Barça vs. Real - El Clásico
-
- Capitá del Barça
A Villareal egy jó hajrával akár 3-nak is befuthat. Az viszont eldőlni látszik, hogy a Real a 3. spanyolhonban, és nem újdonság.... Írtam erről korábban, és szerintem ez a tendencia Madridban hosszú távú marad. Elcsíphetnek 1-1 kupát néha, de igazán favoritok nem lesznek egy ideig sehol... Hacsak nem kezdenek el építkezni. De ezt a jelenlegi elnök még hírből sem ismeri.
- visca el barca
- Presidente del Barça
multkor valaki itt próbálta bizonygatni, hogy dzsémsz mekkora nagy játékos. remélem nézi a meccset!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Alonso0190
- Jugador del Barça
Sose gondoltam volna, hogy drukkolni fogok annak, hogy a Real azért 1 pontot eltudjon hozni hazai pályán az Atleticoval szemben de most valahogy örülnék neki. 

"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyilván hogy elsődlegesen mindenki a mi fiainkért szorít.TripleH írta:Remek a kerete jelenleg a franciáknak, és szimpatikusabbak mint a németek, ha beérnek majd a portugálok játékosai van most jópár fiatal, akkor lehetnek tényezők, de idén én a franciáknak szurkolok (persze csak a hazaiak után).Bob_Marley írta: Na még egy francia szurkoló? Én is úgy érzem ez Pogba-Grizi EB-je lesz, ámen.

És akkor még a marseillei Nkoudou, vagy a lyoni Tolliso a párizsi Rabiot ott van utánpótlásként pedig a nagy csapat se túl öreg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.02.27. 17:21:51-kor.

Remek a kerete jelenleg a franciáknak, és szimpatikusabbak mint a németek, ha beérnek majd a portugálok játékosai van most jópár fiatal, akkor lehetnek tényezők, de idén én a franciáknak szurkolok (persze csak a hazaiak után).Bob_Marley írta: Na még egy francia szurkoló? Én is úgy érzem ez Pogba-Grizi EB-je lesz, ámen.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És van mellé egy ilyen focistájuk hogy Griezmann.visca el barca írta:én lassan 25 éve nézek focit, de taktikailag ennyire fegyelmezett csapatot nem igazán láttam még. semmi értelmetlen passz, felrohangálás, össze-vissza helyezkedés, szóval tökéletes az egész (most az, hogy ez szép vagy hatékony-e, az más kérdés)Bob_Marley írta:Atletico nagyon egyben van, remek a meccs. Tanári ahogy mozognak a piroskékek. Koke nagyon jó. A Real próbálkozik becsülettel, de egész egyszerűen nincsen hely. Volt pár megindulásuk és egyből tagozódtak ketten labdásra egy sávba, belül Godínék meg ha bejön a labda akkor tisztáznak.
Ja meg Augusto is remek, Torres viszont hihetetlen lassúnak tűnik.

Én sokszor mondom Top5 csapat a világon, s ezek ellen oda-visszavágós meccsen jaj bárkinek is, mert ahogy írtad is félelmetesen szervezettek.
Na még egy francia szurkoló? Én is úgy érzem ez Pogba-Grizi EB-je lesz, ámen.TripleH írta:Hát Griezmann ezt nagyon szépen csinálta, remélem az EB-n ő lesz az egyik főszereplő.

Hát Griezmann ezt nagyon szépen csinálta, remélem az EB-n ő lesz az egyik főszereplő.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az ilyen meccseket látva különösen nagy dolognak érezni a 2*3 pontot ellenük ebben a szezonban (is)

- visca el barca
- Presidente del Barça
én lassan 25 éve nézek focit, de taktikailag ennyire fegyelmezett csapatot nem igazán láttam még. semmi értelmetlen passz, felrohangálás, össze-vissza helyezkedés, szóval tökéletes az egész (most az, hogy ez szép vagy hatékony-e, az más kérdés)Bob_Marley írta:Atletico nagyon egyben van, remek a meccs. Tanári ahogy mozognak a piroskékek. Koke nagyon jó. A Real próbálkozik becsülettel, de egész egyszerűen nincsen hely. Volt pár megindulásuk és egyből tagozódtak ketten labdásra egy sávba, belül Godínék meg ha bejön a labda akkor tisztáznak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Érdekes a meccs, de az az érzésem hogy ugyan az lesz ebből mint a Barca - Atmán. Nyer a reál nehezen és az Atmából kiszórnak 2 embert, mert elborul az agyuk. Torres meg kb csak rossz megoldást választ.
94:39 6 - 1
El se tudom képzelni mire lenne képes ez az Atma egy épkézláb csatárral.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Atletico nagyon egyben van, remek a meccs. Tanári ahogy mozognak a piroskékek. Koke nagyon jó. A Real próbálkozik becsülettel, de egész egyszerűen nincsen hely. Volt pár megindulásuk és egyből tagozódtak ketten labdásra egy sávba, belül Godínék meg ha bejön a labda akkor tisztáznak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.02.27. 16:52:59-kor.

