Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.25. 09:09:48

noname írta:
Bob_Marley írta:A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember
Irigylem az optimizmusodat. :lol:

A gyűlölet témára visszatérve. Nem ok nélkül történik az. Szurkolok a Barcának, de szimpatikus a Roma, az MU, a Villarreal, stb. Egyik esetben se azért utálok egy riválist, mert rivális. Nem bírom a City-t, mert zsoldosokból álló újgazdag csapat. A Lazio-val semmi bajom. Az Espanyolt és a Real viszont utálom, de ezt se azért, mert a Barcának szurkolnék. Az Espanyol régebben kimondottan szimpatikus volt(Pochettino alatt), az utálatom oka logikus, nem pedig érzelmi. Ők egy kicsinyes, kisebbségi komplexusos csapat, jelenleg bunkó edzővel és játékosokkal, akiknek a céljuk a Barca ellen az, hogy sérüléseket okozzanak. Emlékeztetnek a Mou-féle Realra, az is undorító volt. A Realt is gyűlölöm, de ez se így volt eleinte, szurkoltam a Barcának, a Real hidegen hagyott, de utána jöttek az arrogáns nyilatkozatok, a Clasico-k, ahol rendszerint 3-4 piroslapos szabálytalansága volt a Realnak (Arbeloa, Marcelo, Ronaldo, Pepe), jött Mourinho, aki gyakorlatilag azért rakta ki Casillast, mert az jóban volt Xavival. Mellé ott vannak a szurkolók. Amíg a Barcának részben divatból, részben a játékstílus miatt szurkolnak, addig a Real esetében a játékuk miatt sztem olyan 13 éve senki se kezdett szurkolni nekik. A jelenlegi új szurkolóik nagy része csak divatból szurkol. Ehhez vegyük hozzá a rengeteg undorító mutatványt, amit a Real csinált az évek során(ingatlancsalásról már volt szó, játékvezetők manipulálása, esetenként elég ,látványos lefizetése: Osasuna meccs, ami után a játékvezetőt eltiltották vagy 2 hónapra, olyan látványosan csalt). Megtanultam utálni. Ennek nem érzelmi, hanem a felsorolt logikus okai vannak. A játékosaik, a vezetőségük, de még a friss szurkolók is, mindet elítélem és ki nem állom. Ha a csapatuk megszűnne, pezsgőt bontanék.

Továbbá én nem hiszem, hogy a fél fórum ne érezne így. Mindenki írja a szépeket, hogy ő nem utálja a Realt. Az Eurobarcának ez az egyik jellemzője. Ez a fórumok között olyan, mint egy szmokingos parti. Mindenki teszi a szépet, illendően viselkedik és egy percre se lép ki a szerepéből. Nem hiszek nektek. Lehet, hogy a ti nevelésetek/logikátok azt diktálja, hogy nem kéne utálni a Realt, de meggyőződésem, hogy nagy részetek pont annyira utálja mint én, csak hallgat vele, mert méltatlannak, degradálónak gondolja.

Embrace the hate! Let the hate flow through you! :twisted:
Más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem. :D
csababarca írta:
Ezt az en bloc szót amúgy kicsit kényszeresen használjátok srácok, nem kötelező minden posztba beírni :D
Én sűrűn használom, de legalább helyesen. :D sjd-nek köszönöm utólag is, egy életre megtanultam, ahogy azt is hogy egyelőre és egyenlőre között mi a különbség. Régi szép idők, nyelvtani kijavítás nekem hiányzik, lehetett belőle tanulni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.02.25. 09:35:29-kor.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.25. 08:16:34

Bob_Marley írta:A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember
Irigylem az optimizmusodat. :lol:

