példa: Busquets aligahnem kevesebb becsúszó szerelést mutat be, mint bárki a csapatban, de ott van a szükség szerint a védelemből kilépő Masch, Rakitic, idén pedig Iniesta is, aki a helyzettől függően vkp posztra kerülhet és nem is féltik magukat. Hasonlóan Alves sokat segíti a támadásokat, de mögé azonnal kizár Rakitic, vagy kitolódik szélre Pique, akit 1 v 1-ben max akkor verhetsz meg, ha kiszorítod magad szélre, eközben pedig Busquets felveszi a középső védő posztját. Nálunk látszik a tudatos labda nélküli mozgás, nagyon szépen tudja mindenki a szerepét. Támadásban ugyan ez. Mindig van 2-3 ember, aki húzza szét a védelmet, üresbe mozog, lehetőséget teremt. Mindenre van A és B terv is mind védekezésben, mind támadásban. Nem véletlen, hogy az új játékosok eleinte nagyon idegen testként mozognak. A Realnál ezt nem látom.

Az Atma góljánál pl Filipe Luis üresbe futása volt a kulcs. Érdemes megnézni, hogy amikor indul a támadás, legalább 2 Realos FL elé érhetne, nem is kevéssel, de azok lazán kocognak, meg se próbálnak visszazárni. Nem is tudom ki a két delikvens, mert nem alegjobb minőségű a visszajátszás, de ilyenért nálnuk kb mindenki küldené a pokolba Alveséket.

Katt
A Fifa egy szégyen
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.28. 08:51:48

kapcsolódnék egy gondolat erejéig csababarcához:
kissé keverve volt alább az egyéni képesség és a taktikai-csapat teljesítmény. az én véleményem az, hogy a Real tegnap kifejezetten taktikai vereséget szenvedett!
nem igaz az a tétel, hogy a Kroos-Modric-Isco hármas nem tudvédekezni tudnak és meg is teszik, ha ez a taktikai utasítás feléjük. még azt is hozzá tenném, hogy ez a hármas nagyon erős világviszonylatban is.
az is látható volt, hogy a hazaiak tegnap is képesek voltak hosszú ideig nyomás alatt tartani a matracosokat, hosszú percekig nyomasztó mezőnyfölényt alakítottak ki (kérdezem ilyenkor mi a gond a középpályás védekezéssel? semmi.) a baj éppen itt van ! a Real ahhoz van szokva, hogy az ellenfeleknek nincs támadó kapacitása, mert be vannak szorítva, mert döntő mezőnyfölényt kell elszenvedniük.
tegnap két dologban tévedtek: volt a pályán támadó kapacitás(is!! időnként) a védekezés minősége pedig még számukra is szokatlanul magas volt.
a taktikai tévedés pedig az volt, hogy túlzásba vitték a monoton nyomást, saját magukat altatták el az esetleges a várható!! támadásokhoz szükséges - legyen: csapatvédekezést illetően.
a másik ebből következett: elvesztették a szabad területeket, elvesztették a legjobb sanszukat: a kontra támadások lehetőségét.
újra hangsúlyozom továbbá: ez egy egy gólos vereség volt egy nagyon erős csapat ellen nem kellene nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki. azt pedig, hogy Zidan első néhány meccse sétagalopp volt mindenki tudta előre.
Leon
Director del Fútbol

2016.02.28. 08:47:09

Az utóbb jó pár év legerősebb és egyben legkellemetlenebb Realja szerintem a Nyunnyiós madrid volt. A 11-12es szezont gólt gól és pontrekorddal nyerték meg és volt kb 3 vereségük egész évben. A Bl-t is simán behúzhatták volna ha nem alszanak el a Dortmund elleni 1. meccsen.
A mostani Real sokkal szimpatikusabb! :mrgreen:
Remélem azért egy EL hely kijut nekik az idény végére! :lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.27. 23:42:07

Fúúú ez a Hámesz jól tolta ma, láttam egy videót olyan címmel. hogy James vs Atleti, még egy egész komoly pörgős számot is is alá tettek, nagyon komolyan gondolhatták, viszont a felvételen egy jó megmozdulása nem volt, 1 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor ért jobb lábbal a labdához...Darabos a mozgása és túlságosan kiszámítható, ezért szerelték le a meccsen olyan sokszor, de úgy általában is.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.27. 22:27:54

Attól függ a teljesítményt hogyan értelmezzük, "tudásteljesítmény" vagy "eredményteljesítmény".
Mert ez utóbbiban Cé messze felülmúlta, még VB cím nélkül is.
Tudás más tészta, szerintem is nagyobb tudású volt Ronaldo, de sajna ahogy írták is alattam, sérülések miatt nem teljesedhetett ki hosszútávon. :cry:

Real kp meg ahogy Palesz is írja, nem azért rossz mert nincs benne egy ütő vkp, hanem mert az egész csapatszinten bukik el.
Nálunk sincs kimondott pitbull,csúszómászó,rúgó törő vkp, mégis erős és kemény a kp. Mert jó az összhang, jól segítenek be egymásnak.
Ezen múlik, játszhatna ott Casemiro, de nem oldaná meg a problémát. Még egy csúcs Viera is necces,hogy tudna segíteni, rövidtávon lehet, de hosszútávon ennél több kell egy csapat sikerességéhez.

