Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.02.27. 21:38:28

recrea írta:
Kovbal88 írta:Ronaldo, nos mikor annak idején megismerhette a nagyközönség a MU-ban, akkor ment, hogy mit akar a Ronaldo névvel hiszen már van egy fantasztikus Ronaldo. Nos neki az évek alatt sikerült, a brazilt kinőnie és jobb játékossá válnia nála. Nem nagyon tudok rá rosszat mondani, mert hatalmas játékos, ma is meg tett minden tőle telhetőt a győzelemért. Igazi sportember!
Nyugtass meg, h ez csak irónia...
Nem irónia. Szerintem remek játékos az eredményei is ezt mutatják, más kérdés, hogy számomra Ronaldinho a legjobb. Mint focista bőven letett annyit az asztalra, hogy elismerjem.
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.27. 21:28:46

Kovbal88 írta:Ronaldo, nos mikor annak idején megismerhette a nagyközönség a MU-ban, akkor ment, hogy mit akar a Ronaldo névvel hiszen már van egy fantasztikus Ronaldo. Nos neki az évek alatt sikerült, a brazilt kinőnie és jobb játékossá válnia nála. Nem nagyon tudok rá rosszat mondani, mert hatalmas játékos, ma is meg tett minden tőle telhetőt a győzelemért. Igazi sportember!
Nyugtass meg, h ez csak irónia...
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.02.27. 21:00:50

Néztem a Real-Atletico mérkőzést, először is amit Guti Úr mondott a Barcára, az teljesen igaz a Real játékosaira is. Úgyanúgy fetrengenek, dobálják magukat, haldokolnak a pályán, (pl az új gyerek a 24-es majdnem kifetrengett a stadionból, majd 10 másodperccel később már szaladt.)
Ramosnak a megmozdulásai is mind szabályosak lettek volna egy ketrecharcos viadalon. Itt nem tudom, miért kellett még rálépnie a földön lévő (talán Godin) lábára.
Ennyit Gutiról!-----------------------------------------

Ronaldo, nos mikor annak idején megismerhette a nagyközönség a MU-ban, akkor ment, hogy mit akar a Ronaldo névvel hiszen már van egy fantasztikus Ronaldo. Nos neki az évek alatt sikerült, a brazilt kinőnie és jobb játékossá válnia nála. Nem nagyon tudok rá rosszat mondani, mert hatalmas játékos, ma is meg tett minden tőle telhetőt a győzelemért. Igazi sportember!

Real Madrid, a Bernabeuba a városi rivális ellen, aki ráadásul előrébb van a bajnokságban, nincs rá szó madridi játékosnak meg kell szakadni, fel kell szántani a pályát. Ma nem tették meg ezt a játékosok, meg is van az eredménye. Egyszerűen nem pörögtek, hogy kinek a hibája azt nem tudom, nem is érdekel, de az biztos hogy Real mezben így nem lehet játszani...
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.27. 21:00:10

Nero. írta:Az örök vesztes megmondja a tutit c. rovat
Ha ennek a brigádnak a menetelése eltart még egy pár évig akkor megint fellehet készülni arra a sok "szeretetre" amit 2010-töl 2013-ig kaptunk.
Színészkedés, bírók, dopping, szerencse, a kiscsapatok lefekszenek és még a 27 másik kifogás. :D

Az lehet, hogy nem férne be ember (bár 2-3 játékost tudnék mondani), de az utóbbi 10 meccsen agyba-főbe cumiztatták őket. Ezzel a nyilatkozattal visszanyalt a fagyi, sikerült a hőn szeretett klubját fikázni, az Atleticot meg fényezni.
Forca Barca!!!!
Deus
Boixos Nois

2016.02.27. 20:56:07

:mrgreen:

Kép
KépKép
ferninho
Madridista

2016.02.27. 20:41:07

Tromort77 írta:
"I don't wanna put down any colleague, but when the best ones aren't there: Bale, Benzema..." "I like to play with Karim Bale and Marcelo, and when they aren't there, it's a lot harder." "I don't wanna say that Jese, Lucas and Kovacic aren't good, but..." "If everyone was at my level, we would be first."
Elvileg a fizikai állapotra értette, úgy, hogyha mindenki egészséges lenne mint ő...
Az lènyegtelen, azzal nem tudná a fórfórtú vonzani az embereket, hiába van minden kiforgatva.

Megkérdezték a sérültekről meg erről a helyzetről, teljesen korrekt volt mindkèt kiemelt rész amin kiakadtak egyesek.

"Csapattársak: “Nem akarok kritizálni senkit, de Benzemára és Marcelóra nagy szükség lett volna. Ha nincs a csapatban Pepe, Benzema vagy Bale, sokkal nehezebb mérkőzéseket nyernünk. Szeretek ezekkel a játékosokkal játszani, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy többiek, mint Jesé vagy Kovacic nem jók. Ott van például Danilo, aki a legjobbunk volt ma.”

Sérülések: “Nem tudom az okát. Talán az előszezonunk az. Valóban nem tudom. Ha mindenkinek olyan szinten lenne fizikailag, mint én, akkor elsők lennénk most.”