természetesen én is a döntetlennek (második opció: matracos győzelem) örülnék de : ahogy a papírforma úgy én is hazai győzelmet jósolok.
ahogy már a Real sebezhetőségéről írtam lejjebb akkor lenne esélye Simeone-nak, ha egy bátor támadó focival lepné meg őket! jó ugyan az Atletico védelme, kétségtelen, de otthon ezek mennek majd mint a vakegér és ha zselés jó napot fog ki egy-két gól benne van. a másik: az argentínnak el kellene felejtenie a béna Torrest és bátran kezdetni a kis Correa-t
azért egy kellemes délutáni meglepetés jól jönne....
ahogy már a Real sebezhetőségéről írtam lejjebb akkor lenne esélye Simeone-nak, ha egy bátor támadó focival lepné meg őket! jó ugyan az Atletico védelme, kétségtelen, de otthon ezek mennek majd mint a vakegér és ha zselés jó napot fog ki egy-két gól benne van. a másik: az argentínnak el kellene felejtenie a béna Torrest és bátran kezdetni a kis Correa-t
azért egy kellemes délutáni meglepetés jól jönne....
Sajnos nagyon-nagyon régótacrixus írta:A rekordot tekintve az sokkal régebbi, pontosabban szólva 1988-1989-es években volt a Real Madridnak egy 34 meccses veretlenségi rekordja. Ancelotti "csak" 31 meccset bírt.
Az a Real-győzelem pedig nem volt sajnos olyan régen. Nem tudom mióta szurkolsz a csapatnak, de a Real pont tegnap volt három éve, hogy győzött a Camp Nou-ban utoljára méghozzá egy kupavisszavágón, simán 3-1-re. Pedig az első meccset, ígéretesen 1-1-gyel fejeztük be...

Köszi az infót, valami rémlik, de eszembe nem jutott volna. És bajnoki meccsen?

Szerk: közben mégis: 2012, 2007, 2003 a legutóbbi három bajnoki madridi győzelem a bajnokságban.
Én roppant módon örülnék egy döntetlennek, mert az azt jelentené, hogy a holnapi győzelmünkkel 10-11 pont lenne a két rivális lemaradása. Ettől függetlenül várnék még pár fordulót a "megnyert" bajnoki címünkkel mert ameddig 10+ forduló hátra van, könnyen válhat élessé a bajnokság.recrea írta:Rájár a rúd az úriemberekre, most Marcelo sérült meg 3 hétre, Baleről továbbra sincsenek hírek, ami feltűnően gyanús, Benzema viszont felépült, biztosan játszik ma (bármilyen állapotban van), ha ő sem, akkor az előbbi kettőt hozzávéve teljesen impotens a támadórészleg. A brazil játékát egyébként nagyon kedvelem, a stílusával már annál több problémám van.
Szerintem egy kövér 0-0 vagy 1-1 lesz a mai madridi derbi, a döntetlenben elég biztos vagyok, de gyakorlatilag teljesen mindegy ki nyer. Lélekben amúgy is feladta a bajnokságot mindkét csapat, maradt a BL, ahol mindketten (plusz mi) vélhetően a 8 között lesznek, onnan bármi lehet. Az Atma még mindig mocsok kellemetlen csapat, két meccsen nagyon nehéz őket legyőzni, azt se bánom, ha megkapják egymást a sampionban.
33 meccse vagyunk veretlenek, ha jól tudom, a Real tart valamilyen rekordot 34 veretlen meccsel, az Ancelotti vagy a Capello korszakból, nem emlékszem már.
Ti emlékeztek arra, h mikor nyert utoljára a Real a Nou Campban?
A rekordot tekintve az sokkal régebbi, pontosabban szólva 1988-1989-es években volt a Real Madridnak egy 34 meccses veretlenségi rekordja. Ancelotti "csak" 31 meccset bírt.
Az a Real-győzelem pedig nem volt sajnos olyan régen. Nem tudom mióta szurkolsz a csapatnak, de a Real pont tegnap volt három éve, hogy győzött a Camp Nou-ban utoljára méghozzá egy kupavisszavágón, simán 3-1-re. Pedig az első meccset, ígéretesen 1-1-gyel fejeztük be...
MajdnemTromort77 írta:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576A8F21recrea írta:
33 meccse vagyunk veretlenek, ha jól tudom, a Real tart valamilyen rekordot 34 veretlen meccsel, az Ancelotti vagy a Capello korszakból, nem emlékszem már.