Elő lehet venni Mourinhot is, hogy alatta milyen erősek voltak, lehet, de mégsem nyertek sok mindent, szóval hiába igazolhatott ő, egy bajnokságra futotta, meg egy spanyol kupára. Nem sok egy bitang erős reáltól, amit utólag bemondunk róla.
De az igaz,hogy volt elképzelés és koncepció. Csak ami pozitívat adott nekik Mourinho, azt elvette máshonnan, ezért nem volt maradása. És a BL címhez persze,hogy volt köze, de hozzátette a magáét Ancelotti is, mert annak a realnak akkor egy ilyen edző kellett. Meg egy lesajnált DM-et felhúzott egy nagyon jó szintre, és helyet csinált neki, ahol ficánkolt.

Szóval szerintem oda-vissza működik, hogy ki kinek mit köszönhet.
Mert az én véleményem meg az,hogy ha marad Mou, akkor bizony nincs 10. Vele nem ment volna, ez látszott az utolsó évében.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.27. 22:22:21

Nero. írta:- Szerintem Mourinho Realja sokkal erősebb volt mint Ancelottié, Benítezé vagy épp Zidané.

.
Köszönöm. :D

Viccet félre téve, annyi a különbség hogy a csávó rábökött xy-ra hogy neki az kell, mert van egy elképzelése vagy egy stratégiája hogy lehet megverni minket, hogy lehet sikert elérni. Ő neki Perez "behódolt" de az utódoknak nem. Innentől kezdve ez nem edzőkérdés, van egy állomány amelyik széthúz +szerkezeti gondok vannak + talán még fizikális gondok +egyértelmű morális. Így meg elég nehéz. Nem Zidane sara ez vagy Benitez sara, bár utóbbi szerintem legalább a védekezésüket úgy ahogy helyrerakta, de amúgy csak abban bízhatnak, hogy tehetségben jó pár csapat felé tudnak nőni, de amúgy ez hosszútávon kevés. Meg is van az eredménye a bajnoki mérlegeket tekintve.

Visszatérve a portugálra, ő neki nem derogált Khedirákat betenni vagy Pepet pl vkp-ba és társai. Nyersz vagy veszítesz ez a kettő van, nem az hogy hú de jól pörgeti a zsugát Isco meg a másik, akkor tegyük be őt. Khediráék "nem Real szint" Isco az, tessék. :D Nem szerencsétlenre akarom kihegyezni mert nem rajta múlik (bár nem kedvelem, de ezt félre teszem) hanem a gondolkodáson. Esküszöm néha az az érzésem, hogy Perez azt hiszi a 60-as éveket írjuk és 5 csatár van fent és eggyel kell többet rúgni mint az ellenfél. Nem baj ő vegyen huszadik támadó középpályást aki nem tud funi és védekezni, nekünk meg jutnak a Rakitic, Mathieu, Vidal, Arda féle "munkás" "nem Real szint" emberek.
Kép
Kép
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2016.02.27. 22:12:33

recrea írta:Ez eddig oké, ezzel én is így vagyok, de magyarázd el kérlek, h mitől jobb játékos a brazil Ronaldonál?
Szerintem semmivel. A brazil Ronaldo sokkal többet elérhetett volna a karrierje során, ha a sérülések terén szerencsésebb. Így is legfeljebb egyenlőségjel kerülhet a két játékos közé ami a teljesítményt illeti. Annyiban nehéz összehasonlítani őket, hogy más a posztjuk. A brazil tipikus 9-es volt, mint Benzema vagy nálunk Suárez, CR viszont inkább szélső/szélső támadó.
A médiában mutatott képe alapján a brazil sokkal szimpatikusabb.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.27. 22:09:10

Amíg nincs normális csapatvédekezésük, tökmindegy milyen középpályát küldenek fel. Amúgy lehet tényleg ebbe lenne a legnagyobb ráció jelenleg, de szerintem ha Casemiro helyett Kova menne fel, akkor is elegek lehetnének, ha meg lenne szervezve a védekezés.. De ehhez kellenének a támadók, normálisabb összhang a csapatrészek között, stbstb. Ettől viszont egyelőre úgy tűnik elég messze vannak.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.27. 21:57:36