Ezt hasonlítsuk össze a fentebb említett fourfourtwo-s vmivel....
Sok köze nincs egymáshoz.

Bajnokság már règ elúszott, nem ost ment ez el, viszont Zidane alatt tudnak a fiúk felszabadultan jól jàtszani is míg Benitez alatt teljesen szenvedett mindenki.
Ebből lehet èpítkezni ès talán ezek a pofonok is segíthetnek.
BLre èn mèg látok esèlyt emiatt, mert ezt a Realt arra a pár meccsre mèg lazán össze lehet kapni.
Igazi erőfelmèrője meg Zidanenak a kövi szezon lesz nem ez.
madridista
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.27. 20:04:19

Mondjuk egyébként igaza van. Bár akkor se korrekt ilyet nyilatkozni. :roll: Remélem szép lassan elkezd botladozni az Atletico is, és akkor telibe lelehet majd adni egy-két bajnokit a BL-meccsek végett.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.27. 19:59:05

visca el barca írta:
Normandia írta:Én semmi változást nem látok a Benitez féle Reál és a Zizu irányított között
én annyi változást látok, hogy -5-ről -9/10/12-n állnak :lol:

"Egyik csapattársamat sem akarom leszólni, de ha nincsenek a pályán a legjobbak, akkor nehéz megnyerni egy meccset. Ez a tény, a realitás. Én Pepével, Karimmal, Bale-lel és Marcelóval szeretek játszani... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondjuk Jesé, Lucas Vázquez vagy Kovacic nem elég jók, mert remek játékosok ők is, csak..."

készíti elő a nyári tiplit
Azért közben mi nyertünk egy meccset pluszban mert elmaradt. :D

Ez nem edző kérdés, a rendszer rossz, de nem megyek bele, unásig tudja mindenki hogy kit tartok egyedülinek az utóbbi évekből akivel tényleg volt rendszer és szakmai munka náluk. :D És állítom hogy Ancelotti azt az egy leesett BL-t is annak köszönhette hogy még maradt belőle arra az évre is.

Lehetett volna így meg úgyis, volt itt érdekes tizi szitu is, de amiről már itt is beszéltünk, szerintem most már végérvényesen kijelenthető, hogy a legnagyobb riválisunk az utóbbi időket nézve a madridi csapat, de nem a fehér színű. Az Atletico egységesebb jobb csapat mint a Real és egyértelműek az eredmények is.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.27. 19:46:28

Normandia írta:Én semmi változást nem látok a Benitez féle Reál és a Zizu irányított között
én annyi változást látok, hogy -5-ről -9/10/12-n állnak :lol:

"Egyik csapattársamat sem akarom leszólni, de ha nincsenek a pályán a legjobbak, akkor nehéz megnyerni egy meccset. Ez a tény, a realitás. Én Pepével, Karimmal, Bale-lel és Marcelóval szeretek játszani... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondjuk Jesé, Lucas Vázquez vagy Kovacic nem elég jók, mert remek játékosok ők is, csak..."

készíti elő a nyári tiplit
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.02.27. 19:40:30

"I don't wanna put down any colleague, but when the best ones aren't there: Bale, Benzema..." "I like to play with Karim Bale and Marcelo, and when they aren't there, it's a lot harder." "I don't wanna say that Jese, Lucas and Kovacic aren't good, but..." "If everyone was at my level, we would be first."
Elvileg a fizikai állapotra értette, úgy, hogyha mindenki egészséges lenne mint ő...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.27. 19:26:47

Ronaldo: "If we(teammates) were all at my level, maybe we would be leaders."

Ha valóban ezt mondta, akkor azért az elég durva... :roll: :shock:
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.27. 18:53:34

Én semmi változást nem látok a Benitez féle Reál és a Zizu irányított között. Hátul ugyan olyan balfékek, mint voltak. A középpályán Modricon kívül senki.Kroos egy nagy nulla. Ronci meg leszállóágban. Mindent elmond, hogy a kapusuk volt a legjobb a meccsen. Nyilván ebből a csapatból már nem lesz énekeskutya bárki is lesz az edző. Nagy változtatásokra lenne szükség minél hamarébb, mert így még a dobogó is kétséges. Sajnálom Zidant, mert ebbe jól belecsöppent. Jobb lett volna egy X nekünk, de ezt sem bánom.:-D Perez papa sem sokáig lesz már, ha ez így megy tovább, elsöpri a népharag.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
westerngom
Entrenador del Barça

2016.02.27. 18:49:31

annyival azért még beljebb vagyunk az Atma esetében, hogy pontazonosság esetén oda/ vissza elvertük őket, DE! remélem nem leszünk a végén rászorulva, hogy ezt figyelembe kelljen venni.... :roll:

Egy testvéries X-el jobban kiegyeztem volna, DE! Cunci és Zizu arcát látva a gól után már nem bánkódom annyira! :twisted:

Azért a holnapi Sevilla elleni meccs sem lesz egy sétagalopp.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.02.27. 18:18:32

