Attól függ a teljesítményt hogyan értelmezzük, "tudásteljesítmény" vagy "eredményteljesítmény".
Mert ez utóbbiban Cé messze felülmúlta, még VB cím nélkül is.
Tudás más tészta, szerintem is nagyobb tudású volt Ronaldo, de sajna ahogy írták is alattam, sérülések miatt nem teljesedhetett ki hosszútávon.
Real kp meg ahogy Palesz is írja, nem azért rossz mert nincs benne egy ütő vkp, hanem mert az egész csapatszinten bukik el.
Nálunk sincs kimondott pitbull,csúszómászó,rúgó törő vkp, mégis erős és kemény a kp. Mert jó az összhang, jól segítenek be egymásnak.
Ezen múlik, játszhatna ott Casemiro, de nem oldaná meg a problémát. Még egy csúcs Viera is necces,hogy tudna segíteni, rövidtávon lehet, de hosszútávon ennél több kell egy csapat sikerességéhez.
Elő lehet venni Mourinhot is, hogy alatta milyen erősek voltak, lehet, de mégsem nyertek sok mindent, szóval hiába igazolhatott ő, egy bajnokságra futotta, meg egy spanyol kupára. Nem sok egy bitang erős reáltól, amit utólag bemondunk róla.
De az igaz,hogy volt elképzelés és koncepció. Csak ami pozitívat adott nekik Mourinho, azt elvette máshonnan, ezért nem volt maradása. És a BL címhez persze,hogy volt köze, de hozzátette a magáét Ancelotti is, mert annak a realnak akkor egy ilyen edző kellett. Meg egy lesajnált DM-et felhúzott egy nagyon jó szintre, és helyet csinált neki, ahol ficánkolt.
Szóval szerintem oda-vissza működik, hogy ki kinek mit köszönhet.
Mert az én véleményem meg az,hogy ha marad Mou, akkor bizony nincs 10. Vele nem ment volna, ez látszott az utolsó évében.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."