A gyűlölet témára visszatérve. Nem ok nélkül történik az. Szurkolok a Barcának, de szimpatikus a Roma, az MU, a Villarreal, stb. Egyik esetben se azért utálok egy riválist, mert rivális. Nem bírom a City-t, mert zsoldosokból álló újgazdag csapat. A Lazio-val semmi bajom. Az Espanyolt és a Real viszont utálom, de ezt se azért, mert a Barcának szurkolnék. Az Espanyol régebben kimondottan szimpatikus volt(Pochettino alatt), az utálatom oka logikus, nem pedig érzelmi. Ők egy kicsinyes, kisebbségi komplexusos csapat, jelenleg bunkó edzővel és játékosokkal, akiknek a céljuk a Barca ellen az, hogy sérüléseket okozzanak. Emlékeztetnek a Mou-féle Realra, az is undorító volt. A Realt is gyűlölöm, de ez se így volt eleinte, szurkoltam a Barcának, a Real hidegen hagyott, de utána jöttek az arrogáns nyilatkozatok, a Clasico-k, ahol rendszerint 3-4 piroslapos szabálytalansága volt a Realnak (Arbeloa, Marcelo, Ronaldo, Pepe), jött Mourinho, aki gyakorlatilag azért rakta ki Casillast, mert az jóban volt Xavival. Mellé ott vannak a szurkolók. Amíg a Barcának részben divatból, részben a játékstílus miatt szurkolnak, addig a Real esetében a játékuk miatt sztem olyan 13 éve senki se kezdett szurkolni nekik. A jelenlegi új szurkolóik nagy része csak divatból szurkol. Ehhez vegyük hozzá a rengeteg undorító mutatványt, amit a Real csinált az évek során(ingatlancsalásról már volt szó, játékvezetők manipulálása, esetenként elég ,látványos lefizetése: Osasuna meccs, ami után a játékvezetőt eltiltották vagy 2 hónapra, olyan látványosan csalt). Megtanultam utálni. Ennek nem érzelmi, hanem a felsorolt logikus okai vannak. A játékosaik, a vezetőségük, de még a friss szurkolók is, mindet elítélem és ki nem állom. Ha a csapatuk megszűnne, pezsgőt bontanék.

Továbbá én nem hiszem, hogy a fél fórum ne érezne így. Mindenki írja a szépeket, hogy ő nem utálja a Realt. Az Eurobarcának ez az egyik jellemzője. Ez a fórumok között olyan, mint egy szmokingos parti. Mindenki teszi a szépet, illendően viselkedik és egy percre se lép ki a szerepéből. Nem hiszek nektek. Lehet, hogy a ti nevelésetek/logikátok azt diktálja, hogy nem kéne utálni a Realt, de meggyőződésem, hogy nagy részetek pont annyira utálja mint én, csak hallgat vele, mert méltatlannak, degradálónak gondolja.

Embrace the hate! Let the hate flow through you! :twisted:
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2016.02.25. 03:22:27

Profi vagy hobby szinten fotózgató fórumtársainmtól kérnék segítséget :) Tudtok olyan könyvet, amit érdemes ajándékba venni egy lelkes amatőr fotósnak? Olyanra gondolok, ami tartalmazza a legújabb technikákat, trendeket, ötleteket ad stb. Ha tudtok ilyet, legyetek szívesek ajánljatok nekem :) Előre is köszönöm!
Kép
"And my heart will leave you never."
Tromort77

2016.02.24. 20:22:59

Mindenki ott szélesíti a látókörét ahol akarja. Engem például annyira nem foglalkoztat a RM, hogy komoly beszélgetésekbe bonyolódjak, de mást igen és ez az ő dolga. Igazából jó dolog és értékelendő az, ha valaki ennyire nyitott.

Ami alapján meg kialakult ez a téma. Nyílván odaát Barcásként visszafogottabb hangnemben fog társalogni az ember. De ettől még nem lesz kétszínű valaki vagy álszent vagy tudom is én kinek mi a baja. Nyílván senki sem ugyan olyan hangnemben és stílusban beszél a barátnője/felesége szüleivel mint mondjuk a legközelebbi barátaival a kocsmában.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.24. 18:58:56

Bob véleményét tudom osztani, repül a +1. :mrgreen:

Én járok a túloldara fórumozni, de általában focis témákba, főleg barca-real viszonylatba bele se megyek, pláne nem kezdek el okoskodni,hogy mit hogyan kéne csinálniuk...
Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk.