------------------------Navas--------------------
--------------Pepe----------------Ramos---------
----Carvajal----------------------------Marcelo-
---------Casemiro-------Kroos-------------------
-----------------Modric----------------------------
--------Bale--------------------Isco/CR7---------
----------------Benzema--------------------------

Én csak azt nem értem, hogy miért nem próbálnak meg egy ilyen csapatot. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a mai futballban nemlehet igazi romboló védekező/labdaszerző középpályás nélkül játszani, és mindenki tudja hogy Kroos nem az. Én a helyükbe a nyári igazolásokkal kapcsolatban nem Pogbán, Augbuyemangon, meg mindenféle divatneveken gondolkodnék, hanem végre egy klasszikus VKP-ra, aki olyan mint anno Makelele volt. Mondjuk most a piacon sok nincs, de egy Matuidi-t simán bepróbálnék a helyükbe.

Di Maria eladása is mekkora ostobaság volt ... És ha megnézzük a sokat ekézett Khedira,Özil Higuain trió elég komolyan teljesít amióta eljöttek onnan. Szerintem Mourinho Realja sokkal erősebb volt mint Ancelottié, Benítezé vagy épp Zidané.

CR+James kombót a helyükbe nyáron eladnám. A védelem úgy ahogy rendben van, De Gea leigazolás teljesen felesleges lenne. Középpályára egy klasszikus VKP, meg talán egy Pogba (nem nézek Juve meccseket de azt mondják eléggé kiveszi a részét a védekezésből), és akkor mehetne egy VKP-Pogba-Modric középpályás sor. Benz és Bale teljesítménye rendben van, melléjük kéne még találni valakit, akár egy kevésbé nagy név mondjuk Silvát simán belehetne próbálni. És végre egy kis fegyelmet vinni az öltözőbe olyat, amit most tett Enrique vagy 2008-ban Guardiola. Hogy Zidane képes-e erre azt nem tudom, de lehet hogy a helyükbe nyáron megpróbálnám megszerezni Emerit.

De ez csak az én véleményem, és szerintem amíg Perez lesz hatalmon addig normális észszerű döntések nemfognak születni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.27. 21:47:48

Kovbal88 írta:
recrea írta:Nyugtass meg, h ez csak irónia...
Nem irónia. Szerintem remek játékos az eredményei is ezt mutatják, más kérdés, hogy számomra Ronaldinho a legjobb. Mint focista bőven letett annyit az asztalra, hogy elismerjem.
Ez eddig oké, ezzel én is így vagyok, de magyarázd el kérlek, h mitől jobb játékos a brazil Ronaldonál?
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.27. 21:41:36

Akkor most üzent Ronaldo Zizunak hogy kik azok akiknek pályán kell lenni mert azokkal szeret együtt játszani.Na most akkor ki az edző és ki a játékos?
noname
Llegenda del Barça

2016.02.27. 21:40:09

Semmi baj. A Real tartalákol a nyári előszezonra. Azért játszik a legerősebb csapatuk. :lol:

És van szurkoló, aki elhiszi, hogy majd ellötyögnek a pályán és a BL-ben alkotnak. Ez nem így működik. Amikor egy játékos motiválatlan és lusta, főleg amikor egy pénzmániás zsoldosbrigádról van szó, azok nem fognak hirtelen jobban játszani a nagyobb meccseken. Kis példa: Roni, Kroos, stb. pocsék minden komolyabb meccsen, miközben Messi alszik a kiesőjelöltek ellen, de érdekes módon pl az Atletico ellen a legagresszívabb játékosunk volt. Tartalékolni. Nagyon szurkolok a villarrealnak, hogy elkapják őket.

Amúgy egy kis lista. Mégis kiket vert el Zidane csapata? A szezon eleje óta visszaesett Deport, a Gijon/Granada/Espanyol kiesőjelölt-triót, az idegenben az egyik leggyengébb spanyol csapatot, a BIlbaot. Amikor összefutottak egy olyan csapattal, ami legalább képes meglepetésekre: Betis, Malaga, egyből megállt a tudomány. A Zidane eredményeit Józsi bácsi a sarki újságostól is hozta volna. Nem az edző a gond, a vezetőség, de a játékosok is. Ronaldo hulladék, Bale nem oda való, James nem nagy szám, Kroos szépen elpasszolgat, mi az ő játékáért SR-t a sárga földig lehordtuk tavaly. A fontos viszont az, ami a pályán történik, ugye zsenikém?!
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése