Tromort77 írta:"I don't wanna put down any colleague, but when the best ones aren't there: Bale, Benzema..." "I like to play with Karim Bale and Marcelo, and when they aren't there, it's a lot harder." "I don't wanna say that Jese, Lucas and Kovacic aren't good, but..." "If everyone was at my level, we would be first."
Elvileg a fizikai állapotra értette, úgy, hogyha mindenki egészséges lenne mint ő...
Az lènyegtelen, azzal nem tudná a fórfórtú vonzani az embereket, hiába van minden kiforgatva.
Megkérdezték a sérültekről meg erről a helyzetről, teljesen korrekt volt mindkèt kiemelt rész amin kiakadtak egyesek.
"Csapattársak: “Nem akarok kritizálni senkit, de Benzemára és Marcelóra nagy szükség lett volna. Ha nincs a csapatban Pepe, Benzema vagy Bale, sokkal nehezebb mérkőzéseket nyernünk. Szeretek ezekkel a játékosokkal játszani, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy többiek, mint Jesé vagy Kovacic nem jók. Ott van például Danilo, aki a legjobbunk volt ma.”
Sérülések: “Nem tudom az okát. Talán az előszezonunk az. Valóban nem tudom. Ha mindenkinek olyan szinten lenne fizikailag, mint én, akkor elsők lennénk most.”
Ezt hasonlítsuk össze a fentebb említett fourfourtwo-s vmivel....
Sok köze nincs egymáshoz.
Bajnokság már règ elúszott, nem ost ment ez el, viszont Zidane alatt tudnak a fiúk felszabadultan jól jàtszani is míg Benitez alatt teljesen szenvedett mindenki.
Ebből lehet èpítkezni ès talán ezek a pofonok is segíthetnek.
BLre èn mèg látok esèlyt emiatt, mert ezt a Realt arra a pár meccsre mèg lazán össze lehet kapni.
Igazi erőfelmèrője meg Zidanenak a kövi szezon lesz nem ez.