Az Atletico dettó olyan gólt lőtt mint amit mi szereztünk ellenük. :D Durva, hogy 26 meccsen 11 gólt kaptak, és abból is 4-et tőlünk. Fel is értékelődik a 2 győzelem ellenük, de én is elkerülném őket a BL-ben.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.02.27. 18:10:54

nzxtpo írta:Egy x-nek sokkal jobban örültem volna, ha holnap nyerünk, akkor 8 pontra lesz tőlünk az Atletico, 12-re a Real. Még így sem jelenteném ki, hogy kiszálltak a versenyből, de ekkora előny tökéletesen elég arra, hogy csak és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk, és a két rangadóra nyugodtan, de nem nagyképűen menjünk fel, játszva a szokásos játékunkat.
Ha a két rangadó alatt Real es az Atletico elleni meccsünket érted akkor az csak egy mivel az Atleticot már oda-vissza megvertük.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.27. 18:07:25

Egy x-nek sokkal jobban örültem volna, ha holnap nyerünk, akkor 8 pontra lesz tőlünk az Atletico, 12-re a Real. Még így sem jelenteném ki, hogy kiszálltak a versenyből, de ekkora előny tökéletesen elég arra, hogy csak és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk, és a két rangadóra nyugodtan, de nem nagyképűen menjünk fel, játszva a szokásos játékunkat.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.27. 17:56:07

Az utolsó percekben, ami volt hogy mindenki szó szerint össze-vissza rugdosta a labdát Benny Hill show volt. :D

Ismét csak bebizonyosodott, hogy ez az Atletico brutál jó csapat, valaki múltkor írta, hogy talán a legnagyobb esélyesek a nemzetközi porondon, az szerintem is kicsit túlzás, de simán ott vannak a kalapban és akár egy meccsen akár kettőn, de pl ellenünk is kőkemény párharc lenne.

Nekünk ez az eredmény talán a legrosszabb, ha kikapott volna a Tico ők akkor sem adták volna fel, így meg továbbra is ott maradtak a tűz közelében és amíg van esély ezek menni fognak ami a csövön kifér.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.27. 17:55:48

döntetlent vártam((Real győzelmet jósoltam) de az örömöt kaptam!!!!! lehet szétszedni ronciékat, csak tegyétek hozzá, hogy a Liga legjobban védekező csapata ellen nehéz villogni!
akkor jöhet a Sevilla holnap.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.27. 17:54:44

Meccs összesítés:
https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater" target="_blank

:mrgreen:
Az öreg Zizout azért kicsit sajnálom. Ez a történet már élből kudarcra volt ítélve, és ez már a kiscsapatok elleni gáglák során is látszott.
Én is sajnálom, bár várható volt hogy a kezdeti fellendülés után lényegében ugyanaz lesz mint volt, nem véletlen írtak az újságírók is nyílt levelet neki hogy ne vállalja el a szerepet.

Sokan mondták is hogy valószínű kezdeti fellángolás +könnyű csapatok kombó után az lesz mint volt, de le lettek hurrogva hogy nem igaz mert Zidane-nal minden happy és még a fű is sokkal zöldebb. :twisted:

zsoltfree
: Sőt, még a Real is játszik a Villarreal ellen
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.02.27. 17:51:42

Ha megveri a Villareal a Levantét otthon, akkor 2 pontra megközelíti az RM-et. És ők még ellenünk is játszanak... Simán benne van a 4. hely...
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.27. 17:42:08

Az öreg Zizout azért kicsit sajnálom. Ez a történet már élből kudarcra volt ítélve, és ez már a kiscsapatok elleni gáglák során is látszott. :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.27. 17:41:28

Utolsó percekre: hajrá RMFC, előre az egyenlítésért! :lol:
De rég volt olyan, hogy nekik szurkoltam :oops:

Szerk.: rájöttem, az Atleti-győzelem a legszebb nekünk, mert akkor a Real sem pihenhet, mert küszködhet a 3. helyért is :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2016.02.27. 17:49:27-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.27. 17:35:49

TripleH írta: Isco is mintha nem lenne saját önmaga, pedig állítom benne is jóval több van.
Pedig keresnek embert a cirkuszba. :mrgreen:
Az egyik legtúlértékeltebb spanyol játékos Francisco....Bilbaos Benat kenterbe veri.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.02.27. 17:34:43

Perez részéről a nyáron egy 200 milliós ajanlat várható lesz a Griezmann - Pogba duóra. :D

Realnal semmi mozgás nincs, semmi lendület nincs a játékukban. Egy Bale hiányzik most onnan.

Közben egy jogos 11-est nem adott meg a játékvezető Danilonak.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.27. 17:30:18

visca el barca írta:multkor valaki itt próbálta bizonygatni, hogy dzsémsz mekkora nagy játékos. remélem nézi a meccset!
Jó játékos ő. csak a Real nem rá van kijátszva, ráadásul a VB-n speciel irányító volt a támadók mögött, a lövőtechnikája és inteligenciája miatt az is fekszik neki a legjobban, ráadásul ott nem kell annyi sprintet levágni mint szélen, de látod Isco is mintha nem lenne saját önmaga, pedig állítom benne is jóval több van.
Válasz küldése