Ezt az en bloc szót amúgy kicsit kényszeresen használjátok srácok, nem kötelező minden posztba beírni :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.24. 18:35:27

Én abszolút nem értem mi olyan rettenetes bűn azon, ha valaki több szegmensből néz dolgokat és az internet világában ezekről másokkal is beszél, mert nyilván ez azért nem olyan, mint ha kint Barcelonában egy Culé fogná magát és egy El Classico előtt Madridban elmenne egy kocsmába az ottani bérletesekkel eszmét cserélni egymás csapatáról, és mint Palesz is említette, nincs azzal semmi gond ha valaki más játékosokról, csapatokról úgy un bloc a fociról nem egyetlen fórumon szeret csak beszélgetni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.24. 18:22:44

A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember így palesz ezen gondolataival tudok azonosulni, viszont azt a részt én sem értem hogy miért kell máshova járkálni. Én teljesen ignorálom a külső dolgokat, ők is megvannak, ahogy más csapat szurkoló is stb. Általános témákban evidens hogy lehet szerintem beszélni (hiszen mindenki ember), de amúgy egész egyszerűen más témában nincs meg az objektivitás, itt egymás között sincs meg sokszor hát még ha valaki másnak szurkol.
De nem ítélem el, aki akár madridi oldalon van és ír vagy máshol, de szerintem az fontos rész, hogy ide viszont onnan nem kell áthozni dolgokat.

De úgy en bloc néha az egész szurkoló lét olyan fura, de lehet azért mert sok NBA-t nézek. :D Emberek olyan véresen tudnak venni dolgokat a fociban mintha bármi függne tőle.....nyer a csapatod boldog vagy ha nem nyer szomorú, de ennyi. Nem a másikkal kell foglalkozni, s Amerikában pl totál természetes hogy két különböző csapat szurkolója egymás nyakában örül vagy éppen bosszankodik.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.24. 17:40:25

Varatrix írta:A fórumok meg a ló túloldalára estek. Nem tudom ki néz South Parkot, de az utolsó évad jut eszembe ahol a "PC" fogalmát parodizálták ugye (Poolcorrect). Lehet velem van a hiba és túl cinikus vagyok, de elindult ez a "másik oldalon" fórumozgatunk és mi nagyon objektíven látjuk a futballt, és minden hozzászólásuk így kezdődik hogy: "nem akarok senkit megbántani, de..." ez nekem az a PC amit ott parodizálnak. Mindent összevetve emberibbnek és őszintébbnek érzem Útwenger gyűlöletét, mint ezt a kényszeres megfelelést a madridisták és a világ felé,(vica verza) Úgy képzelem hogy az ilyen ember fürdik a saját intellektusában, hogy na ma is milyen objektív tudtam maradni . Valahol az ősi rivális gyűlölete hozzátartozik kicsit a szurkolás élményéhez. Persze gyilokra nem mennék a csapatomért...

Elnézést a szösszenetért.
Tudom, hogy ez sokaknak hihetetlen, és most majd megint lesz 5 oldalas vita arról, hogy kinek hogy kell szurkolnia, de nekem a "gyűlöletem" a Real felé addig tart, amíg meccselnek egy olyan sorozatban, ahol nekünk is számít az eredményük. Ezen kívül engem totál hidegen hagy, hogy mit játszanak, volt már erről is rengeteg vita itt. Ha kikapnak mosolygok egyet, aztán az életem megy tovább fél másodperc múlva úgy, hogy nem gondolok rájuk többet. A Barcával ez nem így van, meccsek előtti napon már egész nap azon pörgök, meccsek után meg szeretek agyalni rajta, elolvasni ki mit gondolt, meg leírni, hogy én mit láttam.

Mondjuk alapból én nem tartom jobbnak a Barcát, meg a szurkolótáborunkat másoknál, minden klubnak vannak értékei, mindegyiknek árnyoldalai. És alapból azért tartom ezt az "én klubom jobb" dolgot hülyeségnek - tudom, hogy te most nem ezt írtad -, mert nincs olyan drukker a földön szerintem, aki azért lett Barca drukker, mert a Mes que un club szlogent átélte, és ezért leült onnantól a meccsek elé. Vagy csak azért kezdett el szimpatizálni, mert sok a saját nevelés, nincs szponzorunk, stbstb. Ez foci, én elsősorban magát a sportot szeretem, a Barcát is később szerettem meg mint a focit, és én baromira szeretek beszélni is a fociról. És őszintén nem tudom miért gond az, hogy a Real középpályásainak helyzetét nem itt akarom például megvitatni - bár szoktam itt is -, mert itt arra nem vevők az emberek. A hunyászkodás meg ilyen szövegeket se tartom jogosnak, az akkor lenne az, ha ott fikáznék mindent ami velünk kapcsolatos, itt meg a másik oldalt. De konkrétan ugyanaz a véleményem mindkét felületen, úgyhogy nem értem ez miért probléma.

Ha lenne jó PSG és München fórum, akkor azokon is szívesen részt vennék, mert azokról a csapatokról is szívesen beszélnék. Csak én ilyet még nem találtam, pedig ott is nem egy számomra szimpatikus játékos játszik, a focijuk is tetszik, lenne ott is miről beszélni - annak ellenére, hogy nem ők a kedvenceim.. Nekem ez a másik oldalon való fórumozás szimplán "nézőpont tágítás", mert nem csak a Barcáról akarok "értekezni", és egyes témákról itt nem lehet olyan szinten beszélni, mint én szeretnék. Na, ennyit akartam csak, gondoltam tisztázom mindenki felé. Lehet "lenézni" emiatt, ha normálisan írjátok le a véleményt, hogy mekkora gyökér vagyok ezért, akkor nincs is semmi, de legalább jogos kritika legyen, ne ilyen meghunáyszkodás, meg "néha átjövök ide" is, és társai. Emiatt meg többnek aztán végképp nem tartom magam.. :D
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.23. 19:51:22

Bocs zola, de most nem rád reflektálok, hanem az EB közösségre :) Azért azt megsúghatnád, hogy hol találtad az irományomat, mert én nem emlékszem rá, hogy ilyet írtam :D

Mi lenne, ha egy aktuális témánál mindenki a témával foglalkozna és nem az épp hozzászóló feltételezett válaszával és identitásával? Szerintem konstruktív beszélgetések is kialakulhatnának a tipikusan személyeskedésbe(esetenként virtuális gyilokba) fajulással ellentétben. Példának okáért Bobot és Sampert tudom hirtelen felhozni (lehet folytatni a listát, én is bőven benne vagyok a sárban, bár leginkább nem ezen a fórumon), csakhogy értsétek :)

Szerkesztve, de már órákkal később és teljesen más témában: évek óta tagja vagyok az EB közösségnek, de ilyen gyalázatot még nem láttam, hogy tömegesével vonulnak innen az emberek a Madridomra hunyászkodni! Ez olyan, mintha én mennék a cigánysorra elnézést kérni a magyarság nevében, mert nem hagyjuk őket lopni-csalni-hazudni!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
zola8787
Director del Fútbol

2016.02.23. 19:22:52

Tivornya írta:
Akkoriban nem érdekelt, és nem is tudhattam róla (főleg ilyen fejlett internetes hírforrások híján), hogy fizetett-e adót az akkori sztár, volt-e buliban előtte este, ki volt a topcsapatok mezének elején, ha volt.
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy annó amikor kiderült, hogy Ronaldinho átigazol hozzánk, ezt a hírt az m1 teletext oldalán olvastam. Ezt sosem fogom elfelejteni, faterhoz futottam le, hogy mekkora királyság. Régi szép idők :lol:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.22. 20:40:51

Tim írta:Hoztam nektek valamit:
MLB - FC Beregszász - FC Técső

Ha maradt még némi elkölteni való pénz a királyi tv-nél, remélem leigazolják a srácot.
Máris érdemesebb lenne nézni a hazai bajnokságot..Olyan megható ahogy beleéli magát az eseményekbe :D

U.I: Remélem még senki nem linkelte.
Megkönnyeztem :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tim
Mezei fórumozó

2016.02.22. 19:52:35

Hoztam nektek valamit:
MLB - FC Beregszász - FC Técső

Ha maradt még némi elkölteni való pénz a királyi tv-nél, remélem leigazolják a srácot.
Máris érdemesebb lenne nézni a hazai bajnokságot..Olyan megható ahogy beleéli magát az eseményekbe :D

U.I: Remélem még senki nem linkelte.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.21. 12:52:18

palesz77:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.02.21. 12:21:21

Hozok egy újabb nehéz értelmezést:

https://www.facebook.com/CsakAFoci.hu/p ... =3&theater

Aztán a közel 400 hozzászólásból a fele tényleg leírja a kedvenc számát, mellé a kedvenc csapatukat XD
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.21. 12:08:38

Bob_Marley írta:Egyébként valaki számon tartja ezeket a szavazásokat? Mert szerintem kifejezetten érdekes lenne ezeket rögzíteni és év végén visszanézni ki hányszor volt MOM vagy második és így tovább. Persze ha erre van humán erőforrás, szellemi és fizikai szinten. :D
Ez egy jó ötlet, elkezdem írni Excelbe mostantól. Az eddigiekre sajnos nem emlékszem - előzőn Messi volt toronymagasan az biztos -, de innentől írom majd.
Bob_Marley írta:Ja és egy kérd()és. Velem előfordul hogy észre se veszem, hogy szavazás van, de én nagyon örülök, hogy ezzel bővült a repertoár. Megoldható, hogy szóltok adott topikban ha szavazást tesztek ki? Csak annyit, hogy hé parasztok bökjetek valamire. :D
Itt meccs után mondhatni ez rendszeres, de a végeredményeket se tudni olykor. Mármint ez a topik általában meccs utáni napokban és meccs előtt pörög, de a hét maradék napján nem, aztán vége a szavazásnak, de lehet valaki már nem is emlékszik mi volt a végeredmény, legalábbis én kevésbé figyelem. Lehet mert új és még szokni kell. :D De csak annyit, hogy ki nyert és van új, ha belefér.Többi topikban viszont még zavaróbb, hogy random változik a szavazás.
Ez szintén jó ötlet, mostantól jelzek ha változás lesz, és leírom az előző eredményét is. Köszi a tippet. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 17:08:25

csababarca írta:Az utolsó mondatodat meg én nem mondtam.
Teljesen egyértelmű volt,hogy poénkodott, nem két napja fórumozol, "ismered" (direkt teszem idézőjelbe, csak miattad) Zolát.

De mindegy, csináld tovább van erre közönség. Legalább pörög az oldal. =D>
Na zárjuk le, mert ez sehova nem vezet. Nem írtad máshol írtad, nekem nem nekem, de általánosítás volt, azzal sem értettem egyet egyébként, de elengedem ezt is. Tudatlanságot írtál a 11-essel kapcsolatban.

zola87878
Nekem egyáltalán nem tűnt poénnak, sőt ilyennel én nem is viccelnék, a rasszizmussal pláne nem. Félére értelmeztem, ez az én hibám. Smiley nélkül adott szövegkörnyezetben nem tudom máshogy értelmezni a mondatokat mint ami odavan írva.

Mindegy, megoldottuk, ezt sem értem miért nem lehetett ezt az elején leírni inkább megy a személyeskedés, meg hogy itt mindenki érti csak én nem. Akkor el kell magyarázni, mert ilyen hülye vagyok, ez van. :D
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.02.20. 16:57:14

Bob: bocsi ha rosszul jött ki, tényleg csak vicceltem, mint általában mindig. Néha jobban jön ki, ha smiley nélkül írok. A mezes ultra photoshop-om is csak poén volt. Hajrá Barca :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.20. 16:52:48

Az utolsó mondatodat meg én nem mondtam.
Teljesen egyértelmű volt,hogy poénkodott, nem két napja fórumozol, "ismered" (direkt teszem idézőjelbe, csak miattad) Zolát.

De mindegy, csináld tovább van erre közönség. Legalább pörög az oldal. =D>
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 16:48:22

csababarca írta:Még a végén engem hozol ki tudatlannak, szép.
A 99% az nem egyértelmű, ok. Én vagyok a hulye hogy felülők a provokációidnak, pedig pont írtam Palesznak is hogy ne tegye, kora délután.

Zola ha igazi troll vagy írd be hogy komolyan gondoltad a jelzőt Bobra:D
Mi a fene volt neked ebben provokáció, most már tényleg kezd ebből elegem lenni hogy totál mást írok és ilyet hozol ki belőle, ha ez nem félremagyarázás akkor nem tudom mi az. Nekem nem volt egyértelmű, leírtam miért és továbbra sem egyértelmű, minek ír be ilyet? De írja be, my mistake ha felkiáltó jeleket állításnak értelmezek....De te vagy a hülye, nyilván ezt írtam. Jézus ereje......Jössz a lekezelő hangnemeddel, ez inkább a provokáló, meg a mindenkinek egyértelmű. De örülök neki, hogy lealacsonyodsz hozzám, képzeld nekem nem volt egyértelmű. De tudatlan vagyok, mint ma megtudtam. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.20. 16:32:14

Még a végén engem hozol ki tudatlannak, szép.
A 99% az nem egyértelmű, ok. Én vagyok a hulye hogy felülők a provokációidnak, pedig pont írtam Palesznak is hogy ne tegye, kora délután.

Zola ha igazi troll vagy írd be hogy komolyan gondoltad a jelzőt Bobra:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 16:26:51

csababarca írta:Mindenki rájött hogy ironizál, csak Te nem.
Akkor megint ki megy szemben az autópályán?!
Ezért írtam, hogy akkor én is jobban fogalmazok és megkérem zola8787 kollégát is, hogy tegyen így. Nekem nem volt egyértelmű (egyébként palesz is írta hogy neki se egyértelmű neki 99%ig biztos.....), de örülök neki hogy neked igen, a mindenkit meg erősen kétlem egyébként. És hozzáteszem felkiáltójellel írta mindkettőt, semmi smiley. De ezek szerint akkor az írásjeleknek nincs jelentés tartalmuk. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.20. 16:20:07

Mindenki rájött hogy ironizál, csak Te nem.
Akkor megint ki megy szemben az autópályán?!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 16:15:02

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:off: ilyenkor tényleg elgondolkozok azon, hogy vajon ennyire nem érthető néha amit írok....Mert akkor egyértelműen velem van a baj, ha ebből valaki azt hozza ki hogy én rasszista vagyok.
Nem ír oda smilet, de Zola ezeket nem komolyan írja.. :D Csak úgy, mint a vetőmagos szponzoros hsz-t. Legalábbis 99%-ig biztos vagyok benne. :D
És mégis honnan kéne ezeket kiszűrni? Mert még élőben a hangsúlyból azt mondom oké, de beszélgetünk valamiről és beír egy ilyet.....és akkor ironizál....semmi jele nem volt ennek. Ne haragudj, de ezért kérdeztem rá, hogy mi van. Mert ezzel az erővel beírhatok bármit aztán utólag jah bocs ironizáltam...ami amúgy olyan hogy pl most is semmi alapja nem volt, hogy ironizálni kellene, mert sima mezdologról volt szó.

És jelzem, hogy mindig minden területen hangsúlyozottan eltávolodok a rasszizmustól és az egyik legnagyobb mételynek gondolom a világon.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2016.02.20. 15:49:24

Bob_Marley írta:
off: ilyenkor tényleg elgondolkozok azon, hogy vajon ennyire nem érthető néha amit írok....Mert akkor egyértelműen velem van a baj, ha ebből valaki azt hozza ki hogy én rasszista vagyok.
Igen, és igen!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Messias2
Director del Fútbol

2016.02.19. 20:56:51

Hungarokatalan
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Válasz küldése