visca el barca írta:Normandia írta:Én semmi változást nem látok a Benitez féle Reál és a Zizu irányított között
én annyi változást látok, hogy -5-ről -9/10/12-n állnak
"Egyik csapattársamat sem akarom leszólni, de ha nincsenek a pályán a legjobbak, akkor nehéz megnyerni egy meccset. Ez a tény, a realitás. Én Pepével, Karimmal, Bale-lel és Marcelóval szeretek játszani... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondjuk Jesé, Lucas Vázquez vagy Kovacic nem elég jók, mert remek játékosok ők is, csak..."
készíti elő a nyári tiplit
Azért közben mi nyertünk egy meccset pluszban mert elmaradt.
Ez nem edző kérdés, a rendszer rossz, de nem megyek bele, unásig tudja mindenki hogy kit tartok egyedülinek az utóbbi évekből akivel tényleg volt rendszer és szakmai munka náluk.

És állítom hogy Ancelotti azt az egy leesett BL-t is annak köszönhette hogy még maradt belőle arra az évre is.
Lehetett volna így meg úgyis, volt itt érdekes tizi szitu is, de amiről már itt is beszéltünk, szerintem most már végérvényesen kijelenthető, hogy a legnagyobb riválisunk az utóbbi időket nézve a madridi csapat, de nem a fehér színű. Az Atletico egységesebb jobb csapat mint a Real és egyértelműek az eredmények is.