Köszi, lőtávon belül vagyunk...nem rémlik, h a Juve ilyen komoly sorozatot tolt pár éve, de meglehet nekünk is.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576A8F21recrea írta:
Rájár a rúd az úriemberekre, most Marcelo sérült meg 3 hétre, Baleről továbbra sincsenek hírek, ami feltűnően gyanús, Benzema viszont felépült, biztosan játszik ma (bármilyen állapotban van), ha ő sem, akkor az előbbi kettőt hozzávéve teljesen impotens a támadórészleg. A brazil játékát egyébként nagyon kedvelem, a stílusával már annál több problémám van.
Szerintem egy kövér 0-0 vagy 1-1 lesz a mai madridi derbi, a döntetlenben elég biztos vagyok, de gyakorlatilag teljesen mindegy ki nyer. Lélekben amúgy is feladta a bajnokságot mindkét csapat, maradt a BL, ahol mindketten (plusz mi) vélhetően a 8 között lesznek, onnan bármi lehet. Az Atma még mindig mocsok kellemetlen csapat, két meccsen nagyon nehéz őket legyőzni, azt se bánom, ha megkapják egymást a sampionban.
Az örök vesztes megmondja a tutit c. rovat
Ha ennek a brigádnak a menetelése eltart még egy pár évig akkor megint fellehet készülni arra a sok "szeretetre" amit 2010-töl 2013-ig kaptunk.
Színészkedés, bírók, dopping, szerencse, a kiscsapatok lefekszenek és még a 27 másik kifogás.
Ha ennek a brigádnak a menetelése eltart még egy pár évig akkor megint fellehet készülni arra a sok "szeretetre" amit 2010-töl 2013-ig kaptunk.
Színészkedés, bírók, dopping, szerencse, a kiscsapatok lefekszenek és még a 27 másik kifogás.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Sport.es a forrás. Elvileg napokon belül lehet hivatalos. Így visszaolvasva nem fogalmaztam egyértelműen. De az emígy is már biztos, hogy arra a hétvégére esik majd a Classicó, csak az időpont nem hivatalos még.S.Agüero írta:Ezt hol olvastad?BarcafanTomee írta:Eldöntetett, hogy a bajnoki Classicó április 2.-án (szombat) 20:30-kor lesz.
Nem túl szerencsés időpont, tekintettel arra, hogy válogatott szünet lesz előtte, barátságos + Dél-amerikai vb selejtezők. Ezáltal a "Fifa vírus" kihatással lehet a meccsre. Valamint utána 5.-én és 6.-án BL játéknap következik.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezt hol olvastad?BarcafanTomee írta:Eldöntetett, hogy a bajnoki Classicó április 2.-án (szombat) 20:30-kor lesz.
Nem túl szerencsés időpont, tekintettel arra, hogy válogatott szünet lesz előtte, barátságos + Dél-amerikai vb selejtezők. Ezáltal a "Fifa vírus" kihatással lehet a meccsre. Valamint utána 5.-én és 6.-án BL játéknap következik.
Össze kellene szedni még legalább 2-3 pont előnyt, hogy ne legyen semmi stressz rajtunk. Bár egy hazai klasszikust mindig a lehető legkomolyabban kell venni, de abszolút nemérdekelne ha inkább az utána lévő BL-re tartalékolnánk az erőnket.BarcafanTomee írta:Eldöntetett, hogy a bajnoki Classicó április 2.-án (szombat) 20:30-kor lesz.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Eldöntetett, hogy a bajnoki Classicó április 2.-án (szombat) 20:30-kor lesz.
- noname
- Llegenda del Barça
Bennem is mindig ott a félsz, amíg nem vezetünk 4 fordulóval a vége előtt 13 ponttal, addig én nem leszek nyugodt, de félrerakva az érzelmeket, ez az elfogulatlan véleményem. Tavalyihoz még annyit, hogy az első Clasicon még csak alakulóban volt a játékunk, a 2-on pedig a 60. perc után úgy kifúlt a Real, hogy csak a rossz helyzetkihasználásnak köszönhetik, hogy nem lett 4 közte. Nagyon emlékeztetett az a Clasico az idei meccseinkre kiscsapatok ellen, amikor a 60 percig akár dominálhatnak is, miközben az MSN rendszerint szerez 1-2 gólt kontrából, majd utána kifúl a kiscsapat és különösebb aggodalom nélkül hozzuk a meccseket.
A Fifa egy szégyen